Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam arkadaşlar
napiyosunuz bakalım? cooook yorgunum bu gunlerde arkadaslar ölüyorum..cabik aynı bende senin dertten şu kpss yi bi atlatıyım üzerimden öyle büyük bi yük kalkacak ki anlatamam-tatlicadiarzu-
biran önce olsa bitse keşke iyi geçse tabi emeklerimiz boşa gitmesin inşallah ya gerci ben pek çalışamadım bu son 1 aydır calışıyorum okul yuzunden olmadı malesef..
bu arada sabah kahvaltımı ettim yeni çayımı içiçem cıkçam hemen..
kilolarda gidiyo bu koşuşturmayla fena olmuyokaydirigubbakcemile3
delikafadulden
:sm_cool:
opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar geçen hafta uğrayamadım hastanedeydim hafta boyunca dün bitti işlerim tabi geçen hafta oğlum ateşlendi sürekli dr götürdüm tahlil yapıldı temiz boğaz enfeksiyonuda yok dedi dr meğersem bizimki azı dişlerini çıkarıyomuş 2 tane birden patlattı şimdi devam ediyo dişlere.......kızım ateşlendi onunda burun kemiğinde eğrilik var doğumda yapmıştı dr. lar alerji mevsimi dikkat et dedi dr ilaç verdi her gün kullanıyoruz .... ben halen hastayım düzelemedim tahlil yaptırdım kan tahlilleri temiz çıktı ama kansızmışım offf offff.... rose canım senin kullandığın kilo yapmayan karamelli dediğin kan ilacının ismini özele mesaj atarmısın dr. bir sorayım müsade ederse kullanayım...
nam abla telde sesin kötü demiştin yaaa tiroit bezleri büyümüş olduğu için baskı yapıyormuş bu aralar havalar çok sıcak bende kötüyüm kalp atış hızı artmış tansiyon düşüyo çıkmıyo nefes almakta zorluk çekiyom bazen nefessiz kalıyom ozaman kalp ritmi daha da bozuluyo bu sıcaklar beni kötü etkileyecek......
offffff dertlerimle sıktım siziii........

dün sabah 2 dilim ekmek peynir çayyy
öğlen salata çorba makarna salatası (çok hafif ve kalorisi düşük isterseniz tarifini yazarım)
akşam 2 dilim ekmek salata 1 bardak ayran
sabah 1 dilim su böreği 1 dilim kıymalı börek ( dilimler küçükk)

selam takım arkadaşlarım
cuma gününden buyana bende uğrayamadım takıma sizinle paylaşımda bulunamadım.
hastalıklarla ugraşıyoz.çocuklardan biri iyileşiyor,biri hastalanıyor,onlarla birlikte bende hasta oldum ve nete giremedim,ne olur sakın kızmayın bana yazamadım diye inanın hiç fırsat bulamadım,görüşmek üzere kızlar..

geçmiş olsun ademel umarım cddi bişi yoktur bende çok bebek istiyorum üç ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ediyoruz umarım bu sevinci bende yaşarım bugün yediklerime gelince sabah herzamanki gibi tost öğlen okadar sıcaktıki hava meyva yedim elma erik ve kayısı ikindide bir salatalık bir domates bir kibrit kutusu peynir akşama patlıcan biber közledim onu yiyeceğim aralarda bol bol su içiyorum sabah yürüyüe çıktım ama çok kötü oldum çok sıcak bundan sonra akşamları yürüyeceğim hepinize mutlu günlerrrrr

öğlen sadece salata yedimmm
tabiki veriyim canım yoğurdun içine salatalık rendeliyom sarımsak 1-2 diş 1 tatlı kaşığından az mayonez nane bolca isteyeğe bağlık olarak maydanoz ve dereotuda koyabilirsiniz ve haşladığımız makarnalarla karıştırıyoz bu kadar afiyet olsunnnn

merhabalar kızlar nasılsınız.
ademel canım çoook geçmiş olsun canm
gzdegzde dediğin gibi şu sınavı atlatınca rahatlarız inşallah.sen hangi bölümden sınava girceksin canım?
yaw bu arada nam aplamıs nirdeee??
ne yedim içtim yazayım:
sabah bir dlm ekmekle kahvaltılıklardan yedim
öğlen:
bir küçük kase şekersiz(çok az şekerli) sütlaç
akşam(18:00 gibi)
bir kaç kaşık yaz türlüsü
bir dlm ekmek
şimdilik bukadar.hoşçakalın.derse ara verdm.şimdik bnm dizim başlıycak (canım ailem)
onu izlemeye gidiyorum...

canım arkadaşlarım ADAMEL GÜLBEYZA VE SELıN34 çok geçmiş olsun çocuklar hasta olunca insanda ne tat kalıyor ne de başka bişey zor oluyor benim oğlanda bugün hastalandı yine bademcik hepimize geçmiş olsun
yediklerimi yazayım sabah öğle birlikte 1 puaça akşamda 1 kepçe mercimek çorbası 1 kaşık sulu patates yemeği salata bol bol su

GÜNAYDINLAR KIZLAR NASILSINIZ

ÜZGÜNÜM:çok üzgünüm: 3 GÜNDÜR NETE GİREMEDİM

PAZAR VE PAZARTESİ ANNEMİN VE TEYZE KIZININ NEVRESİMLERİNİ DİKTİM.

