Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy kızlar cannm sıkıldı bi bakam dedim size..çok saolun kızlar dualarınız için..bi baktım iyi bildirim işi hallolmuş ne güzel olmuş silviya ellerine sağlık..içim rahat şimcik :))
off çok heycanlıyım ben ya.Öss'ye girerken bu kadar heyecanlanmamıştım..ben aslında sınavlara girerken bukadar heycanlandığımı hiç hatırlamıyorum.niye böyle oldum bukez bilmiyorum...neysse kızlar çook öpüyorum sizi..hoşçakalın.pazartsi akşama kadar beni özleyin sırnaşık şey opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar,
cuma günü benim de olmamam çok kötü oldu neyse silvia sağolsun halletmiş.
ayy kpss'de ilk oturum bitti...
Kızlar sizin nasıl geçti sınavlarınız? Benim geçen seneye göre daha kötü geçti ilk oturum inşa. diğer oturumlarda iyi olur...
Çoooooooooook yorgunum vallla... Dün gece 12.30'ta ankara'ya gelebildim ancak saat 1'de evdeydim sabah 06.30'da kalktım. Benim sınav giriş belgem gelmemişti de sabah onu almaya gittim ilk önce... Oradan da sınav yerine Allah'tan uzak değillerdi ikisi... Ama zaten yol yorgunluğu var bir de sınav yorgunluğu şu anda kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
Zaten ıstanbul'daki mülakatım da iyi geçmedi, hepsi üst üste geldi valla...
Neyse kızlar benim çıkmam lazım, biraz ayaklarımı uzatayım da dinleneyim...
Öptüm hepinizi...

merhaba arkadaşlar pc bozulduuuu
garanti de olduğu için servisin almasını bekliyoruz daha gelip almadılar
uuufff sizlerden de uzak kaldım
kiloları gülbeyzaya bildireceğim her hafta
ne güzel kimse kilo almamış çok sevimndim

kızlarrrr inşallah sınavınız çok iyi geçmiştir
kardeşim çok zordu abla dedi o zorlanmış bayağı ((

neyse öptüm hepinizi
beni ösleyinnn anacığımmm

selam canıııııııım bacularım
sizi ösledim valla şöyle bir sarılıp öpeyim siziŞeniz
bacular kusura bakmayın cuma günü olduğunu unuttum valla ben çarşamba dönmüştüm ama inanın vaktim olmadı.
nam abla aradı ama ben dışarıdaydım benim canavara kuduz aşısı yaptırmaya gitmiştikkaydirigubbakcemile3kudura kudura köpeğide kudurttu oda oynarken yalnışlıkla yanağını patisiyle çizdivereliniortakaşılı ama tedbir olsun diye yanakta olduğu için aşılara başladık

gelelim tatilime burdan izmir
izmirden antalya 7 gün otelde kaldıktan sonra
antalyadan manavgat aspendos ve sonra izmire dönüp annemi aldık
1 gün kaldık ve çarşamba istanbuldaydık

bende işi ters gidenlerdenim işte gitmeden o kadar uğraştım gitmeden sipariş vereyim dönünce hazır olur diye dolapları sipariş veremedimsenağlama
nasip değilmiş dedim çarşambadan beri onla uğraşıyorum yok dolapcı yok granitci kulpcu derken neyse anlaştık bi firmayla bakalım sonu hayırlı olur inşallah
bu arada benim canavarın okuluyla uğraştık.hiç umudum yoktu ama anaokulu kaydı çıkmış iyi bir okuldu gitmeden ön kayıt yaptırmıştık.geçen senede ön kayıt yaptırmıştık almamışlardı
neyse 500 ytl bağış adı altında kayıt parası kazığıyla kayıt yapıldı.devlet okulu bide.istersen verme kalem oynatmıyorlar bırak kaydetmeyi.aylık servisle 300 e yakın ödemeside cabası bu devlet okulu işte.
neyse git gel onu hallettik .
Bu arada dev gibi tatil çamaşırlarıylada boğuştum. Makinaya çamaşır atıp çıkıyorum gelince birini toplayıp birini asıyorum.Geldiğimden beri 3 günde 10 posta yıkadım hala çalışıyor makina bendeki bu yıkama hastalığı kafamçokkarıştıtatilden geldim ya temiz kirli ne varsa yıkanmadan koyamıyorum yerineklava:
bu arada oğlanı aşıya götürüyorum valla komşum diyorki valla senin koşuşturmana benim başım döndü ordan oraya hızlı yaşıyorsun diyor.
zaten büyük şehir zaman su gibi akıyor
bu sabah kahvaltıdan sonra mobilyacıya dolap modellerini verdim
granitin rengini verdim ordan kursa 4 saat kurstan sonra market alışverişi evi saat 20 de buldum.hemen hazır aldığım köftelerden fırında patatesli domatesli yaptım pişene kadar 21 oldu

