OLDUM ŞİMDİ KIZLAR DEĞİŞTİRDİM
BEN HİÇ SİZİ ÜZERMİYİMzemuszemus
opuyorumnanaktan
ayay ne hoş olmuş öyle avatarın.seni boş vermem mümkünmüŞeniz
gözaydın dileklerin için teşekkürler ablacımŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OLDUM ŞİMDİ KIZLAR DEĞİŞTİRDİM
BEN HİÇ SİZİ ÜZERMİYİMzemuszemus
opuyorumnanaktan
TEŞEKKÜR EDERİM,oooo bu süper olmuş nam ablişş :dance:
yok ben ankara unv deyim..
bu arada kilom artık direnmiyo ne zamandır 70te takılı kalmıştım artık vermeye başlıyorum sanırım yuppii sevinçliyim mutluyum :sm_cool:
durmak yooook yola devam opuldunuz bayanlar laelaelaelaelae
ŞenizŞenizaşkusu süper olmuş canımızsın canımız senŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz
ayay ne hoş olmuş öyle avatarın.seni boş vermem mümkünmüŞeniz
gözaydın dileklerin için teşekkürler ablacımŞeniz
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar bacularŞeniz
annem geldi ya bilgisayara oturunca alınıyor bana:1no2:
zaten vakitte bulamıyorum ya:1no2:
okadar koşturuyorum yinede işleri bitiremiyorum herşey ters gidyorsenağlama
sabahtan kalktık benim canavarı anaokuluna yazdırmak için 2 okul gezdik aman bi afra bi tafra acayip davranıyorlar insana sinir oldum.zannedersiniz okulun sahibi hayrına okutuyorlar çocuklarıkötükedihüso
neyse geldim eve kayıt yaptıramadan mafoldumben
annem uyurken kk ya gireyim dedim şifre sorunu yaşadım tam girdim kk ya annem kalktıkaydirigubbakcemile3
neyse sinirle gittim boya yaptım Çok üzgünüm çoookepey ter attım duş aldım ehliyet kursuna gittim
valla traji komik yani ordada terslik buldu beni artık alıştım güldüm geçtim.
.
kurs başlayalı 1 hafta oldu gidememiştim ilk dersimde sınav olduğu güne denk geldi.kaydirigubbakcemile3girmediğim derslerin sınavı:mymeka: koca sınıfta belki 50 kişi var benim sınav kağıdım sorunlu çıktı.ben çekiyormuyum neyim aksilikleri.kaydirigubbakcemileneyse 61 sorudan 14 yanlışım çıktı.zemuszemus
meraklı melahatlığım işe yaradı.trafikte dikkat edip öğrendiğim şeylerdi.ordan kurtardımdelikafadulden
ne yedim ne içtim hatırlıyamıyorum inanın ama meyva atıştırdım genelde
yemekte istemiyor canım kilomda takıldıklava:
işler bitmedimafoldumben
tatil zamanı yaklaştı,alışverişe çıkamadımmafoldumben
banyo dolaplarının siparişini bile veremedim ustanın işi çıktı şans bu bendeki ya:1no2:
napcam ya benmafoldumben tatil dönüşü sınav var ablam gelcek dolaplar yetişmezse yerleşemem
ağlamak istiyorum yaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben
neyse kusuruma bakmayın dert yandım yine
görüşmek üzere bu aralar giremezsem kusuruma bakmayın
öpüyorum bacularŞenizŞeniz
aşkusu valla maşallahın varnazar deymesinMERHABA KIZLAR NELER YAPTINIZ BUGÜN
BEN HIZIMI ALAMADIM KIZLAR
35+35=70 DK YÜRÜYÜŞ, 1 SAAT BÖLGESEL SPOR VE HEMEN SONRA 45 DK PLATEShihoyyyt VE BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIMyerimseniben
SABAH
08:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:45 1 KASE MÜSLİ
12:30 KADAR 2,5 LİTRE SU
ÖĞLEN
13:30 1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR
15:00 2 YEMEK KAŞIĞI PATATES SALATASIcokacimcoook(BAYILIRIM)
1 DİLİM KEK
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
17:45 1 FİNCAN ŞEKERSİZ KAHVE
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar bacularŞeniz
annem geldi ya bilgisayara oturunca alınıyor bana:1no2:
zaten vakitte bulamıyorum ya:1no2:
okadar koşturuyorum yinede işleri bitiremiyorum herşey ters gidyorsenağlama
sabahtan kalktık benim canavarı anaokuluna yazdırmak için 2 okul gezdik aman bi afra bi tafra acayip davranıyorlar insana sinir oldum.zannedersiniz okulun sahibi hayrına okutuyorlar çocuklarıkötükedihüso
neyse geldim eve kayıt yaptıramadan mafoldumben
annem uyurken kk ya gireyim dedim şifre sorunu yaşadım tam girdim kk ya annem kalktıkaydirigubbakcemile3
neyse sinirle gittim boya yaptım Çok üzgünüm çoookepey ter attım duş aldım ehliyet kursuna gittim
valla traji komik yani ordada terslik buldu beni artık alıştım güldüm geçtim.
.
kurs başlayalı 1 hafta oldu gidememiştim ilk dersimde sınav olduğu güne denk geldi.kaydirigubbakcemile3girmediğim derslerin sınavı:mymeka: koca sınıfta belki 50 kişi var benim sınav kağıdım sorunlu çıktı.ben çekiyormuyum neyim aksilikleri.kaydirigubbakcemileneyse 61 sorudan 14 yanlışım çıktı.zemuszemus
meraklı melahatlığım işe yaradı.trafikte dikkat edip öğrendiğim şeylerdi.ordan kurtardımdelikafadulden