SONRA KAYNIM KALP KRİZİ GEÇİRDİ ONUNYANINDAYDIM(DAHA ÖNCE BYPAS OLMUŞTU 2. KRİZİ) VE DÜN AKŞAMDA AVUSTURALYADAN ARKADAŞIM GELDİ(4,5 YILDIR GÖRMÜYORUM) ONU GÖRMEYE GİTTİM

KESİN ATLAR SENİ KISKANMIŞTIR(BİZDEN DAHA İYİ KOŞUYOR DİYEREK:roflol:)
OOOO TATİL VE SEN HALA ALIŞ VERİŞ YAPMADIN

BAŞINIZ SAĞOLSUN TATLIM, BÖYLE DURUMLARDA İNSANIN ELKİ AYAĞI KALKMIYOR
BUNLAR GÜZEL KOŞUŞUTURMALAR, İNŞALLAH SONUCUNU ALIRSINIZ KIZLAR
GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM TİROİT İNSANIN DENGESİNİ BOZUYOR.
ŞU ANDA TAŞİKARDİ BAŞLAMIŞTIR SENDE (KALP ATIŞINDA ARTIŞ)
AMAN DİKKAT ET TATLIM HİÇ SAĞLIĞINI İHMAL ETME

ANACIĞIM NE OLDU BÖYLE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
herkese merhaba oğlum hasta (
ilk hastalığı bayağı bi zorladı bizi (
AHANDA BİR HASTA DAHA
YAVRUM GEÇMŞ OLSUN DİKKATLİ OLUN BU HAVALAR ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKELİ SICAK TERLERLER VE SİZ ANLAMADAN ÜŞÜTÜR

AMANDA AMAN ABLASINI MERAK EDERMİŞ YERİM BEN SENİ

SANADA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
DAHA ÖNCE 3. TAKIMDA HAMİLE KALIP AYRILANLARI SAYAYIM SANA

AÇILIŞI ADEMEL YAPTI

TALYA

SEHERİM

BEYAZMELEK(MEZUN OLDU)

SELDUŞ(MEZUN OLDU)

TAHMİNİME GÖRE BEYAZMELEK VE SELDUŞ (ŞUAN HAMİLELİĞİ DEVAM)

DİĞERLERİ BEBİŞLERİNİ KUCAKLARINA ALDILAR

ALLAH HER İSTEYENE (BİRDE TAKIMDA CEYLİNNAZ VARDI ÖZELLİKLE DE ONA) ANNE OLMAYI NASİP ETSİN KIZLAR

SEN MERAK ETME CANIM SANDE ANNE OLACAKSIN VE BEN BİR KEZ DAHA ANNEANNE OLACAĞIM:dance:

merhaba kızlar,
KARARSIZ başınız sağolsun.
SELıN, GÜLBEYZA, ADEMEL ve FıGENK24 geçmiş olsun kızlar...

dün yediklerim ile başlayayyım.
sabah 1 dilim çavdar ekmeği light krem peynir domates bir tatlı kaşığı kadar da kuşburnu reçeli.
akşam da ton balıklı salata
dün öğlen çok koşuşturdum hem kendi işlerim vardı hem de erkek arkadaşımın kuzenin mezuniyet balosu vardı onu süsledim de arada yemek yiyemedim.
Akşam da light ton balığı ve mısır yedim yarım dilim ekmek ile.
Yemekten 2 saat flan sonra da 1 dilim ananas yedim.

Bu sabah da 1 dilim ekmek light krem peynir ve domates yedim.
Öğlen de 2 dilim kavun yedim ama kavun çok küçüktü yani 2 dilim kavun az oldu.
şimdilik bu kadar...
Öptüm hepinizi

selamlar takım arkadaslarım napiyosunuz?
sanıyorum hastalık rüzgarları esiyo takımımızn uzerinde..cok buyuk gecmiş olsun ademel selin gulbeyza figenk biraz gecikmeli oldu ama...
cabik ben b grubuna dahilim ama bu senede ne olur ne olmaz diye giriyorum..bazı kurumlarda bu seneki puan da olabiliyo cunku..
valla turkiye de sabah bi kalkıyosun yeni bi sistem gelmiş oluyo garip abuk bi sistemin mahkumlarıyız malesef hiçbişey belli olmuyo..
diyetime gelince bu aralar acayip bi yemek yeme isteği var bende kendimi durduramıyorum..abur cubur durmadan yiyesim var sıkıntıdan sterten sanırım ya..
yinede dikkat ediyorum engel olmaya calışıyorum kendime..
boyle işte opuyorum sizleri kocaman kocamanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…