• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar.bugün 16:30 gibi yazdım amma gelmemiş sanırsam..
nasılsınızzz bakim.ben hem iyi hem kötüyüm...iyiyim çünki aşkım geldi buraya gezdik tozduk...
kötüyüm çünki sınavım berbattı.1.oturum okadar kötüydü ki,ikinciyide aldı götürdü...bu senede matematik bilmediğim ve yapamadığım için edebiyat öğretmeni olamıycam...
Türk gençliğinin durumu bu işte...
neyse kızlar ben kaçayım.bugünden beridir temizlik yapıyoruz.bide çok gelen giden misafir oldu bu ara..haaalada akın akın geliyorlar :))))
bide ben çok yiyorum bu ara..gidişat hiç iyi değil :olmaz:
öptüm ve kaçtım...

cabik canım hoşgeldin..beni özleyin demiştin ben gerçekten özledim:) gözlerim seni aradı:))
sınav için üzülme o kadar hayırlısı olsun matematik herkesin kötü geçmiş çünkü gercekten zordu matematik o yuzden standart sapmalar düşer gibime geliyo.. hakkında hayırlısı olsun..
kıslar ben karpuz diyeti buldum yarından itibaren uygulamaya başlıyorum.. isteyenler yapabilir sizlerle de paylayışım istedim...

1.GÜN

Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. ızgara tavuk göğsü

Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

2.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 fincan çay
1 adet yumurta
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz
200 gr. patlıcan salatası
200 gr. light yoğurt
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr. kuşbaşı et
Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

3.GÜN

Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 fincan çay
1 dilim light ekmek

Öğle
200 gr. balık
Salata
1 dilim light ekmek

Ara Öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış kabak
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

4.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Öğle
Yağsız mantar sote
Salata
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz
200 gr. light yoğurt

Akşam
200 gr. yağsız kıymayla yapılmış köfte
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

5.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. peynir

Öğle
Fırında kabak mücver
1 dilim light ekmek
Salata

Ara Öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güvenç
Salata

Gece
1 dilim light ekmek
1 dilim karpuz

6.GÜN

Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
2 yumurta akı, bir yumurta sarısı ve 30 gr. peynirle yapılmış omlet
1 dilim light ekmek
Salatalık
Domates

Öğle
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze

Ara Öğün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek
30 gr. peynir

Akşam
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze
Salata

Gece
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek

7.GÜN

Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Öğle
200 gr. light yoğurt
Haşlanmış sebze
1 dilim sebze
1 dilim karpuz

Ara Öğün
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

Akşam
200 gr. balık buğlama
Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz

GECE EKMEK YAZMIŞLAR ONLARI ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 7 GÜNDE 5 KıLO YAZMIŞLAR O KADAR OLMAZ BENCE DE 1-1.5 KıLO VERSEM YETER ıDEALı DE O ZATEN

HOŞÇAKALINNN opuyorumnanaktan

nasılsınızzz bakim.ben hem iyi hem kötüyüm...iyiyim çünki aşkım geldi buraya gezdik tozduk...
kötüyüm çünki sınavım berbattı.1.oturum okadar kötüydü ki,ikinciyide aldı götürdü...bu senede matematik bilmediğim ve yapamadığım için edebiyat öğretmeni olamıycam...
neyse kızlar ben kaçayım.bugünden beridir temizlik yapıyoruz.bide çok gelen giden misafir oldu bu ara..haaalada akın akın geliyorlar :))))
öptüm ve kaçtım...

hakkına hayırlısı olsun canım bu sene matematikten herkes şikayetçi
akşam yemeğimi yazayım kızlar fırında sebzeli et yapmıştım küçük bir parça et yedim 2 kaşık pilav ve salata 1 dilimde ekmek öptüm