1 adet köfte 1 halka domates ve 1 halka patates oldu menüm
sonrasında 4 erik kiraz ve azcık siyah üzüm
valla sormayın o kadar otelde sudan çıkmadım yüzdüm dikkat ettim ızgara yedim ama fena kilo aldım.
anam onların yemek servis hızına yetişilmiyo hepsini yemeye kalksan ölüyorsun 24 saat yicek çıkıyor yavvvvvvv
o kadar az yediğim halde bir ara karnım şişti hamile gibi dolaştım bağırsaklar durdu neyse
aldığım kilonun 2 si gitti bu hafta izinli olmak istiyorum yoksa size zararım olursenağlama
kursa devamlı gidemedim konuları kaçırdım hiç çalışamadım ve 4 temmuzda sınav var
bu hafta beni mazur görün lütfen işlerimi toparlayıp ders çalışayım
arada uğramaya çalışırım.
yarında klozet bakmaya gitcez kozetleride değiştircem ama hangi marka olsun karar veremedim.vitraya baktım çok şikayet var şaşırdım.aslında bunlarda yeni 3 senelik ama sifonu çekince su sıçrıyor buda beni çıldırtıyor.şaşırdım artık en güvenilir büyük firmalar bile sorun çıkarıyor.

valla kusura bakmayın şişirdim kafanızı koşuşturmaktan kafayı yedimde bide işler ters gidince dert yancak birini arıyorumsenağlama
yarın kahvaltıdan sonra 3 büyük marketi gezip araştırmam lazım malum istanbul bi yerden bi yere gitmek bile mesele evi kaçta bulurum bilmem.dua edin ne olur işlerim yolunda gitsin hayırlısı olsun 12 temmuza bitmesi lazım tadilatın ablam gelcek yaaaaaa

hepinize iyi hafta sonları diliyorum
kucak dolusu sevgileropuyorumnanaktan

selam kızlar ben kaç gündür giremiyordum bilgisayar bozuktu tamirden bugün geldi annemde memleketine gidince ordanda giremedim ancak şimdi girebildim sizi özlemişim kızlar sınavlarınız nasıl geçti inşallah iyi geçmiştir neyse kızlar beslenmeme dikkat ettim fazla yemedim spor yapmaya dikkat ettim

ohh ne güzel kayıplar da gelmiş :)
valla sınavlar, istanbul derken ben acayip yoruldum 4 gün non-stop oradan oraya koşturdum.
Benim bu ara hiç bi işim rast gitmiyor zaten...
Bugün tam 6 saat sınavdaydı bi çıktım şöyle dedim biraz yürürüm falan ama deli gibi yapmur yağdı.
Neyse ama yine de pazarın orada indim ordan eve yürüdüm ve ıslandım
valla bu ara çok kuru yemek zorunda kaldım...

