ok canım ablana selam söyle yerimseniben opuyorumnanaktanMerhaba, ben KARARSIZ ın kız kardeşiyim. Ablamın bilgisayarı bozulduğundan, internete giremiyor; ara sıra bizim bilgisayardan girip gelişmeleri yazacakmış. Hepinize selamı var..
merhabalar kızlar nasılsınız.sabah klasik kahvaltımı yaptımayy kızlar bende 600 gr vermişim ama hafta sonu aldığımı verdim.inş.cumaya accık daha gider.akşam yemedimmi hemen gidiyo kilolar valla yaa.
gzdegzde evet yaşıyorum canımcım kaydirigubbakcemile3 bu kiloda açlıktan ölürsem çok gülerim(ölünce nasıl güleceksem)canım yüüksek lisansa başvuru günlerim benim kabus gibiydi.bide ben yedekteydim.alımların biteceği gün son 30 dk kala sıra bana geldi.öyle alındım.zaten tek bi yere başvurmuştum..Allahtan son anda oldu.gerçekten Allah yardım etti o gün bana.40. yedektim.son gün bana sıra gelmesi için 5-6 kişinin daha kaydını sildirmesi gerekiyordu.yani 15 günde sildirmeyen adamlar son gü sildirdiler şansıma.benden bir önceki kişinin sildirmesine kadar geldik.mesai bitimine 30 dk var.o 1 kişide benm arkadaşımdı.aradım hemen.başka oklulu kazanmış.bizim okludan sildirirsen ben giricem dedim.sildirdi son anda.ve ben o sabah namazımı kılıp dua etmiştim Allah'a :Saruboceq: ..gerçekten duamı kabul etti güzel Allahım..ordaki memurlar bile bana bekleme memleketine dön ana zaten sıra gelmez demişlerdi :))
of çok uzun oldu yaw.neyse kızlar öpüyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?