KESİN ATLAR SENİ KISKANMIŞTIR(BİZDEN DAHA İYİ KOŞUYOR DİYEREK:roflol:)bacılarım valla veli efendi hipodromundaki atları kıskandırıyorum.
bu aralar hep birinci benim bu koşuşturmayla ah bide kilolar gitse.
sabah yarım dilim kepek ekmeği
2 çatal yumurta 3 zeytin yedim
sonrasında kahve
3 erik
şimdilik bu kadar alışverişe gitmem lazım offff 6 gün kaldı tatile gitcez daha alışveriş yapamadım.
kociş dünde bugünde çalışıyor.
yani aksilik işte
beni buluyor.
BAŞINIZ SAĞOLSUN TATLIM, BÖYLE DURUMLARDA İNSANIN ELKİ AYAĞI KALKMIYORselam kızlar kusura bakmayın 2 gündür yokum annemin komşusu bizimde çok sevdiğimiz amcamız trafik kazası geçirdi vefat etti giremedim oraya git gel vakit bulamadım beslenmemede dikkat edemedim hafta sonu kötüydü yani bugün yediklerimi yazayım hemen sabah 1 dilim ekmekle kahvaltılık yedim öğle 1 puaça akşamda 1 hamburger bugünde kötüydü anlayacağınız çıkmam lazım kızlar öptüm
BUNLAR GÜZEL KOŞUŞUTURMALAR, İNŞALLAH SONUCUNU ALIRSINIZ KIZLARselam arkadaşlar
napiyosunuz bakalım? cooook yorgunum bu gunlerde arkadaslar ölüyorum..cabik aynı bende senin dertten şu kpss yi bi atlatıyım üzerimden öyle büyük bi yük kalkacak ki anlatamam-tatlicadiarzu-
biran önce olsa bitse keşke iyi geçse tabi emeklerimiz boşa gitmesin inşallah ya gerci ben pek çalışamadım bu son 1 aydır calışıyorum okul yuzunden olmadı malesef..
bu arada sabah kahvaltımı ettim yeni çayımı içiçem cıkçam hemen..
kilolarda gidiyo bu koşuşturmayla fena olmuyokaydirigubbakcemile3
GEÇMİŞ OLSUN CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM TİROİT İNSANIN DENGESİNİ BOZUYOR.selam arkadaşlar geçen hafta uğrayamadım hastanedeydim hafta boyunca dün bitti işlerim tabi geçen hafta oğlum ateşlendi sürekli dr götürdüm tahlil yapıldı temiz boğaz enfeksiyonuda yok dedi dr meğersem bizimki azı dişlerini çıkarıyomuş 2 tane birden patlattı şimdi devam ediyo dişlere.......kızım ateşlendi onunda burun kemiğinde eğrilik var doğumda yapmıştı dr. lar alerji mevsimi dikkat et dedi dr ilaç verdi her gün kullanıyoruz .... ben halen hastayım düzelemedim tahlil yaptırdım kan tahlilleri temiz çıktı ama kansızmışım offf offff.... rose canım senin kullandığın kilo yapmayan karamelli dediğin kan ilacının ismini özele mesaj atarmısın dr. bir sorayım müsade ederse kullanayım...
nam abla telde sesin kötü demiştin yaaa tiroit bezleri büyümüş olduğu için baskı yapıyormuş bu aralar havalar çok sıcak bende kötüyüm kalp atış hızı artmış tansiyon düşüyo çıkmıyo nefes almakta zorluk çekiyom bazen nefessiz kalıyom ozaman kalp ritmi daha da bozuluyo bu sıcaklar beni kötü etkileyecek......
offffff dertlerimle sıktım siziii........
ANACIĞIM NE OLDU BÖYLE GEÇMİŞ OLSUN TATLIMselam takım arkadaşlarım
cuma gününden buyana bende uğrayamadım takıma sizinle paylaşımda bulunamadım.
hastalıklarla ugraşıyoz.çocuklardan biri iyileşiyor,biri hastalanıyor,onlarla birlikte bende hasta oldum ve nete giremedim,ne olur sakın kızmayın bana yazamadım diye inanın hiç fırsat bulamadım,görüşmek üzere kızlar..
AHANDA BİR HASTA DAHAherkese merhaba oğlum hasta(
ilk hastalığı bayağı bi zorladı bizi(
AMANDA AMAN ABLASINI MERAK EDERMİŞ YERİM BEN SENİmerhabalar kızlar nasılsınız.
ademel canım çoook geçmiş olsun canm
gzdegzde dediğin gibi şu sınavı atlatınca rahatlarız inşallah.sen hangi bölümden sınava girceksin canım?
yaw bu arada nam aplamıs nirdeee??
ne yedim içtim yazayım:
sabah bir dlm ekmekle kahvaltılıklardan yedim
öğlen:
bir küçük kase şekersiz(çok az şekerli) sütlaç
akşam(18:00 gibi)
bir kaç kaşık yaz türlüsü
bir dlm ekmek
şimdilik bukadar.hoşçakalın.derse ara verdm.şimdik bnm dizim başlıycak (canım ailem)
onu izlemeye gidiyorum...
geçmiş olsun ademel umarım cddi bişi yoktur bende çok bebek istiyorum üç ay önce düşük yaptım çalışmalara devam ediyoruz umarım bu sevinci bende yaşarım bugün yediklerime gelince sabah herzamanki gibi tost öğlen okadar sıcaktıki hava meyva yedim elma erik ve kayısı ikindide bir salatalık bir domates bir kibrit kutusu peynir akşama patlıcan biber közledim onu yiyeceğim aralarda bol bol su içiyorum sabah yürüyüe çıktım ama çok kötü oldum çok sıcak bundan sonra akşamları yürüyeceğim hepinize mutlu günlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?