bu sabah çok acele ile çıktım malum benim ev biraz uzak şehre, erken çıkmam gerekiyor..
sabah kahvaltısı olarak evdeki mavi-yeşil çubuk kraker yedim yanında da 0.5 lt su içtim.
Sonra 1 tane kahve içtim..
öğlen de yağsız tost yedim yanında da ice-tea içtim ama tabi dışarıda yediğim için ne kadar yağsız bilemiyorum...
akşam da eve gelince gözleme yaptım şöyle kolayından ama gözlemeyi maydonoz, dere otu ve çok az da nane ile beyaz peynir ile yaptım yağsız yanında da light limonata içtim...
Sürekli oturmaktan karnım öyle bir şişti ki yürüyüş yapmam lazım ama halim yok valla...
öpüyorum hepinizi...

merhabalaaarrr :)))
nasılsınız bakalım ben de iyiyim sağolun
ooo sılagül de gelmiş tatiller yapılmış ooh valla.....
yediklerime sınav yuzunden hiç dikkat edemedim bende bikaç haftadır artık yok ama tekrar devam rejime..
sınavım pek iyi değildi benim cabik nerelerde? inşallah onun iyi geçmiştir.. benim için önemli değildi zaten bu sınav atamamız yapılmıyo çünkü hayırlısı artık...
öptüm herkesi mucuk Şeniz

GÜNAYDINN ARKADAŞLARIM BENİMopuyorumnanaktanNASILSINIZ KIZLAR...SİZLERİ ÇOOOOK ÖZLEDİM VALLA...AMA BİRAZ BÜYÜKÇE SORUNLARIM OLDU..ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇALIŞIYORDUM VE KAFAM ÇORBA GİBİYDİ AÇIKCASI...VE HALA DAHA YARISI DURUYOR...ALLAH YARDIMCIM OLSUN...:Saruboceq:

SİZLERİDE İHMAL ETTİM VE DUYDUMKİ ORTALIK KARIŞMIŞ BAYA..AMA YİNEDE ÜSTESİNDEN GELMİŞSİNİZ...BRAVO SİZE...EH ARTIK BENDE BURALARDAYIM...KİLOM AYNI..65...ZAYIFLAMA DÜŞÜNCEM YOK AMA SİZLERLE TAKILICAM...YİNE YEDİKLERİMİ DE YAZARIM...

KAFAM ÇOK KARIŞIK KIZLAR ÇOKKK BENİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN....ALLAHIM YARDIMNMCIM OLUR İNŞALLAH...:Saruboceq:

EEEEE SİZLER NELER YAPTINIZ BAKALIM...GERİYE BAKARSAM HERALDE İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAM...ANLATIN SİZLER BAKALIM...BUNDAN SONRA TAKİPTEYİM...BU ARADA BEN NORMALDE NAM ABLAMIN YARDIMCISIYDIM..HALA ÖYLEMİYİM BİLMİYORUM AMA O GELENE KADAR BURALARDAYIM...YOK OLURSAM HABER VERİRİM...

KENDİNİZE DİKKAT EDİN KIZLAR..GÖRÜŞMEK ÜZERE...opuyorumnanaktan

GECE RAHATSIZLANDIM İDRAR YOLLARIMDAN YİNE...EŞİMDE SAĞOLSUN GİDİP İLAÇ ALIP GELDİ...İÇTĞİM 4 LT NEREYE GİTTİ DERKEN,SABAH KADAR O İLAÇ SAYESİNDE BOL BOL HELAYA KOŞTUM...ŞİMDİDE UYKUM İYİ OLMADIĞI İÇİN SERSEM GİBİYİM VE TANSİYONUM DÜŞÜK AMA İDRAR YOLLARIM İYİ ŞÜKÜR...

KAHVALTIMI DA YAZAYIM...
09:30 DA 1 LT SU,
10:00 DA 1 DİLİM EKMEK,
8 ADET YEŞİL ZEYTİNmafoldumben
VE 1 KUPA YEŞİLÇAY...

