Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlarr evde inşaat başladı ustalar evdecçalışıyor bende internette msn deyim ev darma dağın oldu nasıl toplıycam bilmiyom offf neyse bugün sabah herzamanki gibi iki dilim diyet ekmeğimi yedim domates salatalık ve beş zeytin öğlen giremiyoebilirim akşamda malum inşaaat öğlen bir tabak müslimi yerim akşama ya arkadaşıma yada anneme gideceğm yemeğe artık ne varsa evde yiycem ama menümde salata olcak kesin marullarımı ve vazgeçemediim teremi yanımda taşıyorum :))))))nam arkadaşım tşk ederiz paylaşımın için deneyeyim bakalım şu ev inşaat bitsin yapacağımmm sevgiyle kalınnnnnnn
PİRİNÇ LAPASI DİYETİ HAKKINDA HEPİNİZDEN HABER BEKLİYORUM CANCAĞIZLARIMa.s.
TŞk ederİm arkadaŞım yanİ
İlk on gÜn İÇeyİm sonra bırakayİm mİ onumu demek İstedİn gzdecskn arkadaŞım
kızlar perşembe günü yani yarın 2 günlük pirinç lapası diyetini bizler 1 gün hepberaber yapalım nedersiniz
pirinç lapası diyeti
[ı]günlük 3 çay bardağı pirinci lapa haline gelenceye kadar pişirin gün boyu bunu tüketin.
Bu diyeti diyetisyenlerde veriyor vucüttaki ödemi atmak için kullanılıyor
[/ı]
yasaklar
[ı]tuz, süt ve süt ürünleri[/ı]
serbest
[ı]şekersiz çay, şekersiz kahve, bitki çayları, su soda v.s[/ı][/co
kızlar ben nasıl yapıyorum anlatayım size
pirinci lapa haline gelince içine (BANA 1 ÇAY BARDAĞI YETİYOR)
nane, pulbiber, karabiber, zencefil, sumak v.s. Ekliyerek tatlandırıyorum ve mümkünse sıcağa yakın yiyorum biraz sulu şekilde tüketiyorum
BİRAZDAN PAZAR ALIŞ VERİŞİ İÇİN ÇIKACAĞIM KIZLAR
GİDEYİM DE KENDİME BOL BOL YEŞİLLİK ALAYIMyerimseniben
ANACIM KENDİMİ BİRDEN MÖÖÖÖ GİBİ HİSSETTİM:roflol: