• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

DÜN BİR TÜRLÜ FIRSAT OLUPDA KK YA YAZAMADIM:çok üzgünüm:

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 2 GÜN KURUSU
08:00 1 KASE MÜSLİ

KIZLAR 50 DK. SONRA SPOR İÇİN ÇIKACAĞIM SONRADA TEMİZLİK KK YA GİRMEM 14:30 BULUR MERAK ETMEYİN

merhabalar..benim bugün çok canm sıkkın.hiç keyfim yok.
nam ablacım senden bikaç gün izinn istiyorum.belki uğrarım bilemiyorum..hiç kendimde değilim ve ne zaman kendime gelirim onuda bilemiyorum...hoşçakalın...
TAMAM TATLIM,
AMA SAKIN KENDİNİ BIRAKMA LÜTFEN

nam ablacıgım nasıl oldun? okumadın sanırım yazdıklarımı sneın ıcın:D bu hafta sonuc cıkarmamasıınız sanırım?
EVET OKUMADIM CANIMIN İÇİ

BU ARADA SENİ TEBRİK EDİYORUM BAK 130 KİLO İLE BAŞLADIN ŞİMDİ 119 KİLOLARDASIN :lepi:Şeniz

selam bacular
anam bizim topik nerelere kaybolmuş arayıp zor buldum(2 ci sayfada buldum)
nam ablam bak gördükçe kahroluyom senağlamakeşke ben olmasaydım yazıyorya profil resminin yanında senağlamasen olmasan biz ne yapardık Şenizopuyorumnanaktan
bu gece annem gelecek evi toparlamam lazım elim kolum kalkmıyorya nasıl olcek bilmem
dün kahvaltım 12 de 2 tost çavdar ekmekle yapılmış 2 çay domates salatalık
2 kaşıkbademli bal
gün içinde meyva
akşamda 5 köfte ve yoğurtlu semizotu

kızlarrr nasılsınız bakalım?
dün sınavım vardı kendi üniversitemde ayy hiç özlememişim okulu :)
ama sınavdan çıkınca takıldık okulda, çimlerde yayıldık :)
akşam da yine dışarı çıktım, eryamandaki arkadaşlarım kc göksu'nun terasını çok güzel yapmışlar tavsiye ederim.
Dün yediklerim sabah beyaz peynirli tost 1 bardak tost.
Öğlen kepek ekmekli sandviç çok küçük bir browni yanında çay.
sonra 1 nescafe içtim.
Akşam yemek yemedim, şekersiz limonata içtim.

Bugün sabah geç kalmışım artık dünün yorgunluğundan herhalde 1 tane light kaşarlı tost yedim, yanında da çay.
Şimdi 1 bardak şekersiz limonata içiyorum.
Öpüyorum hepinizi, evi toplamam lazım çok fena dağınık...

merhaba kızlar nasılsınız bakalım sağolun bende iyiyim :))))
sabah tost çayyyy
öğlen 1 tabak çorba salata ve 1 dilim börek yedim
ben hastalıktan kurtulamıyom yaa yapıştı bu bana halsizimmmm neyse canlarım uğrarım yine öpüldünüzz
bu arada nam ablam silagüle katılıyom yaaa bizi çok üzüyo bu yazı abla sen benim hastalığım konusunda ne olursa olsun mücedele edebilirim dediğimde inan örnek aldığım tek insansın destek aldığım abla sen şimdi kendini böle bırakırsan ben ne yapayım lütfen kendine güven inan bak hepiniz senin için dua ediyoz ben buna inanıyom ki ilaçların işe yarayacak umutsuz olma yaaa şimdi ben sana kızacam kalk silkelen canlan biraz sende biliyon ki moral çok önemlii
LÜTFEN NAM ABLA KENDıNı BIRAKMAA VE HADıı GÜLLLL BıZıM ıÇıN......

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

DÜN BİR TÜRLÜ FIRSAT OLUPDA KK YA YAZAMADIM:çok üzgünüm:

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 2 GÜN KURUSU
08:00 1 KASE MÜSLİ

KIZLAR 50 DK. SONRA SPOR İÇİN ÇIKACAĞIM SONRADA TEMİZLİK KK YA GİRMEM 14:30 BULUR MERAK ETMEYİN

canım aşkusu
avatar resmin ağlıyor nickteki yazı keşke ben olmasaydım yazıyor.sen olmasan gerçekten biz ne yapardık bizi toplayan sensin herzaman yanımızda olan sensin.kendini bırakma aşkusu,biz burda herzaman yanında olup sana destek olacağız canım benim..

