Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar yoğun ve yorucu bir günden sonra burdayım oğlumun bademcikler yine balon dün akşam uyutmadı ateşi düşüremedik yediklerimi yazayım hemen sabah 1 tane tost domates salatalık okulda pasta börek çoktu onlardan yedim doğal olarak akşam yemedim öptüm kızlar

ArkadaŞlar merhaba dÜn annemlerdeydık yazamadım yedıklerımı dÜn dsabah herzamankı gıbı tosttumu yedım domates salatalık ÖĞlen bıır yumurta aralarda bol su ve Şekersız lımonata tavsıye ederım sÜperr uludaĞın Şekersız lımonatası hemde ucuz akŞam kabak patlıcan ve bıberden oluŞan az yaĞlı az salÇalı tÜrlÜ bol yoĞurtla havalar Çok sıcak Çok su tÜketıyorum hergÜn bır saat yÜrÜyÜŞÜmÜde ıhmal etmıyorum bu dÜnkÜ yedıklerım bugÜn gene sabah aynı tostum salatalık ve domatesım beŞ zeytın bır bardak Şekersız lımonata Şımdıde nescafemı yudumluyorum hepınıze bol gÜneŞlı gÜnler havalar Çok sıcak kendınıze dıkkat edın aman :):):)

Burdaki bütün arkadaşların iyi dilekleri için tşk ederim çocuk sahibi olmak çok istiyorum çünkü eşimin tarafından çok baskı var çok üzülüyorum ama doktor açık açık söyledi hiç bir sorun yok stres yaparsan çocuk sahibi olamazsın dedi düşünmemeye çalışıyordum kendimi diyete vermiştim spor yapıyordum arkadaşlarımla dışarı çıkıyordum çıkarmıtım aklımdan taki kayınvalidem neden çocuğun olmuyor diyeseye kadar çok moralim bozuldu eşimlede tartıştık gerekeni söyledim eşimde söyledi ailesine çok sıkıldım arkadaşlar neyse sabah sabah moralinizi bozmiyeyim şimdi iyiyim gerçekten diyete devam şişko hamile kalmak istemeyiz dimi :):):)

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekür ederimm..

kararsızım sizede çok geçmiş olsun

figenk canım tüm dualarım seninle bitanem

kızlar şükür biraz iyiyiz şimdi,bu sıcak havalardada hasta olmak çok zor.

bu sabah kellogs bir kase yedim,şimdi öğle yemegini yiyeceğim..

adeemelcim geçmiş olsun canım ahmetimi öp bizim için..

merhabalar herkese...nasılsınız bakayum..
bütünn hastalara,hastası olanlara geçmiş olsun..acil şifalar diliyorummm sizlere..böyle hasta oluncada herkes peşpeşe hasta oluyor...
of ya bende de bi şişkinlk var reglden dolayı.sınavda yaklaştı sters oldum iyicene...
gzdegzde evet canım sen giir yinede ne olacağı belli olmaz..hem almıyoruz derler hem bu seneki puanını isterler alcakları zaman..boşver zaten bizde alışkanlık oldu her sınava giriyoruz..işimize yarasada yaramasada giriyoruzz..alışkanlıklar kolay bırakılmıyor :))
neyse kızlar ne yedim içtm yazayım:
sabah iki çatal omlet
bir dilm ekmek
domates salatalık
öğle biraz karışık oldu ya.dışarı çıktm.geldiğimde çok acıkmıştım annemde döktürmüş pasta börek.misafir vardıda...yazmayım hiç en iyisi.ama akşam daha yemek falan yok.su içerim bol bol artık.
herkesi öpüyorum..kendinize iyi bakın..hoşçakalın

herkese merhabalar,
bugün regli oldum o yüzden elim kolum kalkmıyor valla, iştahım da yok hiç..
sabah 1 dilim ekmek light krem peynir kuşburnu reçeli domates yedim, yanında da çay...
Sabahtan beri sürekli bişeyler içiyorum valla...
light limonata, ice tea, çay, kahve
Akşam yemeği olarak da 2 dilim kavun yedim...
bu arada kilom aynı, yarın sabah belki giremem...
Hepinizi öpüyorum

selam kızlar
hastalık sebebiyle doğru düzgün paylaşımda bulunamadım sizlerle ve bu hafta yediklerimde çok düzensizdi bu yüzden benim kilom yine aynı,83,yarın belki giremiyebilirim nete
başarılar dilerim takımımıza
sağlıklı az kalorili bol hareketli günler hepinize..