CANIM YA EŞYA ıŞı GERÇEKTEN ŞANS ıŞı VALLA..ıYıSıDE ÇATIYOO KÖTÜSÜDE MALESEF...
SINAVIN ıNŞALLAH ıYı SONUÇ VERıR TATLIM,HAYIRLISI...:Saruboceq:
selam bacular
bende aranızda olmaktan mutluyum

bernuşum hoşgeldin aramıza,sorunların her neyse enkısa zamanda hayırlısıyla çözümlersin inşallah canım

bacular sorman beni fena haldeyim sabah kalktım erkenden önce geçmiş sınav sorularını buldum ama çalışamadım
sonra ütü yaptım
ev temizledim oğlanın yatak ve bazası geldi sorunluydu onla uğraştım geri gönderdim kabul etmedim tabi bırakalım kullanın sonra yenisi gelince değiştiririz diyorlar madur olmalayımmış yok öğle valla kazıklana kazıklana öğrendik az buçuk bişiler kabul etmedim .:umursamaz:
tabi bırakcaklar sonra bekle yenisi gelsin diyekafamçokkarıştı
bide istikbal bu yani. bazanın boyaları çıkmıştı bide bundan nolcak diyor servis zamanla paslancak yatağa geçcek dedim bende,başlık ,dikiş kalitesi iğrençti yani.
bişeyde tek seferde olsa zaten dişimi kırcam delikafadulden
neyse sonra kursa gittim derslere gidemediğim için öbür şubesine gittim yalnış yerde inmişim en az 2 km yürümüşümdür sınıfa bi girdim sanki üzerimden aşağı kovayla su dökmüş gibiydim ateş bastı-tatlicadiarzu-
saat 21.30 da evi zor buldum
canavar partan geldi onu yıkadım duş aldım
azcık bişiler yedim
sabah 7 de başlayan macerama burda son verirkene beni bekleyen kalan dağ gibi ütüye hiç pas vermeyip yatmak istiyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

ıYı TATıLLER BıTANEM...ıNŞALLAH ÇOK ÇOK ıYı DıNLENıRSıN...kaydirigubbakcemile2
selam arkadeşler artıkım tatil başladı Allahım çok şükürrrr sonunda tatilartıkım evdeyim sizlerle daha çok görüşebilirim tabi gocamdan sıra gelirsemafoldumben neyse canlarım yediklerimi yazayım hemen sabah 2 tane günkurusu ve 2 bardak su ile kahvaltı yaptım çünkü yine uykuda kalmışım anca yetiştim okula okulda bol bol çay içtim eve gelince bizimkilerle kahvaltı yaptım 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim akşama menüm daha belli değil birazdan yemek yaparım sonra görüşürüz kısslaray ben çok mutluyum tatil tatil

BEN ıNANIYORUM VERıRSıN TATLIM...ıŞ BOĞAZDA ÇÜNKııı...BıRAZ SIKTINMI BıRZCIK GıDER SANIRIM...kaydirigubbakcemile2
tatilin hayırlı olsun kararsızkaydirigubbakcemile3
kilo vermeye kesinlikle kararlıyım ben arkadaşlar
temmuzun 25ne kadar şok diyet filan bişeyler uygulamam gerekiyo düğüne gidicem komşumuzun kızı evleniyo kınası düğünü peşpeşe olcak ben bu halde gitmek istemiyorum acil o zamana kadar kilo vermem gerekiyo 5 kilo verirsem superp olur..
elbise almak istiyorummm yaa olmuyo hiç elbiseler benim hafiften üst tarafta buyuk olunca gremiyorum içinemafoldumben
bişeyler yapalım arkadaşlar karpuz diyeti filan yapsak nası olduğunu bilen var mı?

HAYIRLISI OLSUN BıTANEM...ıNŞALLAH SONUÇ ıYı OLUR...:Saruboceq:UMUDUNU KAYBETME...
öptüm ve kaçtım...

HADı BAKALIM KOLAY GELSıN...ıNŞALLAH GÜZEL KıLO VERDıRıR...kaydirigubbakcemile2
cabik canım hoşgeldin..beni özleyin demiştin ben gerçekten özledim:) gözlerim seni aradı:))
sınav için üzülme o kadar hayırlısı olsun matematik herkesin kötü geçmiş çünkü gercekten zordu matematik o yuzden standart sapmalar düşer gibime geliyo.. hakkında hayırlısı olsun..
kıslar ben karpuz diyeti buldum yarından itibaren uygulamaya başlıyorum.. isteyenler yapabilir sizlerle de paylayışım istedim...