selaamm millet
bende bugun sabah sınava gittim kahvaltı yapmadan cıktım malesef canım bişey yemek istemedi
geldgmde 12 bucuktu yemek yedim barbunya yanında da ekmek yedim naniknanik
şimdi de canım acayip dondurma istedi yaa yaz geleli daha hiç yemedim :icecream: :oklava:
delikafadulden

herkese merhabalar..ayy beni özleyenlere destek verenlere çok teşekkür ediyorum..seviyorum sizi yaaa..
biraz özel meseleler işte sorunlar problemler...biri bitiyo derken biri başlıyo..ama şimdi daha iyi gibiyim sanki..hemen size bakmak istedim :))
nooluyo bize yaa.herkeste bi bunalım havası..nam ablacımda üzgün buaralar...
ben stresli ve üzüntülü olduğumda sürekli bişeyler yemek isterim.o yüzden bugün kendimi engellemek adına pirinç lapası yaptım yine.çünki onu yiyesim gelmiyo :)) iki oğün ondan yedim yoğurtla birlikte.
akşamda bir küçük tabak z.yağlı fasulye yedim..akşam bozdum ama yinede işe yarıyo pirinç lapası..
neyse çok uzattım ben kaçayım bakalım ne yapsam yaaa çok sıkılıyorummmmmmmm

gülbeyzacm bende yurudum geldim yenide duş aldım oturdum biraz az sonra kalkıp ders calışmam lazım :(((
off ya bende bu aralar bi duzeliyorum sonra tekrar yine bişey oluyo hoppala yine dağılıyorum..
sıkıldım artık ya zaten bi zayıflayamadım :çok üzgünüm:
evet ya cabik sendeki gibi oluyo aynı bendede moralim bozuk olunca kendimi acayip yemege verenlerdenim bende..sanki yemek yiyince düzelcek akılsız kafa işte kendi kendime zarar veriyorum daha cok ama elimde değil stesten yemek yiyesim geliyo :çok üzgünüm:
neyse hadi bende kaçar
opüldünüz a.s.

iyi akşamlar kızlar akşam 1 tabak çorba salata 2 dilim ekmek hadi kızlar başta ben olmak üzere canlanmak lazımmm
cabik bende moralim bozulunca yemekten kesilenlerdenim ama yinede kilo alıyom bunun sebebi 1 rahatsızlığım ben hipotiroit hastasıyım stres yaramıyo 2 si ise metobolizma yavaşlıyor bu yüzden..........
gzdegzde canım pes etme üzülme azimli ol sende zayıflarsın bu düzelme dağılma meselesi bu aralar bende de var hayırlısı olsun be arkadaşım....
öpüldünüz canlarımmm a.s. opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KIZLAR

HAYDİ BAKALIM HEP BERABER TOPARLANIYORUZ OLMUYOR BÖYLE:mymeka:

AAAAAAAAAAAA BAKIYORUM SİZLERDE BIRAKMIŞSINIZ KENDİNİZİ.

KIZLAR AŞK OLSUN SİZE HAREKETE GEÇİP YAZIŞMALARIMIZI DAHA GÜZEL YAPALIM VE NAM ABLAMIZI KENDİNE GETİRELİM DEMİYORSUNUZ HEPİNİZDE KENDİNİZİ BIRAKIYORSUNUZZ GELİYORRRRR:oklava:(BENDE DAHİL)

selam bacular
anam bizim topik nerelere kaybolmuş arayıp zor buldum(2 ci sayfada buldum)
nam ablam bak gördükçe kahroluyom senağlamakeşke ben olmasaydım yazıyorya profil resminin yanında senağlamasen olmasan biz ne yapardık Şenizopuyorumnanaktan
bu gece annem gelecek evi toparlamam lazım elim kolum kalkmıyorya nasıl olcek bilmem
dün kahvaltım 12 de 2 tost çavdar ekmekle yapılmış 2 çay domates salatalık
2 kaşıkbademli bal
gün içinde meyva
akşamda 5 köfte ve yoğurtlu semizotu

ANNEN İÇİN GÖZÜN AYDIN TATLIM
BENİM İÇİN BOŞVERRRRRRRRRR

kızlarrr nasılsınız bakalım?
dün sınavım vardı kendi üniversitemde ayy hiç özlememişim okulu :)
ama sınavdan çıkınca takıldık okulda, çimlerde yayıldık :)
akşam da yine dışarı çıktım, eryamandaki arkadaşlarım kc göksu'nun terasını çok güzel yapmışlar tavsiye ederim.
Dün yediklerim sabah beyaz peynirli tost 1 bardak tost.
Öğlen kepek ekmekli sandviç çok küçük bir browni yanında çay.
sonra 1 nescafe içtim.
Akşam yemek yemedim, şekersiz limonata içtim.

