Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de bernuş nereye gitti neden gittişu cahili bi aydınlatın :)))
canım arkadaşlarım selammmmm Allahım şükür kavuşturana bilgisayarı tamire göndermiştik sene sonu olunca anneme gidip nete girmeye bile fırsat bulamadım okuldada millet okul işleri için giriyor bende tabi kk ya giremedim nam ablacım ben sana mesaj atıp giremiyorum dediğimde bilgisayardaki arızayı kastetmiştim daha öncede hep diyordum ya girilmiyor diye ama artıkım oldu bundan sonra sorun olmicek inşallah canlarım ya özlemişim sizi
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN...
KENDİNİZE DİKKAT EDİN LÜTFEN...
ÖNCE SAĞLIK...a.s.a.s.a.s.
Arkadalar herkeze iyi hafdta sonlarıı işlerim bitti temizliğimde bitti :) bu haftada birinci olmuşum çok sevindim :) inşaat boyunca eşim izin alamadığı için herşeye ben koşturdum çaydı yemekti yok fayansdı yok çimantıo derken inanın oturduğumu bilmiyorum çok koşturdum
ve doğru dürüst bişi yiyemedim yorgunluktan ondan kilo verdim şimdi normal yememe devam ediyorum diyetimde devam ediyor yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüşe. şimdi bugün iki dilim diyet ekmekten tost ve çay içtim sonraki öğünler paylaşmaya devam ederim hepinize tşk ederim
merhabalaaar..nassınız bakiyim fıstıklar.ben iyiyim :1rolleyes:
ama çok yorgunum dostlarım :) bugünde sabahtan bilgisayar sınavım vardı uyguulamasınıda atlattık.sonuçlar açıklancak diye 15:00'a kadar bekledim.o arada boş durmadım sınav sonrası rahatlamanın etkisiyle kuaföre gittim.değişiklik iyi geldi vallahi...buarada kursu birincilikle bitirdim tebi anacım zemuszemus en yüksek puanı almışım ben hayret.şaşırdım görüünce..
nam ablacım hayatımız sınav işte ne yapalım hayat sınavı yetmezmiş gibi birde önümüzdeki engelleri aşmak için sınavlara taabi tutuluyoruz..neysse..doğduk bikere napalım çekecess :))
ne yidim içtim:
sabah kahvaltı yapamadım ssınavaa gidince orda bi çokoprens yidim birde şekersz çay
öğle:
kuaförden çıkıncada dışarda yedik birazz tabi fastfood oldu.
akşamda(30 dk önce) salata yedim.hepsi bundan ibaret...
çok uzatmiyim..didiyom ben :a015:
aa buarada BERNUŞCUM hoşgelmişsin.özlemişiz seniii.yine gel emi Şeniz
ama çok yorgunum dostlarım :) bugünde sabahtan bilgisayar sınavım vardı uyguulamasınıda atlattık.sonuçlar açıklancak diye 15:00'a kadar bekledim.o arada boş durmadım sınav sonrası rahatlamanın etkisiyle kuaföre gittim.değişiklik iyi geldi vallahi...buarada kursu birincilikle bitirdim tebi anacım zemuszemus en yüksek puanı almışım ben hayret.şaşırdım görüünce..
nam ablacım hayatımız sınav işte ne yapalım hayat sınavı yetmezmiş gibi birde önümüzdeki engelleri aşmak için sınavlara taabi tutuluyoruz..neysse..doğduk bikere napalım çekecess :))
ne yidim içtim:
sabah kahvaltı yapamadım ssınavaa gidince orda bi çokoprens yidim birde şekersz çay
öğle:
sağolun kızlar..bende sizleri çok özledim..arada uğrarım merak etmeyin...opuyorumnanaktanbende bebeğim ışığımsın yazını görünce hamile mi acaba demiştim :)))) tüühhh gel ama olur mu sık sık
bugün yediklerim yazayım.bir dilim çavdar ekmeği, light krem peynir, domates ve salatalık yedim.1 kupa çay içtim.sonra 1 fincan türk kahvesiSonra da light ton balıklı salata...sonra da 1 bardak light limonata.bugün çok su içtim acayip karnım şiş şu anda valla, hararetim kesilmiyor..Şu anda da çay içiyorum...Öpüyorum hepinizi....
tebrik ediyoruuummm a.s.bernuş gelmiş hoşgelmiş tanımıyorum ama kaydirigubbakcemile3bende yeni geldim sayılır kurstan.. ya bu akşamcı olmak beni perişan etti resmen eve gelince acayip bi yemek yeme isteği oluyo kendimi zor tuttum bugunde ama suan yemediğim için cok mutluyum sadece elma ve portakal yidim süprizzzzzkaydirigubbakcemile5iyi geceler hadi güzeller mucuk* opuyorumnanaktan
MERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...
ne yidim içtim:
öğle:
aman aman kim gelmiş canım ya arada bi böle ceeee de de iyi olduğunu bilelim özlemişiz seni kendine iyi bakMERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...