1.GÜN

Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz
30 gr. peynir
1 dilim light ekmek

Ara öğün
1 dilim karpuz

Akşam
200 gr. ızgara tavuk göğsü

Salata
1 dilim light ekmek

Gece
1 dilim karpuz
1 dilim light ekmek

2.GÜN
Sabah
Aç karnına 2 bardak su
1 dilim karpuz
1 fincan çay
1 adet yumurta
1 dilim light ekmek

Öğle
1 dilim karpuz

GECE EKMEK YAZMIŞLAR ONLARI ÇIKARMAYI DÜŞÜNÜYORUM. 7 GÜNDE 5 KıLO YAZMIŞLAR O KADAR OLMAZ BENCE DE 1-1.5 KıLO VERSEM YETER ıDEALı DE O ZATEN

HOŞÇAKALINNN

GÜNAYDIN 3. TAKIMIN ÇITIR OLMAYA GAYRETLİ HATUNLARIopuyorumnanaktan
NASILSINIZCADIARZU

DÜN ÖĞLEN YEMEĞİM:
1 KUPA YAYLA ÇORBASI,
4 ÇATAL KARPUZ,
1 DİLİM PEYNİR,

BOL BOL SU AKŞAMA KADAR..

AKŞAM 19:00 DA
4 KAŞIK PİLAV,
1 KAŞIK TAVUK SOTE,

1 KUPA NESCAFE..
SU VE SON....

BUGÜN SABAH 08:00 DE
3 ADET GÜN KURUSU,
1 LT SU...

ŞİMDİLİK BU KADAR...KIZLAR,MOTİVASYONUNUZU BOZMAYIN LÜTFEN..VE HERGÜN MUTLAKA GİRMEYE ÇALIŞINKİ,O ZAMAN DİKKATLİ YİYİP İÇERSİNİZ....
ZAYIFLAMAYA DEWAMMMMMMMhihoyyythihoyyythihoyyytturkbayragi

merhabalar kızlar.nasılsınız..
gzdegzdecim bende sizleri özledim canm benm...bernuşda gelmiş ne güselll :)))
duaların için saol bernuşcum.
tatile gidenlere iyi tatilller diliyorum..
sabah herzamanki kahvaltımı yaptım kızlar.
öğleden sonrada yine dışarı çıkıcam arkadaşlarımla buluşcaz...akşama uğrarım inş.
öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

selam bacular
ben hala aynı tempoda devam yani veli efendi hipodromundaki atlar bir süre daha beklicek beni geçmek içinkafamçokkarıştı
dün gece uyuyamadım .gerçi kaç gündür böyle bizim evin önünde sitenin parkı ve kamelyası bir iki densiz sabaha kadar ha ha ha kiki ki uyutmuyor milleti .düşünün ben 7 . katta oturuyorum sesleri rüyama giriyor kabuslarla uyanıyorum.
en son 4`;30 du aradım güvenliği dedim şunları sustur.valla kaçtır uyardık dedi anlamınca napsın oda ağızlarını bantlayamazya ne biçim aile bunlar nasıl eğitiyorlar çocuklarınıÇok üzgünüm çoook
bernuşcum tabiki sensin hala yardımcı.listede de öyle zatena.s.ben senin yokluğunda nam ablama yardımcı olmaya çalıştım ama artıkım döndün bana müsade bacumŞeniz
compass cım dün bellonadan aldık.gerçi yatak istikbalin oldu ama güzel inşallah sorun çıkmaz.bizim bütün eşyalar bellona annemede hep bellona almıştık niyeyse bu sefer istikbal alim dedim boyumun ölçüsünü aldım tabi.:oklava:bide 1 hafta bekledim gelsin diye :oklava:dün gittim aldım bellonadan bugün geldi inşallah hayrını görürüz.:Saruboceq:
kararsızcım gözün aydın tatil başladı bende ablamı bekliyorum ablamda öğretmen ayın 12 sinde gelcek inşalllah özledim zillileri senede 1 yazın görebiliyoruz birbirimizi senağlama