ŞİMDİ YARIM LT SU...
ŞİMDİLİK BU KADAR,GİDİP İSTİRAHAT EDİCEM..DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ KIZLAR...BU ARADA NAM ABLAMIZIN HEPİNİZE SELAMI VAR...ARTİST BOL BOL YÜZÜP KEYİF YAPIYO VALLA..YERİNDE OLMAYI HEPİMİZ ÇOK İSTERDİK HERALDE DİMİİİİkaydirigubbakcemile5

bernuşçum seni de aramızda görmekten çok mutlu oldum...
ınşallah sorunlarını en kısa zamanda halledersin de kafan da rahatlar...
Kilonu korumana da ayrıca sevindim... Darısı başımıza...

bugün sabahtan bir kupa nescafe içtim, bi dilim kek yedim.
sonra kalktım bütün evi silip süpürdüm, elektrik süpürgesini de temizledim borusunu değiştirdim, içinde kalan tozları çıkardım falan...
Sonra da mutfağa geçtim, bayadır ev ile ilgilenmemiştim sınavlar yüzünden..
ınanırmısınız ama burnumdan ter aktı o derece yani...
Şimdi de bir bardak light limonata içiyorum...
Öptüm hepinizi

kaydirigubbakcemile3 eline sağlık compass tertemiz olmuştur ev ne gusel.. temizliğe cok düşkünüm bende pisliğe hiç gelemiyorum.. ev biraz pis olsun hemen huylanmaya başlarım..:sinifsinif:
ee napiyosunuz bakalım hanımlar cok yoruldum bende yeni geldim eve bute kaldım ya 2 sınavım var ağlamak istiyorum bu sıcakta nası çalışcam ben yaa işkence gibi mafoldumben
sabah klasik kahvaltımı yaptım bende sonra kahvemi içtim evden cıktım hemen şimdi biraz yemek yedim bulgur plavı yedim salata birazda..
dönerim yine hoşçakalın

selam canlarım bernuşum hoşgeldinaramıza gerçi bende pek uğrayamıyorum ama ...canım tekrar aramızda olmana çok sevindim
evet kızlar yediklerimi yazayım sabah 2 tane gün kurusu ve 2 bardak su sonra 1 tane bisküvi ve çay öğle yarım yağını döktüğüm ton balığı bol limonlu ve bol marul ile akşam 2 kaşık mantı 1 kase yoğurt bugün yarım saat yürüdüm 1 saatte araba çalıştım bakalım kızlar inşallah öğrenecem araba sürmesini önümüzdeki sene oğlanla birlikte okula gitcez arabayı öğrenmem gerek sincan trafiğide pek karışık ama çalışıyorum öptüm canlarım

selam bacular
bende aranızda olmaktan mutluyum

bernuşum hoşgeldin aramıza,sorunların her neyse enkısa zamanda hayırlısıyla çözümlersin inşallah canım:Saruboceq:

bacular sorman beni fena haldeyim sabah kalktım erkenden önce geçmiş sınav sorularını buldum ama çalışamadım
sonra ütü yaptım
ev temizledim oğlanın yatak ve bazası geldi sorunluydu onla uğraştım geri gönderdim kabul etmedim tabi bırakalım kullanın sonra yenisi gelince değiştiririz diyorlar madur olmalayımmış yok öğle valla kazıklana kazıklana öğrendik az buçuk bişiler kabul etmedim .:umursamaz:
tabi bırakcaklar sonra bekle yenisi gelsin diyekafamçokkarıştı
bide istikbal bu yani. bazanın boyaları çıkmıştı bide bundan nolcak diyor servis zamanla paslancak yatağa geçcek dedim bende,başlık ,dikiş kalitesi iğrençti yani.
bişeyde tek seferde olsa zaten dişimi kırcam delikafadulden
neyse sonra kursa gittim derslere gidemediğim için öbür şubesine gittim yalnış yerde inmişim en az 2 km yürümüşümdür sınıfa bi girdim sanki üzerimden aşağı kovayla su dökmüş gibiydim ateş bastı-tatlicadiarzu-
saat 21.30 da evi zor buldum
canavar parktan geldi onu yıkadım duş aldım
azcık bişiler yedim
sabah 7 de başlayan macerama burda son verirkene beni bekleyen kalan dağ gibi ütüye hiç pas vermeyip yatmak istiyorum
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakınŞeniz

