selam bacular
ben hala aynı tempoda devam yani veli efendi hipodromundaki atlar bir süre daha beklicek beni geçmek içinkafamçokkarıştı
dün gece uyuyamadım .gerçi kaç gündür böyle bizim evin önünde sitenin parkı ve kamelyası bir iki densiz sabaha kadar ha ha ha kiki ki uyutmuyor milleti .düşünün ben 7 . katta oturuyorum sesleri rüyama giriyor kabuslarla uyanıyorum.
en son 4`;30 du aradım güvenliği dedim şunları sustur.valla kaçtır uyardık dedi anlamınca napsın oda ağızlarını bantlayamazya ne biçim aile bunlar nasıl eğitiyorlar çocuklarınıÇok üzgünüm çoook
bernuşcum tabiki sensin hala yardımcı.listede de öyle zatena.s.ben senin yokluğunda nam ablama yardımcı olmaya çalıştım ama artıkım döndün bana müsade bacumŞeniz
compass cım dün bellonadan aldık.gerçi yatak istikbalin oldu ama güzel inşallah sorun çıkmaz.bizim bütün eşyalar bellona annemede hep bellona almıştık niyeyse bu sefer istikbal alim dedim boyumun ölçüsünü aldım tabi.
klava:bide 1 hafta bekledim gelsin diye
klava:dün gittim aldım bellonadan bugün geldi inşallah hayrını görürüz.:Saruboceq:
kararsızcım gözün aydın tatil başladı bende ablamı bekliyorum ablamda öğretmen ayın 12 sinde gelcek inşalllah özledim zillileri senede 1 yazın görebiliyoruz birbirimizi senağlama
cabikcim hakkında hayırlısı olsun canım inşallah mesleğini yapabilirsin en kısa zamanda:Saruboceq:ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:
gzdegzde canım benim traji komik işler gelir hep başıma napim işim hiç rast gitmiyor .evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi böyle napim nazarmı değiyor nedir:uhm:
sabah kalktım dev gibi ütüyü bitirdim nihayet şimdi kahve içerken size bakim dedim.gidip ders çalışayım biraz kafam çok karışık napcam bilmem. sorunun doğru cevabını biliyorum gidip alakasız bi şıkkı işaretliyorum.yalnışlarıma bakarken soruya bakıyorum cevaba bakıyorum eee tamam bu diyorum bide bakıyorum başka şıkkı işaretlemişim.doğru düşünüp yalnış işaretliyorum
klava:inşallah sınavda da bunu yapmam:Saruboceq:derslere tam katılsaydım ders çalışmaya gerek kalmazdı ben dinliyerek iyi anlıyorum. tüm okul hayatım hocanın anlattığıyla geçti. tüm kitaplarım açılmadığı için yepyeni kalıyordu.taktir alan bir öğrenciydim, okul birincisi olarak mezun oldum hani sonunu getiremedik o başka senağlamanasip değilmiş.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz