• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bernuşun kafası dumanlı birazcıkda ondan kayıplara karıştı bacümmm..yerim seni ve bebişini...nasılsın tatlım..bebişin nasıl..kilolar gidiyomu bakalım...inşallah en kısa zamanda aranıza dönerim ama kilo vermek için değil..yanınızda olmak ve mutlu olmak için..sizi çoooooook ösledimmmmmm:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bi de bernuş nereye gitti neden gittişu cahili bi aydınlatın :)))

canım arkadaşlarım selammmmm Allahım şükür kavuşturana bilgisayarı tamire göndermiştik sene sonu olunca anneme gidip nete girmeye bile fırsat bulamadım okuldada millet okul işleri için giriyor bende tabi kk ya giremedim nam ablacım ben sana mesaj atıp giremiyorum dediğimde bilgisayardaki arızayı kastetmiştim daha öncede hep diyordum ya girilmiyor diye ama artıkım oldu bundan sonra sorun olmicek inşallah canlarım ya özlemişim sizi

tatlım hoşgeldin tekrar
ee okul da bitti biraz daha rahatlarsın, kendine daha çok vakit ayırırsın artık :)

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....:nazar::nazar:İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...

HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN...
KENDİNİZE DİKKAT EDİN LÜTFEN...
ÖNCE SAĞLIK...a.s.a.s.a.s.

Ayyyy bernuş özlettin ya kendini...
Arada uğra özlettirme kendini...
Öptümm

Arkadalar herkeze iyi hafdta sonlarıı işlerim bitti temizliğimde bitti :) bu haftada birinci olmuşum çok sevindim :) inşaat boyunca eşim izin alamadığı için herşeye ben koşturdum çaydı yemekti yok fayansdı yok çimantıo derken inanın oturduğumu bilmiyorum çok koşturdum
ve doğru dürüst bişi yiyemedim yorgunluktan ondan kilo verdim şimdi normal yememe devam ediyorum diyetimde devam ediyor yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüşe. şimdi bugün iki dilim diyet ekmekten tost ve çay içtim sonraki öğünler paylaşmaya devam ederim hepinize tşk ederim

Tebrik ederim figenk'cim...
Başarılarının devamını diliyorum...

merhabalaaar..nassınız bakiyim fıstıklar.ben iyiyim :1rolleyes:
ama çok yorgunum dostlarım :) bugünde sabahtan bilgisayar sınavım vardı uyguulamasınıda atlattık.sonuçlar açıklancak diye 15:00'a kadar bekledim.o arada boş durmadım sınav sonrası rahatlamanın etkisiyle kuaföre gittim.değişiklik iyi geldi vallahi...buarada kursu birincilikle bitirdim tebi anacım zemuszemus en yüksek puanı almışım ben hayret.şaşırdım görüünce..

nam ablacım hayatımız sınav işte ne yapalım hayat sınavı yetmezmiş gibi birde önümüzdeki engelleri aşmak için sınavlara taabi tutuluyoruz..neysse..doğduk bikere napalım çekecess :))
ne yidim içtim:
sabah kahvaltı yapamadım ssınavaa gidince orda bi çokoprens yidim birde şekersz çay
öğle:
kuaförden çıkıncada dışarda yedik birazz tabi fastfood oldu.
akşamda(30 dk önce) salata yedim.hepsi bundan ibaret...
çok uzatmiyim..didiyom ben :a015:
aa buarada BERNUŞCUM hoşgelmişsin.özlemişiz seniii.yine gel emi Şeniz

güzelim tebrik ederim, yürü be...,
Bizi bu ders çalışmayla kim tutabilir dimi? :)
Ay başarıyı kpss'de de bekliyorum senden :)

bugün yediklerim yazayım.
bir dilim çavdar ekmeği, light krem peynir, domates ve salatalık yedim.
1 kupa çay içtim.
sonra 1 fincan türk kahvesi
Sonra da light ton balıklı salata...
sonra da 1 bardak light limonata.
bugün çok su içtim acayip karnım şiş şu anda valla, hararetim kesilmiyor..
Şu anda da çay içiyorum...
Öpüyorum hepinizi....

ama çok yorgunum dostlarım :) bugünde sabahtan bilgisayar sınavım vardı uyguulamasınıda atlattık.sonuçlar açıklancak diye 15:00'a kadar bekledim.o arada boş durmadım sınav sonrası rahatlamanın etkisiyle kuaföre gittim.değişiklik iyi geldi vallahi...buarada kursu birincilikle bitirdim tebi anacım zemuszemus en yüksek puanı almışım ben hayret.şaşırdım görüünce..

nam ablacım hayatımız sınav işte ne yapalım hayat sınavı yetmezmiş gibi birde önümüzdeki engelleri aşmak için sınavlara taabi tutuluyoruz..neysse..doğduk bikere napalım çekecess :))
ne yidim içtim:
sabah kahvaltı yapamadım ssınavaa gidince orda bi çokoprens yidim birde şekersz çay
öğle:

tebrik ediyoruuummm a.s.
bernuş gelmiş hoşgelmiş tanımıyorum ama kaydirigubbakcemile3
bende yeni geldim sayılır kurstan.. ya bu akşamcı olmak beni perişan etti resmen eve gelince acayip bi yemek yeme isteği oluyo kendimi zor tuttum bugunde ama suan yemediğim için cok mutluyum sadece elma ve portakal yidim süprizzzzzkaydirigubbakcemile5
iyi geceler hadi güzeller
mucuk opuyorumnanaktan