cabikcim hakkında hayırlısı olsun canım inşallah mesleğini yapabilirsin en kısa zamanda:Saruboceq:ALLAHIM emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

gzdegzde canım benim traji komik işler gelir hep başıma napim işim hiç rast gitmiyor .evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi böyle napim nazarmı değiyor nedir:uhm:
sabah kalktım dev gibi ütüyü bitirdim nihayet şimdi kahve içerken size bakim dedim.gidip ders çalışayım biraz kafam çok karışık napcam bilmem. sorunun doğru cevabını biliyorum gidip alakasız bi şıkkı işaretliyorum.yalnışlarıma bakarken soruya bakıyorum cevaba bakıyorum eee tamam bu diyorum bide bakıyorum başka şıkkı işaretlemişim.doğru düşünüp yalnış işaretliyorum :oklava:inşallah sınavda da bunu yapmam:Saruboceq:derslere tam katılsaydım ders çalışmaya gerek kalmazdı ben dinliyerek iyi anlıyorum. tüm okul hayatım hocanın anlattığıyla geçti. tüm kitaplarım açılmadığı için yepyeni kalıyordu.taktir alan bir öğrenciydim, okul birincisi olarak mezun oldum hani sonunu getiremedik o başka senağlamanasip değilmiş.
hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz

selam kızlar hemen yazayım yediklerimi sabah daha doğrusu öğle kepekli ekmeğe tost ve çay ikindide 1 küçük dilim peynirli börek akşamda bol yeşillikli salata
bugün aletlerle spor yaptım sahadaki aletlere 100 er defa kullandım (500 defa)sanırım ilk hafta böle yapcam eve gelincede 30 dakika zayıflama kemerimi taktım yanlız bende iki gündür yine bağırsaklar yavaşladı şişlik var adettimde düzensiz oldu 2 gün tek oldum galiba şişlik birazda ondan ilaç (d.kontrol hapı )kullanmaya başladım onun etkiside olabilir neyse canlar şimdilik bu kadar öptüm

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım ben iyi gibiyim biraz bağırsaklarım bozuk ama idare ediyoz...
bernuşum hoşgeldin canım inşallah sorunlarını atlatırsın bu hafta evi ilaçladım temizlikle uğraşıyom giremedim yine takımdan atsanızda dövsenizde haklısınız ama inanın oğluşum yürüyen felaket gibi çok yaramaz işlerde zorlaşıyo malesefff ben yarın uğrayamayabilirim sabahtan dr gidecem şimdiden yazayım kilomu aklımdayken 1300 gr vermişim 58 oldum ayyyy 3 kilo daha versem hedefime ulaşacam ha gayret diyomm:)))))) darısı sizin başınıza kızlarrrr
öpüldünüz kocaman

3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 ///% )
kararsız ( 58.6 ///% )
selin34 ( 59.3/58.0/1.3/2.19% )
compass rose ( 69.7 ///% )
cabik ( 74.6 ///% )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ///% )
figenk24 ( 52.9///% )
gzdegzde ( 68.0 / 67.5/ 0.5/0.74% )

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 782.8///%)

EWWET KIZLAR BURADAN DEVAM EDEBİLİRİZ...BİRDE RİCAM VAR...KİMLER İZİNLİ ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM...AYNI OLUCAKLARI YAZMAM İÇİN LAZIM...opuyorumnanaktan

kızlar merhabalar...nasılsınız bakiyim :))ayy kilo bildirimi yapcas dimi.ben napcamsabah tartıldım tabi şaşırmadım..acıcık almışım sankim.buara hep dışarda yedim ya almasam şaşardım.neyse ben daha fazla almışıdır dşyodum ama az almışım.hareketliydim aynı zamanda.ondan sanırsam.74.9 olmuşum.ama temem kızmayın artık düzene girme vaktim geldi biliyorumm.bu hafta verecem söz.
selin34 ne güzel vermişsin maaşallah..azcık kalmış hedefine ne güzel.
sılagül okurken bile yetişemiyyorum senin tempona :)) ayrıca iyi duaların için teşkrler.
bernuş artık bizimlesin sanırım.iyi oldu böyle ya özleddik seni.gitme artık :)
neyse artık ben gideyim...
napsam acaba canm sıkılıyo.dışarsıda felaket sıcak yaa.bi gezinim evde bakalım.yapcak bişeyler bulurum heralde :) tabi mutfağa uğramamam lazım :)))
haydi hoşçakalın..

