• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kzlar.nasılsınız.
akşam yemeğinde balık ve salata yedim
sonrada çektik eşofmanlarımızı abimle sahile yürüyüşe gittik.baya hızlı hızlı yürüdük 60 dk...
şimdikde yeşül erik yiycem azcık öptm sizi.
bugün değişik bişey yapim dedim hiç ders çalışmadım :))

akşam
20:45 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı yoğurt

21:30 2 yemek kaşığı dondurma

akşama kadar 3,5 litre su

bu sabah
06:15 1 bardak su ve ilaçlarım
06:50 3 gün kurusu ve 1 bardak su
07:30 1 kupa bitki çayı(HALA ıÇıYORUM)

kızlar perşembe günü yani yarın 2 günlük pirinç lapası diyetini bizler 1 gün hepberaber yapalım nedersiniz

pirinç lapası diyeti

[ı]günlük 3 çay bardağı pirinci lapa haline gelenceye kadar pişirin gün boyu bunu tüketin.
Bu diyeti diyetisyenlerde veriyor vucüttaki ödemi atmak için kullanılıyor
[/ı]

yasaklar
[ı]tuz, süt ve süt ürünleri[/ı]

serbest
[ı]şekersiz çay, şekersiz kahve, bitki çayları, su soda v.s[/ı]

kızlar ben nasıl yapıyorum anlatayım size

pirinci lapa haline gelince içine (BANA 1 ÇAY BARDAĞI YETıYOR)
nane, pulbiber, karabiber, zencefil, sumak v.s. Ekliyerek tatlandırıyorum ve mümkünse sıcağa yakın yiyorum biraz sulu şekilde tüketiyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/1628997-mesaj1.html
KIZLAR LÜTFEN BU LİNKİ OKUYUN
BİZLER CUMA YARIŞMASINI HEDİYE EDEN ARKADAŞIMIZIN BAŞARI ÖYKÜSÜ VEE PİRİNÇ LAPASINI DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE HAFTADA 1 GÜN YAPTI(BENDE YAPTIM O ZAMANLAR VE BAZEN YİNE YAPARIM)

SİZLERE ÖRNEK VE MOTİVE OLUR DİYE DÜŞÜNDÜMyerimseniben

günaydın arkadaşlarr evde inşaat başladı ustalar evdecçalışıyor bende internette msn deyim ev darma dağın oldu nasıl toplıycam bilmiyom offf neyse bugün sabah herzamanki gibi iki dilim diyet ekmeğimi yedim domates salatalık ve beş zeytin öğlen giremiyoebilirim akşamda malum inşaaat öğlen bir tabak müslimi yerim akşama ya arkadaşıma yada anneme gideceğm yemeğe artık ne varsa evde yiycem ama menümde salata olcak kesin marullarımı ve vazgeçemediim teremi yanımda taşıyorum :))))))nam arkadaşım tşk ederiz paylaşımın için deneyeyim bakalım şu ev inşaat bitsin yapacağımmm sevgiyle kalınnnnnnn

düzelmiş şükür.
dün akşam yediklerim 5 işveç köfte ve salata
bu sabah (sabah dediğime bakmayın 11 de biber hapını bırakalı gözümü açamaz oldum-tatlicadiarzu-)1 kase sütlü nesfit
13 de kiraz
şimdide kahvemi içip size yazıyorum buyrun sizede ikram edeyim:kahve:

günaydın arkadaşlarr evde inşaat başladı ustalar evdecçalışıyor bende internette msn deyim ev darma dağın oldu nasıl toplıycam bilmiyom offf neyse bugün sabah herzamanki gibi iki dilim diyet ekmeğimi yedim domates salatalık ve beş zeytin öğlen giremiyoebilirim akşamda malum inşaaat öğlen bir tabak müslimi yerim akşama ya arkadaşıma yada anneme gideceğm yemeğe artık ne varsa evde yiycem ama menümde salata olcak kesin marullarımı ve vazgeçemediim teremi yanımda taşıyorum :))))))nam arkadaşım tşk ederiz paylaşımın için deneyeyim bakalım şu ev inşaat bitsin yapacağımmm sevgiyle kalınnnnnnn

ALLAH yardımcın olsun geçen yaz annemin evine döşendi doğalgaz ,
iki odayı 1 oyada doldurduk yerleride tahta yaptırdık boyadık 5 kapaklı 2 dolap söküldü içindekiler komşulara gitti bide ev küçük valla aklıma geldikçe offfffffff-tatlicadiarzu-

