Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bernuşcum sanada günaydın.
evet inş.gelir bildirim yapmayanlar.kolay gelsin canım.yardım edeyim diycem amma hiç beceremedik sen yokken :)))
merhaba sevgili takım arkadaşlarım.
şu bilgisayarımın bozuk olması çok kötü bir şanslık,sizlerle birlikte olamıyorum,burda paylaşım yapınca daha bir dikkat ediyorum yediklerime ve sporuma
inşallah en kısa zamanda aranıza döneceğim..
geçmişe tam bakamadım ama bernuşum gelmiş hoşgelmişŞeniz sılagülümtatilden dönmüş hoşgelmişŞeniz
takımımızda baya canlanmalar olmuş:teytey:
bu sabah ademel arkadaşım bana telefonla kilosunu söyledi onun kilosunu ve kendi kilo bildireceğim .şimdi.
bu pazartesi günü bizde annemlerle tatile gidiyoruz balıkesirin erdek ilçesine 1hafta kalacagız,gelecek cuma kilo bildimlerimizi ben nam arkadaşımızı arayarak ona bildircem
sanırım o dönmüş olur,dönmesede sizden birine ulaşıp bildirir.
hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum allaha emanet olun,hayırlı cumalar hepinize.
ben bu hafta kilo veremedim kilom yine aynı..
gülbeyza-82.0 -82.0
ademel -75.5 -75.2 300grm vermiş.
selam bacular
hepinize hayırlı cumalar,tüm güzel dileklerinizin kabul olması dileğiyle.
hepinize sağlık ,mutluluk ,huzur ,başarı diliyorum.
sabah 6,30 dan bu yana ayaktayım güya ders çalışacam ama canım hiç bişey yapmak istemiyor.
kararsız canım bende yarın ehliyet sınavına gircem bilmiyorum araba kullanmak azcık benide ürkütüyor.gerçi eski arabayı kullandım otoyolda o opeldi.bu touran biraz büyük önü gözükmüyor e bende 155 boyunda olunca napcam başarırız inşallah.
bernuşcum inşallah veririm canım aramızda kalsın 60 la gittim 68 le döndümklava:. 1haftada nasıl başardıysam bu kadar kilo almayı.hamurişi yaktı beni .çok ödem yapıyor bende.bide ızgara yedim hep dikkat ettim güya ya bide dikkat etmesem nolcaktı bilmem.kafamçokkarıştıneyse 1haftada 5 kilo gitti kaldı 3 oda haftaya gider inşallah.
bu arda pazartesi marankinin kiraz diyetine başlıcam annemle bakalım işe yarıcakmı?
canım sınavda başarılar dilerim eminimki geçersin sınavdan sınav kolay oluyor benim ehliyetim var alalı 2 sene oldu ama trafiğe çıkınca panik oluyorum heyecanlanıyorum bu heyecanımı yenmem gerekiyor nasıl gözümde büyüyor bi bilsenselam bacular
sabah 6,30 dan bu yana ayaktayım güya ders çalışacam ama canım hiç bişey yapmak istemiyor.
kararsız canım bende yarın ehliyet sınavına gircem bilmiyorum araba kullanmak azcık benide ürkütüyor.gerçi eski arabayı kullandım otoyolda o opeldi.bu touran biraz büyük önü gözükmüyor e bende 155 boyunda olunca napcam başarırız inşallah.
bernuşcum inşallah veririm canım aramızda kalsın 60 la gittim 68 le döndümklava:. 1haftada nasıl başardıysam bu kadar kilo almayı.hamurişi yaktı beni .çok ödem yapıyor bende.bide ızgara yedim hep dikkat ettim güya ya bide dikkat etmesem nolcaktı bilmem.kafamçokkarıştıneyse 1haftada 5 kilo gitti kaldı 3 oda haftaya gider inşallah.
bu arda pazartesi marankinin kiraz diyetine başlıcam annemle bakalım işe yarıcakmı?
merhaba kızlar kılom 116.2 kendınıze ıyı bakın:)
merhabalar kızlar..nasılsınız.ben iyiyim :)
kızlar bu sabahtan itibaren dikkat edicem inş. yeme düzenime.birde aynı saatlerde ve ekmek yemicem..akkşam 6dan sonrada yemicem tabi...
şimdi compass_rosenin kilosunu görünce kendim vermiş gibi sevindim..biz aynı olmasakta çok yakındı kilolarımız dimi compass_rose...ben hala yerimde sayıyorum.sen ne güzel verdin.o yüzden şimdi hırslandım..bende veriyim azıcık..azıcık mı.. baya bi vermem lazım sanırsam :))
neyse kızlar öpüyorum sizi hoşçakalın... opuyorumnanaktan
selam bacular
TAMAMDIR CANLARIM...LİSTEYİ POSTALADIM...
KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR...SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE...opuyorumnanaktan