aman yok bitanem...benim meleğim kızım var zaten..o benim ışığım,hayat suyum...ehh yanında seninde var birtane..anlarsın artık dimi..opuyorumnanaktan
bende bebeğim ışığımsın yazını görünce hamile mi acaba demiştim :)))) tüühhh gel ama olur mu sık sık
sağolun kızlar..bende sizleri çok özledim..arada uğrarım merak etmeyin...opuyorumnanaktan
bugün yediklerim yazayım.bir dilim çavdar ekmeği, light krem peynir, domates ve salatalık yedim.1 kupa çay içtim.sonra 1 fincan türk kahvesiSonra da light ton balıklı salata...sonra da 1 bardak light limonata.bugün çok su içtim acayip karnım şiş şu anda valla, hararetim kesilmiyor..Şu anda da çay içiyorum...Öpüyorum hepinizi....
tebrik ediyoruuummm a.s.bernuş gelmiş hoşgelmiş tanımıyorum ama kaydirigubbakcemile3bende yeni geldim sayılır kurstan.. ya bu akşamcı olmak beni perişan etti resmen eve gelince acayip bi yemek yeme isteği oluyo kendimi zor tuttum bugunde ama suan yemediğim için cok mutluyum sadece elma ve portakal yidim süprizzzzzkaydirigubbakcemile5iyi geceler hadi güzeller mucuk* opuyorumnanaktan

iyi pazarlar arkadaşlar dün bizim internet gene gitti :( giremedim nete önce dün yediklerimi paylaşayim sabahkini yazmıştım benm hiç değişmiyor iki dilim diyet ekmek arası peynr tost salatalık domates şekersiz çay öğlen dört tane diyet kraker bir saat sonra elma arada gene bir tane diywt çikolata k barlardan akşamleyin bir kase yoğurt bir tabak salata içinde haşlanmış tavuk bunlar dün yediklerim bu sabah kahvaltım aynıydı tost ve domates salatalık ve biber közledim afiyetyle yedim bu arada arkadaşlar evde yemek yaparkn yani eşime çok az yağ ve salça koyuyorum öncekilerine göre azalttım baya kociş farketmedi afiyetle yedi diyet bittikten sonra az yağlı ve salçalı yapmaya devam edicem şimdilik herkeze mutulu pazarlarrr görüşürüzz

selam bacılar iyi pazarlar
bernuşum özledik valla seni.bizi habersiz bırakma oldumu güzel prensesini ve seni öpüyorum canım.Şeniz

MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....:nazar::nazar:İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...

ne yidim içtim:
öğle:

cabikcim kutlarım seni maşallah:nazar:a.s.başarılarının devamını dilerim canım. ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın:Saruboceq:

bacılarım valla veli efendi hipodromundaki atları kıskandırıyorum.
bu aralar hep birinci benim bu koşuşturmayla ah bide kilolar gitse.
sabah yarım dilim kepek ekmeği
2 çatal yumurta 3 zeytin yedim
sonrasında kahve
3 erik
şimdilik bu kadar alışverişe gitmem lazım offff 6 gün kaldı tatile gitcez daha alışveriş yapamadım.
kociş dünde bugünde çalışıyor.
yani aksilik işte
beni buluyor.

merhabalar kızlar nassınızzz.iyi gördüm sizi.
silagül seni biraz yorgun gördüm :) ayrıca tebriklerinize teşekkür ediyorum.gerçi bilgisayar kursu bişey değildi benm için asıl önemlisi KPSS gibi koca bi canavarı alt etmem gerek Allahım yardım ederse olur bu sene inş....tek korkum kpss yani..iyi yada köötü şu 27 haziranı bi atlatayım 10 kilo vermişim kadar rahatlıcam vallahi yaa -tatlicadiarzu-
ne yedim içtim:
sabah:
süt ile hazırladığım kahvaltılık gevreği yedim 1 kase
az önce:
küçük tabakla fiyonk makarnanın üzerine yoğurt döktüm yedim cokacimcoook
şimdi dışarı çıkıcam annemle biras geselim bakalım belkim ciciler alırıs bana alkisalkisalkis
haydi kalın sağlıcakla Şeniz

merhaba kızlar,
dün sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık krem peynir yedim.
Sonra sürekli sıvı tükettim.
ıcetea, limonata,kahve,çay gibi.
Akşam da sadece 2 dilim kavun yedim.

Bu sabah da 1,5 dilim ekmek krem peynir 1 domates 1 salatalık yedim.
1 kupa da çay içtim.
Şimdilik bu kadar...
Öptüm hepinizi

selam kızlar kusura bakmayın 2 gündür yokum annemin komşusu bizimde çok sevdiğimiz amcamız trafik kazası geçirdi vefat etti giremedim oraya git gel vakit bulamadım beslenmemede dikkat edemedim hafta sonu kötüydü yani bugün yediklerimi yazayım hemen sabah 1 dilim ekmekle kahvaltılık yedim öğle 1 puaça akşamda 1 hamburger bugünde kötüydü anlayacağınız çıkmam lazım kızlar öptüm

aman aman kim gelmiş canım ya arada bi böle ceeee de de iyi olduğunu bilelim özlemişiz seni kendine iyi bak

CABİKim kutlarım canım vereliniortaka.s.umarım hayattaki tüm sınavları başarıyla atlatırsın

Back