3.TAKIM ** 108. ETAP SONUÇLARI**

sılagul( 60.0 / / /% )
kararsız (58.6 / / /%)
selin34 (61.2 // /%)
compass rose (69.7/69.7/0.0/0.00%)
cabik (74.2/ / /%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(118.4 / / /%)
gülbeyza(83.0/83.0 /0.0 /0.00%)
gzdescksn(65.0/ / /%)
figenk24(54.0 / / /%)
gzdegzde(69.0 / / /%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(788.3/ / /%)

Son düzenleme:
herkese günaydın..ve hayırlı cumalar...
benm reglden dolayı sanırım birde dün fazla kaçırmamın sonucu olarak kilomda artış olmuş mafoldumben
kilom maalesef 74.6
neyse ben gidip kendimi cezalandırayım ve bütün gün sadece ders çalışayım...

sılagul( 60.0 / / /% )
kararsız (58.6 / / /%)
selin34 (61.2 /60.8/0.4 /0.65%)
cabik (74.2/74.6 /-0.4 /-0.54%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(118.4 / / /%)
gzdescksn(65.0/ / /%)
figenk24(54.0 / / /%)
gzdegzde(69.0 / / /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(788.3/ / /%)

sılagul( 60.0 / / /% )
kararsız (58.6 /58,6 / 0,0/0,00%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(118.4 / / /%)
gzdescksn(65.0/ / /%)
figenk24(54.0 / / /%)
gzdegzde(69.0 / / /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(788.3/ / /%) [/QUOTE]

bu hafta aslında tam verilecek zamandı koşuşturmalar falan ama kuru beslenmekten oldu okulda partiler klava:

canım arkadaşlarım çocuklarınız karne alcak yada yakınlarınız hepsine hayırlı olsun tebrik ederim bir öğretmen olarak naçizane tavsiyem sakın kırıklara fazla tepki göstermeyin iyi yada zayıf bir karnede olsa tatilde bir proğram çıkarıp çalışmalarını sağlayın çünkü tatil çok uzun ve ilerde çocuklarımızın zorlanmamaları için planlı bir şekilde çalışmayı alışkanlık haline getirmeleri gerekiyor ve ne olursunuz kitap okuyun tüm ailecek tüm çocukları öpüyorum

selam bacular
tüm güzel dileklerinizin gerçekleşmesi dileyiyle hepinize hayırlı cumalar,
figenk cim yüce mevlam sana ceylinnazımıza ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
kararsız canım ALLAH sabırlar versin
tüm hastalara geçmiş olsun yaradanım tez zamanda şifa versin inşallah
hepinizi öpüyorum ben koşturmaya devam herşey ters girsede aksilikler olsada herşeyin hayırlısı inşallah halledebilirim işlerimi

sılagul( 60.0 / 60.0/0.0 /0.00% )
kararsız (58.6 / / /%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(118.4 / / /%)
gzdescksn(65.0/ / /%)
figenk24(54.0 / / /%)
gzdegzde(69.0 / / /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(788.3/ / /%)

canım inşallah çocuğun olacak doktorun dediği gibi stres yapma bir çok biyolojik sorunun sesebi ne yazıkki stres ama biz seni burdan hamile olarak göndereceza.s.

sılagul( 60.0 / 60.0/0.0 /0.00% )
kararsız (58.6 /58.6 /0.0 /0.00%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(118.4 / / /%)
gzdescksn(65.0/ / /%)
figenk24(54.0 / / /%)
gzdegzde(69.0 / / /%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(788.3/ / /%)

gunaydınlar! kılom aynı, ılk kez kılo veremedım bu hafta ama sebebı bellı regl oldum yenı bı de fınaller.. ah o fınaller.. hala bıtmedı.. carsamba gunu son fınalım ardından annemın yanına gıdecegım bodruma, oradan bılgı alısverısımız nasıl olacak bılemıyorum ama benı cok daha ıyı bır dıyet programı beklıyor hem annem yanımda hem de spor yapabılecegım sınavsız gunler var onumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…