Bugün sabah geç kalmışım artık dünün yorgunluğundan herhalde 1 tane light kaşarlı tost yedim, yanında da çay.
Şimdi 1 bardak şekersiz limonata içiyorum.
Öpüyorum hepinizi, evi toplamam lazım çok fena dağınık...
CANIM SINAVININ GÜZEL GEÇMESİNE MEMNUN OLDUM.
AYRICA ÇİMLEREDE LÜTFEN FAZLA OTURMA BİLİYORSUN KENE:sm_confused:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım sağolun bende iyiyim :))))
sabah tost çayyyy
öğlen 1 tabak çorba salata ve 1 dilim börek yedim
ben hastalıktan kurtulamıyom yaa yapıştı bu bana halsizimmmm neyse canlarım uğrarım yine öpüldünüzz
bu arada nam ablam silagüle katılıyom yaaa bizi çok üzüyo bu yazı abla sen benim hastalığım konusunda ne olursa olsun mücedele edebilirim dediğimde inan örnek aldığım tek insansın destek aldığım abla sen şimdi kendini böle bırakırsan ben ne yapayım lütfen kendine güven inan bak hepiniz senin için dua ediyoz ben buna inanıyom ki ilaçların işe yarayacak umutsuz olma yaaa şimdi ben sana kızacam kalk silkelen canlan biraz sende biliyon ki moral çok önemlii
LÜTFEN NAM ABLA KENDİNİ BIRAKMAA VE HADİİ GÜLLLL BİZİM İÇİN......
TEŞEKKÜR EDİYORUM KIZLAR SİZE BİRAZDAN AVATARIMI VE YAZISINI DEĞİŞTİRECEĞİM BEN SİZLERE KIYAMAMyerimseniben
canım aşkusu
avatar resmin ağlıyor nickteki yazı keşke ben olmasaydım yazıyor.sen olmasan gerçekten biz ne yapardık bizi toplayan sensin herzaman yanımızda olan sensin.kendini bırakma aşkusu,biz burda herzaman yanında olup sana destek olacağız canım benim..
AŞKUSU HEMEN DEĞİŞTİRİYORUM a.s.
selaamm millet
bende bugun sabah sınava gittim kahvaltı yapmadan cıktım malesef canım bişey yemek istemedi
geldgmde 12 bucuktu yemek yedim barbunya yanında da ekmek yedim naniknanik
şimdi de canım acayip dondurma istedi yaa yaz geleli daha hiç yemedim :icecream: :oklava:
delikafadulden
SENDEMİ ODTÜ DEKİ SINAVA GİRDİN KUŞUM:uhm:
aaaa herkes nereye kayboldu??
2.sayfalarda tuttum getirdim valla katılım gittikçe azalıyo gercekten...
havalar ısındıkça internete girenler de az oluyo sanırım..
:dance:
HAVALAR İLE ALAKALI DEĞİL, CANIMCIM BİZLERİN HAVASIYLA ALAKALIyerimseniben
herkese merhabalar..ayy beni özleyenlere destek verenlere çok teşekkür ediyorum..seviyorum sizi yaaa..
biraz özel meseleler işte sorunlar problemler...biri bitiyo derken biri başlıyo..ama şimdi daha iyi gibiyim sanki..hemen size bakmak istedim :))
nooluyo bize yaa.herkeste bi bunalım havası..nam ablacımda üzgün buaralar...
ben stresli ve üzüntülü olduğumda sürekli bişeyler yemek isterim.o yüzden bugün kendimi engellemek adına pirinç lapası yaptım yine.çünki onu yiyesim gelmiyo :)) iki oğün ondan yedim yoğurtla birlikte.
akşamda bir küçük tabak z.yağlı fasulye yedim..akşam bozdum ama yinede işe yarıyo pirinç lapası..
neyse çok uzattım ben kaçayım bakalım ne yapsam yaaa çok sıkılıyorummmmmmmm

CABİK
SANA SÖZ VERMİŞTİM KENDİMİ TOPARLAYACAĞIM DİYE, SIRA SENDE ŞİMDİ 3.TAKIM OLARAK KENDİMEZİ TOPARLAYACAĞIZ, HAYDI BİZİM TAKIM YÜRÜYÜN kaydirigubbakcemile

oooo bu süper olmuş nam ablişş :dance:
yok ben ankara unv deyim..
bu arada kilom artık direnmiyo ne zamandır 70te takılı kalmıştım artık vermeye başlıyorum sanırım yuppii sevinçliyim mutluyum :sm_cool:
durmak yooook yola devam opuldunuz bayanlar laelaelaelaelae

iyi geceler kızlar..
anca fırsat buldum yazmaya ama başkada uğrayan olmamış..
sabah ve ögle aynı anda yedim
1bardak çay,1dilim ekmek.az peynir,ve 1salata
arada 1kase tarhana çorbası
akşam 1dilim ekmek
1kase çorba,1tabak bezelye
yine ara oldu bir kase çorba
2litre su içtim
spor 45 dakika yürüyüş 45dakika spor hareketleri

Back