TŞk ederİm arkadaŞım yanİ
İlk on gÜn İÇeyİm sonra bırakayİm mİ onumu demek İstedİn gzdecskn arkadaŞım

evet canım 10 gün iç 10 gün bırak sonra 10 gün iç 10 gün bırak öyle öyle dene. birde çay bana çok tatlı gelmişti o yüzdende sürekli içememiştim.

merhabalar arkadaşlar.nasılsınız..
bugün ne yedim:
sabah:20 dk yürüyüş
iki fincan çay
bir simit
öğle:20 dk yürüyüş
iki kaşık bulgur pilavı
iki kaşık taze fasulye
iki dlm ekmek

nam ablacım bende varım lapa diyetine sadece perşembe günü yapıcaz değil mi?yarın yapayım bende..inş.unutmam :))
ööptm kızlar hoşçakalın

selam kızlar bugün topiğe ancak girebildim
sabahtan öğleye kadar dışarda işlerim vardı küçük oğlumada ablası baktı
eve geldim ev işi derken bir arkadaşta oturmaya geldi sonra akşam pazara gittim pazardan sonra da
spora gittim anca bu saat oldu bugün yediklerimi hemen yazayım umarımzsizin gününüz güzel geçmiştir..
sabah sıcak elma sirkeli su sonra kahvaltı 1bardak tek şekerli çay 1dilim k.ekmek
az peynir

öglen 1simit 1bardak ayran

ara çubuk kıraker çay 1 bardak 1salat

akşam ıspanak yemegi,az yoğurt,1dilim ekmek

ara 2elma

spor 45dakika yürüyüş 45dakika spor aletlerinde çalışma 2litre su içtim

kızlar perşembe günü yani yarın 2 günlük pirinç lapası diyetini bizler 1 gün hepberaber yapalım nedersiniz

pirinç lapası diyeti

[ı]günlük 3 çay bardağı pirinci lapa haline gelenceye kadar pişirin gün boyu bunu tüketin.
Bu diyeti diyetisyenlerde veriyor vucüttaki ödemi atmak için kullanılıyor
[/ı]

yasaklar
[ı]tuz, süt ve süt ürünleri[/ı]

serbest
[ı]şekersiz çay, şekersiz kahve, bitki çayları, su soda v.s[/ı][/co

kızlar ben nasıl yapıyorum anlatayım size

pirinci lapa haline gelince içine (BANA 1 ÇAY BARDAĞI YETİYOR)
nane, pulbiber, karabiber, zencefil, sumak v.s. Ekliyerek tatlandırıyorum ve mümkünse sıcağa yakın yiyorum biraz sulu şekilde tüketiyorum

tamamdır aşkusu ben yapıyorum yarın bu lapa diyetini.gitsin kilocuklar..

BİRAZDAN PAZAR ALIŞ VERİŞİ İÇİN ÇIKACAĞIM KIZLAR
GİDEYİM DE KENDİME BOL BOL YEŞİLLİK ALAYIMyerimseniben
ANACIM KENDİMİ BİRDEN MÖÖÖÖ GİBİ HİSSETTİM:roflol:

aşkusu bu yazılarını okuyunca aklıma geçen gün başka bir sitede okuduğum yazı geldi söylemeden geçemicem yeşillikkle ilgili..

ot yemeyle zayıflansaydı,inekler dal gibi kalırdı:roflol::roflol::roflol:

selam kızlar ya ben çıldıracam ben kk ya giremiyorum dergi sayfası açılıyor sürekli ne yaptıysam olmuyor anca girdim baktım sizde problem yok sık kullanılanlardan giremiyorum geçmiş kısmındanda girmiyor google da dergi açıyor son zamanlarda hep böyle biri bana bilgi versin ya
dün yediklerimden başlayayım hemen sabah 1 dilim ekmekle kahvaltılık yedim okulda öğle tost yedim akşamda 2 kepçe mercimek çorbası ve bol salata yedim ve salatayı oğluşum yapmıştı valla pek tatlıydı
bugün sabah 1 tane puaça ile peynir ve domates öğle 4-5 taane kraker akşamda 1 tane patlıcan dolması ve yeşillik günde en az 2 litre su içiyorum
ablacım verdiğin linke de hemen bakıyorum

Back