merhabalar kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün akşama kadar dışarlardaydım...birde bilgisayar sınavım vardı.yarında uygulaması varmış.aman ya hayatım sınavvvvv....
ne yedim içtim çok karışştı bugün yazmayayım...
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...bende verecem haftaya(böyle deyince veriyorum :))
çok öptm sizi..iyi hafta sonları diliyorum şimdiden
hoşçakalın.. opuyorumnanaktan
kızlar bende dün giremedim nete oğlumda bir huzursuzluktur gidiyor..devamlı ağlıyor,öksürüyordu doktora götürdüm bu hafta başı ilaç kullanıyor ,ama hala geçmedi öksürük.öksürükten bu kadar huysuzlanmaz sanırım dişleri çıkçak ne gecemiz belli nede gündüzümüz bugünlerde ve benimde ne yedim ne içtim belli değil ,doğru düzgün ne diyet nede spor yapıyom tam güzel spor yapıyom bir engel çıkıyor.ama diyet konusundada aşırı yediğim söylenemez,burdan kurtarayım bari demi.bu kadarda uykuzsuz kalıyom hareket evde desen o biçim bu kilolar neden gitmiyor anlamış değilim neyse sabırrrrrr diyorum..
görüşmek üzere kızlar.
bugün bursada yağmur vardı dün çok sıcak ve sıkıcıydı bugün muhteşem.eh nediyelim havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun demi...
merabalar herkese
gülbeyza ablacım ogluna cok gecmiş olsun gecer inşallah
ne guzel yaa burda cogu kişi evli coluklu cocuklu filan..ozeniyorum bazen benim de bi cocuğum olsa kocam olsa filan şimdi haha ne guzel olurdu yaaa kaydirigubbakcemile3
neyse fazla hayallare dalmıyım :dance:
ben belkim nam ablacım ve sılagul ablacım yarın giremeyebilirim..bugunden kilomu sizlere soyliyim didim oyuzden..
kilom 69 oldu :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
öpüldünüz hepiniz kocaman
iyi akşamlar a.s.
UYKU KESİNLİKLE KİLO YAPAR ABLACIMselam herkese
naptınız bakalım bugun?
ben de yeni yuruyusten geldim duş aldım bakınıyorum oyle bakıyım kıslar ne etti didim kiloları kaydirigubbakcemile2
zor iş gercekten kilo vermek kolay gitmiyo..bi de ben gunduzleri uyuyorum bazen cok yorgun oldugumda dayanamıyorum o da kilo yaparmı bana sizce?
opüldünüza.s.
AMA NE YAĞDI TATLIM BEN GÖK DELİNDİ ZANNETTİM:sm_confused:Selam canlarım ben geldİm eve yenİ geldİm okuldan sonra alıŞverİŞe gİttİk geÇ kaldık neyse kızlar bugÜn sİncanda bİr yaĞmur yaĞdı Şakır Şakır bende dıŞardaydım su gİbİ oldum Çoraplarıma kadar ıslandım eŞİmİ aradım okula kıyafet getİrdİ yedİklerİmİ yazayım sabah kahvaltıda kepeklİ ekmek peynİr domates salatalık Çay sonra yaklaŞık 2 saat yÜrÜme ve ıslanma okulda yarım tost akŞamda yarım etlİ pİde ve ayran yaklaŞık 2 lİtre su
SENCE NİYE VEREMİYORSUN:uhm:Bİ DÜŞÜN BAKALIMselam arkadaşlar
kilo verenleri kutluyorum a.s.
figenk24 canım seni ayrıca bidaha kutluyorum.a.s.
nam ablacım sende moruksan ohoooooo ben senin yaşında senin yarın kadar olsam bana yeterde artarmafoldumben
ölüyorum yorgunluktan sabah 8den bu yana şimdi oturdum-tatlicadiarzu-neler yapmadımki bugün o kadar işin içine 3 adet halıyıda sığdırdım onlarıda sildim .-tatlicadiarzu-
sinir oluyorum ya o kadar koşturmaya 3 haftadır aynıyım yamafoldumbensenağlamavalla yemek yemeye bile fırsatım olmuyor:1no2:niye gram oynamıyorsenağlama
neyse ben kaçtım hepinize iyi hafta sonları diliyorum.
yarın ki işlerin arasına 4 saatlik kursuda sığdırcam tabi uyumazsam yorgunluktankafamçokkarıştı
OOOKİMLER GELMİŞMERHABALAR ARKADAŞLAR..NASILSINIZ...YENİ KATILAN ARKADAŞLARA DA HOŞ GELDİNİZ DİYEYİM...BENİM KEYİFLER KAÇIK BU ARALAR..OYÜZDEN GİREMİYORUM..AMA KİLALAR GÜZEL GÜZEL GİDİYOR BAKIYORUMDA...MAŞALLAH HEPİNİZE....İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDERSİNİZ...BEN AYNI KİLOMDAYIM...HATTA SPOR BİLEM YAPAMIYORUM GİBİ...ARADA YÜRÜYÜŞ BANDIMA ÇIKIYORUM İŞTE...BÖYLE ŞEYLER İÇİN KAFANINDA DİNÇ OLMASI LAZIM DİMİ AMA...NEYSE SİZİ ÖZLEDİĞİM İÇİN BİR CEEEE DİYİM DEDİM...
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR...ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN...
KENDİNİZE DİKKAT EDİN LÜTFEN...
ÖNCE SAĞLIK...a.s.a.s.a.s.
AMAN TATLIM YEDİKLERİNE DİKKAT ET SONRA SAĞLIĞINI KAYBEDERSİN LÜTFEN DİKKATArkadalar herkeze iyi hafdta sonlarıı işlerim bitti temizliğimde bitti :) bu haftada birinci olmuşum çok sevindim :) inşaat boyunca eşim izin alamadığı için herşeye ben koşturdum çaydı yemekti yok fayansdı yok çimantıo derken inanın oturduğumu bilmiyorum çok koşturdum
ve doğru dürüst bişi yiyemedim yorgunluktan ondan kilo verdim şimdi normal yememe devam ediyorum diyetimde devam ediyor yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüşe. şimdi bugün iki dilim diyet ekmekten tost ve çay içtim sonraki öğünler paylaşmaya devam ederim hepinize tşk ederim
Arkadalar herkeze iyi hafdta sonlarıı işlerim bitti temizliğimde bitti :) bu haftada birinci olmuşum çok sevindim :) inşaat boyunca eşim izin alamadığı için herşeye ben koşturdum çaydı yemekti yok fayansdı yok çimantıo derken inanın oturduğumu bilmiyorum çok koşturdum
ve doğru dürüst bişi yiyemedim yorgunluktan ondan kilo verdim şimdi normal yememe devam ediyorum diyetimde devam ediyor yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüşe. şimdi bugün iki dilim diyet ekmekten tost ve çay içtim sonraki öğünler paylaşmaya devam ederim hepinize tşk ederim
nam ablacım hayatımız sınav işte ne yapalım hayat sınavı yetmezmiş gibi birde önümüzdeki engelleri aşmak için sınavlara taabi tutuluyoruz..neysse..doğduk bikere napalım çekecess :))İNŞALLAH SINAVIN İYİ GEÇMİŞTİR
BENCE TATLIM HAYAT BİR SINAV,
BENİM YAŞIMA GELENE KADAR NELER İLE KARŞILAŞACAKSINIZ
AMA ŞUNU BİLİN HER YAŞIN, HER ANIN AYRI BİR GÜZELLİĞİ VAR
NOT:43 LÜK MORUK AMA SEKSİ ABLANIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?