selam kızlar bende bugün hep dışardaydım kahvaltıdan sonra ulusa gittik ankara kalesine gittik sonra dolaştık öldüm bittim resmen müzeye girelim dedik giriş 20 tl imiş çok kızdım kaç kişi kapıdan döndü insanları resmen kültürel faaliyetlerden uzaklaştırıyorlar bu zamanda bu kadar pahalı olmamalı neyse arkadaşlar sabah kahvaltıda hazır yufkadan boş gözleme yapmıştım yarım yedim peynir ve domatesle sonra çıktık ve gezdik akşam yemeğindede balık yemeğe gittik alabalık ızgara ve bol salata yedim bugün 2 litreden fazla su tükettim
11 kişiden koca haftada giden kilo 700 gr:1shok:
ben şu anda 75.500 tartıldım tartıda bende 2 günde giden 700 gr
(acayip sinirlendim kendimi vurdum yollara iki gündür)
demek ki bişeyleri yapabileceğiz
hepimiz yapabiliriz
hadi kızlarrr motive olamıyorum diyen arkadaşlar istediğiniz bişey varsa beraber de düşünelim
ama koca günü tek mesajla yazıp bütün gün vicdanımızla kalmak olmuyor
fırsat oldukça gelin
ve
lütfennn
diyetinize uyun
hepinizi kocaman kocaman öptümopuyorumnanaktan
inşallah takımca dereceleri de göreceğiz
takım olmak budur di mi:1hug:
canım müzekart diye birşey var, onu çıkartınca müzeler 1 ytl oluyor ve çıkarması da çok kolay. Hemen müzenin orda foto çekiyorlar ve 10 ytl gibi bi para veriyorsun galiba...
Ama sen öğretmen olduğun için sana indirim var yaa müzelerde. BEn annemden biliyorum.
Ama gerçekten çok pahalı öyle aman aman da bişey yok kalenin oradaki müzede, Hep eski püskü şeyler zemuszemus
canım evet müze kart var 20 tl verip bütün müzelere bedava giriyormuşsun 1 yıl boyunca ama yinede saçma geliyor özelliklede öğrencileri düşününce gençlik zaten ilgisiz tarihi kültürel faaliyet deyince herkes kaçıyor birde bu işi ticarete dökmek insanları uzaklaştırıyor kaç aile sürekli müze geziyor ki ben buna kızıyorum bence insanları bu tür yerlere çekmeliler ama resmen itiyorlar
merhaba kızlar nasılsınız.her zamanki gibi aynı kişiler gelmiş gitmiş bugünde...kararsız,gzdegzde,ademel,compass_rose....
diğer arkadaşlar nerde kızlar bilgisi olan var mı acaba..(sılagül,figenk24 tatilde)
selin34 ve Rainbow neredeyse 10 gün olacak hiç uğramamışlar.gzdecskn da gece 00:34 de uğramış ama hiç bir paylaşımda bulunmamış.bu arkadaşlar hakkında bence bir düzenleme yapılmalı...böylece bizde takımımızı bilelim...kimler bizimle kimler değil ben bilmek istiyorum açıkcası...takımda bu şekilde olmaz kızlar.bakın kopukluk ve motivasyon düşüklüğü oluyor.hani kim kime destek verecek kim kimin derdine ortak olacak.takım ruhu yok bizde valla..
hiç paylaşımda bulunmayan arjkadaşlar lütfen arasıra diğer takımların paylaşımlarına bakın...
neyse kızlar biraz çok olmuş olabilirim ama şimdi yine aynı kişileri görünce biraz sinirlendim..düzenli giren arkadaşlarım (yazayım zaten çok azız kararsız compass_rose ademel gzdegzde gülbeyzada var)
bizi bu kopukluklar etkilemesin lütfen şahsen beni etkilemek üzere...zaten sınav yaklaşmış herşey gözümde byüyor.hiçbişeyden zevk alamaz oldum yaz geldi kilolar gitmedi offf herşeyi ve kendimi tamamen bırakmam an meselesi...
merhaba kızlar nasılsınız.her zamanki gibi aynı kişiler gelmiş gitmiş bugünde...kararsız,gzdegzde,ademel,compass_rose....
diğer arkadaşlar nerde kızlar bilgisi olan var mı acaba..(sılagül,figenk24 tatilde)
selin34 ve Rainbow neredeyse 10 gün olacak hiç uğramamışlar.gzdecskn da gece 00:34 de uğramış ama hiç bir paylaşımda bulunmamış.bu arkadaşlar hakkında bence bir düzenleme yapılmalı...böylece bizde takımımızı bilelim...kimler bizimle kimler değil ben bilmek istiyorum açıkcası...takımda bu şekilde olmaz kızlar.bakın kopukluk ve motivasyon düşüklüğü oluyor.hani kim kime destek verecek kim kimin derdine ortak olacak.takım ruhu yok bizde valla..
hiç paylaşımda bulunmayan arjkadaşlar lütfen arasıra diğer takımların paylaşımlarına bakın...
neyse kızlar biraz çok olmuş olabilirim ama şimdi yine aynı kişileri görünce biraz sinirlendim..düzenli giren arkadaşlarım (yazayım zaten çok azız kararsız compass_rose ademel gzdegzde gülbeyzada var)
bizi bu kopukluklar etkilemesin lütfen şahsen beni etkilemek üzere...zaten sınav yaklaşmış herşey gözümde byüyor.hiçbişeyden zevk alamaz oldum yaz geldi kilolar gitmedi offf herşeyi ve kendimi tamamen bırakmam an meselesi...
ayy hepimiz 1 kilo versek var ya takımca birinci oluruz beee
görüceğiz inşallah o günleri dekaydirigubbakcemile5
hadi takımmmmmmm toparlanma zamanıııı
yılmak yok diyete devam:roflol:
bencede kızlar bir birimize söz verelim yememize dikkat edelim birde spor yapalım hergün evde en az 30 dakika göbek atalım ne dersiniz hem can sıkıntımızada iyi gelir belki bende bu aralar depresyondayım unutuldum laelaelaelaelae sonrada akşam yürüyelim ben yarından itibaren başlıyorum kimler göbek atcek benimle :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?