Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NEYSE BİR DAHA Kİ PERŞEMBE YEaşkusu bugün bende sabahtan yine işlerim vardı dışardaydım saat 2de geldim lapa diyetini, yapamadım kızma emi bana çokta bişeyde yemedim zaten
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
yeşillik kadar güzel bişey yok bende çok severim aşkusu ..o söz komiğime gitmişti paylaşım istedim bende..
YİNE DE FAYDASI OLMUŞTUR LAPA DİYETİNİN MERAK ETME TATLIMkızlar merabalar ben size bişey söylicem ama kızın bana olur mu valla kızın ya..iki öğün pirinç lapası yedim ama az önce bozdum azcık yaa..annem su böreği yapmış.dayanamadım yedim.hemde iki dilim...yedikten sonra çok pişman oldum ama son pişmanlık şişmanlık yapıyo bööle olunca (
bu hafta yine yapıcam pirinç lapası.e bu sayılmaz artık..tühhh.gitti....
SONUNDA DÜŞTÜN KK YA:dilcikar:yaşasınnn hala takımdayımhihoyyyt
ama ama ama.....
ben kilo aldım
bu hafta dursun haftaya azıcık toparlayım öyle yazayım
benim yüzümden sonuncu olmayınsenağlama
gülbeyzammmm bidenem kızzz hoşgelmişinkaydirigubbakcemile5kusura bakma anca gelebildim
merbalarr laelaelaelaelae
yaa bende ancak girebildim bu aralar cok yogunum nete girmeye zaman bulamıyorum ama diyetimi tabiki de ihmal etmiyorum sositososito
dun geceden beri bende bi karın ağrısı var sılagulcm senin dediğin sarımsak yutup yatma olayını gercekleştirdim dun gece...gece yarısı bi ağrı geldi karnıma sorma ya anlam veremedim ben neden oldu ama oyle boyle değil deli gibi kıvrandırdırdı beni :bbo: sanırım sıkıştı kaldı biyerde o ondan oldu hareket edemedi karnımda sarımsakcıkkaydirigubbakcemile3
neyse composs rosecim hiç sıkma canını yaa hayırlısı boyleymiş de bosver daha iyi bi iş olcak belki..
nam ablacım maalesef bende pirinç lapası diyetini kaçırmış bulunmaktayım ama bidaha yaparsanız katılırım
herkese kucak dolusu sevgileeeeerrrŞeniza.s.:enbuyukkk:
selam kızlar
sabah 1.5 dilim ekmek biraz sucuk peynir domates zeytin yeşillik bir bardak çay
5 tane kiraz
öğlen 1 bazlama peynir zeytin çay
akşam patlıcan yemeği bir kaşık pilav 1 dilim ekme
şimcikte çayımı içiyorum :asigim:
merhaba kızlar,
bugün çokkk sinirliyim bildiğiniz gibi değil...
Güven denilen birşey kalmamış valla memlekette...
Bugün bi işe başvuracaktım dünden beri onun için belge topluyorum yok muhtardı yok adliyeydi falan...
Neyse bugün gittim, kpss belgesinin ve diplomasının aslıyla birlikte fotokopisini götürdüm, bunlar noter onaylı olacak diyolar, bunun gibi 2 belge daha... Toplamda 4 belge. Diyorum ki bakın işte gerçekleri burada noter masrafı yaptırmayın zaten işsizim yok illa da noter olacak.. Zaten alacakları 2 kişi çağıracaklar 8 kişi daha çağrılacağım bile kesin olmayan bir yer için benden noterden 80-100 tl masraf yapmamı istiyorlar.
Sinirlendim başvurmadan geldim. Zaten 2 kişini gireceği bir yere bellidir kimlerin gireceği ama ben yine de şansımı deneyim dedim ona bile izin vermiyorlar yaa...
öyle işte sizin de başınızı şişirdim ama içimdekileri dökmek istedim.
Bugün yediklerime gelince lapa diyeti yapamadım, dışarıda işlerim olduğu için sabah lapa yapmakla uğraşamadım.
Sabah çok az ekmek peynir atıştırıp çıktım.
Dışarıda 1 lt su içtim.
Gelince de beyaz peynirli domatesli tost yedim yanında da çay içtim.
şimdilik benden bu kadar hepinizi öptüm...
bende gece 3 de yattım sabah 8i biraz geçiyodu kalktım :1shok: ama anca girebildim nete birazdan da çıkmam gerekecek dışarı malum nikah arifesi3.TAKIM ** 106. ETAP **
sılagul( 60.0 ///% )
kararsız ( 59.0/58.8/0.2/0.34%)
selin34 (62.8/61.6/1.2/1.91%) BEN ALOOOO DEDİM
compass rose ( 70.3/69.9/0.4/0.57%)
cabik (74.8///%)
ademel(75.2/75.2/0.0/0.00%)
rainbow87(120.6/119.5/1.1/0.91%)
gülbeyza(83.8///%)
gzdescksn(66.0///%)
figenk24(56.7/56.0/0.7/1.23%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(729.2/ / /%)
KIZLAR UYANAMADINIZ MI HALA:uhm:
AH KEŞKE BENDE UYUYA BİLSEM KIZLAR
GECE 01.30 DA YATTIM 05:00 UYANDIM VE YATAKTA ÖYLEEE BAKA BAKA :1shok:
merhaba kızlar,
bugün çokkk sinirliyim bildiğiniz gibi değil...
Güven denilen birşey kalmamış valla memlekette...
Bugün bi işe başvuracaktım dünden beri onun için belge topluyorum yok muhtardı yok adliyeydi falan...