3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 ///% )
kararsız ( 58.6 ///% )
compass rose ( 69.7/69.1/0.6/%0.86 )
cabik ( 74.6/74.9/-0.3/%0.40 )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ///% )
figenk24 ( 52.9///% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( 782.8///%)

EWWET KIZLAR BURADAN DEVAM EDEBıLıRıZ...BıRDE RıCAM VAR...KıMLER ıZıNLı ACABA ÖĞRENEBıLıRMıYıM...AYNI OLUCAKLARI YAZMAM ıÇıN LAZIM...opuyorumnanaktan

bernuş eğer yanlış bilmiyorsam ademel ile gülbeyza'nın bilgisayarları bozuk ama kilo bildirimini yapıyorlar...
gzdescksn düzenli girmiyorlar :olmaz: , hatta hiç girmiyor. Bence onu takımda çıkarmalıyız, 2 haftadır uğramadı.
figenk24 tatile çıktı ama belki kilosunu bildirebilir, onun hakkında birşey demedi, ademelde ve nam ablada telefonu var...

Son düzenleme:
hihoyyytselam kızlar nasılsınız bernuşum ne güzel tekrar seni görmekvereliniortak galibam kalıcısın bu sefer ah kızlar ne yazıkki ben yine gram oynamadım gerçi bu hafta çok dikkat ettim ama vücudumdaki şişliğinde etkisi var galiba senağlama
3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 ///% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ///% )
figenk24 ( 52.9///% )

yediklerimi yazayım kıslar sabah menemen yaptım ama ekmeği kaçırmışım 3 dilim ekmek yedim kendime kızdım :oklava:ve ceza olarak öğle yemeği yemedim ara ara kiraz yedim akşam yemeğinide yeni yedim 3 kaşık makarna 1 kaşık fasulye kavurması ve bol sarımsaklı yoğurt bu aralar canım bi sarımsak istiyorki sormayın:kedi: yiyorum bende yoğurtla beraber okulda yok ya koku derdide olmuyor gerçi sarımsak ve soğan bende uyku yapıyor ama bünyeyi alıştıracam doğal antibiyotik neyse şekerlerim birazdan araba kullanmaya gidicem gamyoncuiremsugelincede spora akşam yine yazarım
kardeşimle hırs yaptık 10 günde sporla 2 beden küçülecez diye birbirimizin koçu olcazkaydirigubbakcemile 2 olmasada 1 beden olsun :Saruboceq:ama hedefi yüksek tutmak lazım

merhabalar kızlar nasılsınız..oh oh iyi gördüm herkesi..
bi bakam dedim size..
baktım şimdik gideyim..
öğle:
ne yediydim ben yaw.karpuz yedim amma ondan önce bişeyler yedim sanırım.hatırlayamadım...neyse ben kendimi biliyorum ki akşamları aç kalınca gidiyo kilolar..ama çok acıkınca bozuyorum işte...yine bozmadan devam etcem bu hafta.ecük vermem lazım yaa.yoksa motive olamıyorum.