Son düzenleme:
TEŞEKKÜRLER KIZLAR HEPİNİZE...SİZİ ÇOOOOK SEFİYOMMMMMopuyorumnanaktan

DÜN AKŞAMA KADAR 4 LT SU İÇTİM....
BAŞKADA BİRŞEY YEMEDİM...
AKŞAM KURT GİBİ AÇTIM VALLA...
1 TABAK SOSLU MAKARNA,
5 KÜÇÜK PARÇA ÇITIR TAVUK,
2 KÜÇÜK ÇATAL KARPUZ,
2 YUDUM KOLA(ARAM YOKTUR KENDİSİYLE DE)

BUGÜN SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
8 ADET MİNİCİK YEŞİL ZEYTİN,
1 TATLI KAŞIĞI BAL...
1 KUPA YEŞİLÇAY...

SUYA DEVAM....
ŞİMDİLİK BU KADAR...DAHA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BACÜLAR..İŞLERİM VAR BİRAZ...delikafadulden

canım istikbal sorunlu bir firma ya...
Bir sene bizi de çok uğraştırmışlardı, annem yatağımı Samsun'dan aldı, parasını ödedi ama dedi ki Ankara'da teslimat apın. Tamam dediler, kabul ettiler. Ondan sonra Ankara'dan bize teslim etmediler yatağı, yazık annecim bir sürü uğraştı. Biz de sonunda aldık ama aklımız başımıza geldi ondan sonra da daha istikbal'den birşey almamaya karar verdik.
Azmin dolayı da seni takdir ediyorum çok... Sen geçersin sınavı ya, ben sana güveniyorum... Sadece eski sınav sorularını çözmen yeter, genelde kurstan bir kitap veriyorlar eski sınav sorularının olduğu vekendi hazırladıkları onu çöz yeter tatlım...

merhaba kızlar,
dün akşam kendime kabaklı dible yaptım.
1 tabak dible yanında da beyaz peynir yedim 3 küçük parça...
sonra da 3 kaşık light dondurma yedim...

bugün sabah 2 tane kuru incir yedim.
sonra 1 tabak dible yanında da beyaz peynir yine 3 küçük parça...
yanında çay içtim...
4 tane küçük armut yıkadım birazdan da onları yiyeceğim...
Öptüm hepinizi

selam arkadeşler artıkım tatil başladı:teytey::teytey: Allahım çok şükürrrr sonunda tatil:lepi:artıkım evdeyim sizlerle daha çok görüşebilirim tabi gocamdan sıra gelirsemafoldumben neyse canlarım yediklerimi yazayım hemen sabah 2 tane günkurusu ve 2 bardak su ile kahvaltı yaptım çünkü yine uykuda kalmışım anca yetiştim okula okulda bol bol çay içtim eve gelince bizimkilerle kahvaltı yaptım 2 dilim kepekli ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim akşama menüm daha belli değil birazdan yemek yaparım sonra görüşürüz kısslar:dance:ay ben çok mutluyum tatil tatil

tatilin hayırlı olsun kararsızkaydirigubbakcemile3
kilo vermeye kesinlikle kararlıyım ben arkadaşlar
temmuzun 25ne kadar şok diyet filan bişeyler uygulamam gerekiyo düğüne gidicem komşumuzun kızı evleniyo kınası düğünü peşpeşe olcak ben bu halde gitmek istemiyorum acil o zamana kadar kilo vermem gerekiyo 5 kilo verirsem superp olur..
elbise almak istiyorummm yaa:gitme: olmuyo hiç elbiseler benim hafiften üst tarafta buyuk olunca gremiyorum içinemafoldumben
bişeyler yapalım arkadaşlar karpuz diyeti filan yapsak nası olduğunu bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…