Neyse bugün gittim, kpss belgesinin ve diplomasının aslıyla birlikte fotokopisini götürdüm, bunlar noter onaylı olacak diyolar, bunun gibi 2 belge daha... Toplamda 4 belge. Diyorum ki bakın işte gerçekleri burada noter masrafı yaptırmayın zaten işsizim yok illa da noter olacak.. Zaten alacakları 2 kişi çağıracaklar 8 kişi daha çağrılacağım bile kesin olmayan bir yer için benden noterden 80-100 TL masraf yapmamı istiyorlar.
Sinirlendim başvurmadan geldim. Zaten 2 kişini gireceği bir yere bellidir kimlerin gireceği ama ben yine de şansımı deneyim dedim ona bile izin vermiyorlar yaa...
Öyle işte sizin de başınızı şişirdim ama içimdekileri dökmek istedim.
Bugün yediklerime gelince lapa diyeti yapamadım, dışarıda işlerim olduğu için sabah lapa yapmakla uğraşamadım.
Sabah çok az ekmek peynir atıştırıp çıktım.
dışarıda 1 lt su içtim.
gelince de beyaz peynirli domatesli tost yedim yanında da çay içtim.
Şimdilik benden bu kadar hepinizi öptüm...
yaşasınnn hala takımdayımhihoyyyt
ama ama ama.....
ben kilo aldım
bu hafta dursun haftaya azıcık toparlayım öyle yazayım
benim yüzümden sonuncu olmayınsenağlama
gülbeyzammmm bidenem kızzz hoşgelmişinkaydirigubbakcemile5kusura bakma anca gelebildim
canım üzüldüm bak işe yaramadımı bari:jeyyar:canım kilonu bildirirsen bu hafta eklicem listeye ama geç kalırsan yine haftaya kalacakmerbalarr laelaelaelaelae
yaa bende ancak girebildim bu aralar cok yogunum nete girmeye zaman bulamıyorum ama diyetimi tabiki de ihmal etmiyorum sositososito
dun geceden beri bende bi karın ağrısı var sılagulcm senin dediğin sarımsak yutup yatma olayını gercekleştirdim dun gece...gece yarısı bi ağrı geldi karnıma sorma ya anlam veremedim ben neden oldu ama oyle boyle değil deli gibi kıvrandırdırdı beni :bbo: sanırım sıkıştı kaldı biyerde o ondan oldu hareket edemedi karnımda sarımsakcıkkaydirigubbakcemile3
neyse composs rosecim hiç sıkma canını yaa hayırlısı boyleymiş de bosver daha iyi bi iş olcak belki..
nam ablacım maalesef bende pirinç lapası diyetini kaçırmış bulunmaktayım ama
bidaha yaparsanız katılırım
herkese kucak dolusu sevgileeeeerrrŞeniza.s.:enbuyukkk:
ablaların güzeli geçmiş olsun allah yardımcın ablam inşallah ilaç değişimi işe yarar dualarım seninle :Saruboceq: :Saruboceq:DR. SONUCUNU SÖYLEYEYİM KIZLAR
16:30 RANDEVUM VARDI DR. ÇIKTIĞIMDA 17:40 DI ANLAYIN KIZLAR PEK İÇ AÇICI DEĞİL.
ŞİMDİLİK 15 GÜNLÜK İLAÇ DEĞİŞİMİ YAPTI VE SONUÇLAR YİNE AYNI OLURSA TEKRAR ATOM YÜKLEMSİ İÇİN GÜN AYARLAYACAĞIZ(BİR NEVİ KEMOTERAPİ)
BUDA DEMEKTİRKİ KIZLAR, HERŞEY SİL BAŞTAN BAŞLAYACAĞIM YANİ 58 KİLO İLE BAŞLAYACAĞIM TEDAVİYE KAÇLA BİTİRİRİZ KİMBİLİRsenağlama
ademelcim canım benimŞenizhoşgeldin kız özledim seni:1hug:a.s.a.s. ahmet dorukum nasıl,öp benim için onu.metehanın selamı var arkadaşına:ecrin_bebek:
bu arada canlarım evde misafirlerim var anca girebildim net bugünde yarında erken giremem ben şimdiden yazıyorum kilomu..
800gram vermişim kilom 83.başarılar diliyorum takımımıza..
3.TAKIM ** 106. ETAP **
sılagul( 60.0 ///% )
kararsız ( 59.0///%)
selin34 (62.8///%)
compass rose ( 70.3/69.9/0.4/0.57%)
cabik (74.8///%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(120.6///%)
gülbeyza(83.8///%)
gzdescksn(66.0///%)
figenk24(56.7/56.0/0.7/1.23%)
3.TAKIM TOPLAM KİLO(729.2/ / /%)
SILAGUL CANIM GZDEGZDE ARKADAŞIM DENEME SÜRESİNDEMİ TATLIM BANA BİLGİ VEREBİLİRMİSİN
DR. SONUCUNU SÖYLEYEYİM KIZLAR
16:30 RANDEVUM VARDI DR. ÇIKTIĞIMDA 17:40 DI ANLAYIN KIZLAR PEK İÇ AÇICI DEĞİL.
ŞİMDİLİK 15 GÜNLÜK İLAÇ DEĞİŞİMİ YAPTI VE SONUÇLAR YİNE AYNI OLURSA TEKRAR ATOM YÜKLEMSİ İÇİN GÜN AYARLAYACAĞIZ(BİR NEVİ KEMOTERAPİ)
BUDA DEMEKTİRKİ KIZLAR, HERŞEY SİL BAŞTAN BAŞLAYACAĞIM YANİ 58 KİLO İLE BAŞLAYACAĞIM TEDAVİYE KAÇLA BİTİRİRİZ KİMBİLİRsenağlama