3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 /60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
cabik ( 74.6/74.9/-0.3/-0.40% )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ) (katılımda bulunmadığı için diskalifiye edilmiştir)
figenk24 ( 52.9///% )

3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 718.3///%)

HALLEDERSİN SEN CANIMCIM..MOTİVE OLMAYA ÇALIŞ...VERİRSİN SEN...:lepi:
kızlar merhabalar...nasılsınız bakiyim :))ayy kilo bildirimi yapcas dimi.ben napcamsabah tartıldım tabi şaşırmadım..acıcık almışım sankim.buara hep dışarda yedim ya almasam şaşardım.neyse ben daha fazla almışıdır dşyodum ama az almışım.hareketliydim aynı zamanda.ondan sanırsam.74.9 olmuşum.ama temem kızmayın artık düzene girme vaktim geldi biliyorumm.bu hafta verecem söz.
selin34 ne güzel vermişsin maaşallah..azcık kalmış hedefine ne güzel.
sılagül okurken bile yetişemiyyorum senin tempona :)) ayrıca iyi duaların için teşkrler.
bernuş artık bizimlesin sanırım.iyi oldu böyle ya özleddik seni.gitme artık :)
neyse artık ben gideyim...
napsam acaba canm sıkılıyo.dışarsıda felaket sıcak yaa.bi gezinim evde bakalım.yapcak bişeyler bulurum heralde :) tabi mutfağa uğramamam lazım :)))
haydi hoşçakalın..

TEŞEKKÜRLER TATLIM...NAM ABLAM BANA DÖNÜŞ YAPAR...BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN SAĞOL BALIM...opuyorumnanaktan
3.TAKIM **111.Etap**
sılagul ( 60.0 ///% )
kararsız ( 58.6 ///% )
ademel ( 75.5///% )
rainbow87 ( 117.7///% )
gülbeyza ( 82.0///% )
gzdescksn ( 64.5 ///% )
figenk24 ( 52.9///% )

EWWET KIZLAR BURADAN DEVAM EDEBİLİRİZ...BİRDE RİCAM VAR...KİMLER İZİNLİ ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM...AYNI OLUCAKLARI YAZMAM İÇİN LAZIM...opuyorumnanaktan

bernuş eğer yanlış bilmiyorsam ademel ile gülbeyza'nın bilgisayarları bozuk ama kilo bildirimini yapıyorlar...
gzdescksn düzenli girmiyorlar :olmaz: , hatta hiç girmiyor. Bence onu takımda çıkarmalıyız, 2 haftadır uğramadı.
figenk24 tatile çıktı ama belki kilosunu bildirebilir, onun hakkında birşey demedi, ademelde ve nam ablada telefonu var...

HA GAYRET TATLIM..VERİCEKSİN SENDE MERAK ETME...:lepi:
hihoyyytselam kızlar nasılsınız bernuşum ne güzel tekrar seni görmekvereliniortak galibam kalıcısın bu sefer ah kızlar ne yazıkki ben yine gram oynamadım gerçi bu hafta çok dikkat ettim ama vücudumdaki şişliğinde etkisi var galiba senağlama

yediklerimi yazayım kıslar sabah menemen yaptım ama ekmeği kaçırmışım 3 dilim ekmek yedim kendime kızdım :oklava:ve ceza olarak öğle yemeği yemedim ara ara kiraz yedim akşam yemeğinide yeni yedim 3 kaşık makarna 1 kaşık fasulye kavurması ve bol sarımsaklı yoğurt bu aralar canım bi sarımsak istiyorki sormayın:kedi: yiyorum bende yoğurtla beraber okulda yok ya koku derdide olmuyor gerçi sarımsak ve soğan bende uyku yapıyor ama bünyeyi alıştıracam doğal antibiyotik neyse şekerlerim birazdan araba kullanmaya gidicem gamyoncuiremsugelincede spora akşam yine yazarım
kardeşimle hırs yaptık 10 günde sporla 2 beden küçülecez diye birbirimizin koçu olcazkaydirigubbakcemile 2 olmasada 1 beden olsun :Saruboceq:ama hedefi yüksek tutmak lazım

OK TATLIM...İZİNLİSİN...EMME HAFTAYA VERMİŞ OLARAK GEL HAAAA...YİRİM SENİİİİ:lepi:
selam bacular
bernuşcum beni bu hafta izinli yazın aldığım kilolardan kurtulmaya az kaldı.böyle yazmayın beni.haftaya inşallah hepsi gitmiş olur.
öpüyorum sizleri

Back