Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OK.ben varım ablacım:lepi: ödem yaptım iyice:bbo:
akşamada bol salata yapim.gideyimde fotoğraf çektireyim kursa vermem lazım.hiçte sevmem fotoğraf çektirmeyi:1no2:
OK.merhabalar arkadaşlar.nasılsınız..
bugün ne yedim:
sabah:20 dk yürüyüş
iki fincan çay
bir simit
öğle:20 dk yürüyüş
iki kaşık bulgur pilavı
iki kaşık taze fasulye
iki dlm ekmek
nam ablacım bende varım lapa diyetine sadece perşembe günü yapıcaz değil mi?yarın yapayım bende..inş.unutmam :))
ööptm kızlar hoşçakalın
OK.tamamdır aşkusu ben yapıyorum yarın bu lapa diyetini.gitsin kilocuklar..
AŞKUSUUUU BEN YEŞİLLİKLERİ ZAYIFLAMAK İÇİN DEĞİL SEVDİĞİM İÇİN TