Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım şuan artık kilon direniyor merak etme yavaş yavaş

az mı verdin bayağı kilo kaybettin yılmak yok devammm

bende allahın izniyle pazar akşamı gidiyorum bodruma siz bodrumun neresindesiniz canımcım

3.TAKIM ** 108. ETAP SONUÇLARI**

sılagul( 60.0 / 60.0/0.0 /0.00% )
kararsız (58.6 /58.6 /0.0 /0.00%)
selin34 (61.2 /60.8/0.4 /0.65%)
compass rose (69.7/69.7/0.0/0.00%)
cabik (74.2/74.6 /-0.4 /-0.54%)
ademel(75.2/76.4/-1.2/-1.60%)
rainbow87(118.4 /118.4 /0.0 /0.00%)
gülbeyza(83.0/83.0 /0.0 /0.00%)
gzdescksn(65.0/64.5 /0.5 /0.77%)
figenk24(54.0 /54.0 /0.0 /0.00%)
gzdegzde(69.0 /68.0 /1.0 /1.45%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(788.3/788.0 /0.3 /0.04%)

Son düzenleme:
namcim guzelim ben bildirimi yaptim sana da gostermeden ya guzelim kusura bakma cok isim var cikmam lazim
birsure buralarda olamiyacagim artik cuma gunleri bizimkilere yardimci olursan sevinirim guzelim sana zahmet gerci ben yinede cumalari gelmeye calisacagim ama olsun yinede gelemezsem diye
hadi hayirli cumalar sizlere

allah razı olsun canımın içiŞeniz
bazı arkadaşlar nette girememiş bana tel. mesaj attılar
kızlar son durum bu bildirim yaptım

buralarda olursam yardımcı olurum ama ben yarın akşam bodrum a.s.tatile gidiyorum

merhbalar kızlar.kilo durumları kötü bu hafta yaw.ben ne yedim içtim neler yaptım yazayım
sabah:
her zamanki kahvaltım
bir dlm çavdar
omlet,b.peynir,iki çay kaşığı reçel
şekersz çay 1 fincan
öğlen bişey yemedim...
30dk step yapttım..baya bi ter attım..ben terleyemediğim için sera sarıyorum üzeriine eşofmanlarımı giyiyorum.ozaman su gibi oluyorum.yoksa en ufak bi terleme oluşmuyor napiiimmm.
şimdi bir kase çorba ve bir dlm çavdar yicem
akşamda Allah keriim daha karar vermedim..
hoşçakalın...

Selam herkese nete gırmedım sabah elektırıkler yoktu 2 gÜndÜr ara ara gece gÜndÜz kesıyorlar off yaa...
Nasılsınız ben kÖtÜ bu sefer dıŞım apse yapmıŞ sol taraf ŞıŞ Çookk kÖtÜ ne yemek yıyebılıyorum nede aĞzımı aÇabılıyorum dÜn oĞluma aŞı yaptırdım huysuz bıde dÜnden berı dıŞım bÖle .......
DÜn sabah 1 dılım ekmek 8 zeytın yarım yumurta
ÖĞlen dıŞardaydım bıŞey yemedım saat 4 gıbı sadece Çorba ıÇtım
akŞam 1 tabak Çorba ve Çayla bırlıkte bıraz bÜskıvı
bu sabah sadece Çay ve bÜskıvı
ÖĞlen 1 tabak Çorba 1 bardak ayran.....

Figenk canım inşallah sende kısa zamanda çocuk sahibi olursun umudunu yitirme benim komşum dr. Sen hamile kalamazssın demesine rağmen 11 yıl sonra anne oldu hemde 15 ay arayla 2 çocuğu oldu stres yapma güzelim mevlam büyüktür...
Rose canım teşekkür ederim dr. Sorayım bakalım bebek emzirdiğim için kullanmama bişey dermi diye şüphelerim var. Ama inş. Demez....

bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmek ve light kaşar peynir yanında icetea
öğlen 1 kase dondurma yedim ama çok küçük bir kase.
akşam da menemen yedim 1 dilim ekmek ile yanında da 1 bardak light limonata
gün içinde 1 fincan türk kahvesi içtim, deli gibi su içtim...

Selincim inşallah işine yarar, dr izin verir.
Nam ablacım iyi yolculuklar, iyi tatiler...

herkeze merhabalarrrrr sabah arkadaşlar kendime ödül verdim arkadaşlarla birlikte kahvaltıya gittik bir simit yedim ama harikalardı yaklaşık iki aydır diyet yapıyorum ve hemen hemen hiç bozmadım ilk defa bugün birde arkadaşlar bişi paylaşmak istiyorum eskiye oranla çok kilo verdim baya gitti giremediğim pantolonlara falan giriyorum yanlız geçen gün pantolon bakmaya gittim xs inanamadım basen kısınları oturmadı yani anlıycanız kol basen ve bacak gitti benim fark edilir derecede hedefim 50 ki,lo olmak şimdi sabah 53,6 geldim azar azar diyeti bırakmıycam ama azar azar ve sık normal yemeğe devam edicem yürüyüşe devam pasta hamur işi gene yok ve bol su ve meyva çünkü uzun süredir görmeyen arkadaşlar görünce çok şaşırıyorlar çok zayıflamışsın dediler anlıycanız diyete devam ama çok sıkı yapmıyıcam boyumda fazla olmadığı için kötü görünüyorum ondan yani ayy neyse çok uzattım hepinize iyi hafta sonlarııııııı yarışa devam :):)

nam abla yine mi gidiyy yaa
selamlar bu arada nabersiniz?
ben cok iyiyim sağolundelikafadulden
figenk bebiş mi istiyosun allahım inşallah verir kızın olsun çok tatlı inşallah:1hug:
kurstan geldim acıkmıştım cok yedim gbii biraz sanki 2 dilim ekmek yedim sanıyorum mercimek yemeği yedim. peynir yedim.4 5 zeytin de götürdüm
üstünede abim dondurma almış bana şu hediyelerden küçük olanı yedim
çok süper geldi valla soguk soğuk ateşimi aldı:sm_cool:
çay içiyorum şimdi de
görüşürüz bye byeopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız ben yine geç girdim ama artık normalim bu oldu okullar kapandı inşallah daha çok paylaşımda bulunacam yediklerimi yazayım sabah 7 de 1 dilim ekmekle peynir çay bugün sınav vardı bende gözetmendim erken kalktım yani öğle kıymalı yumurta ile 1 dilim ekmek akşam yemedim bol bol kiraz yedim yarın öss var ben de görevliyim gireceklere başarılar diliyorum öptüm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…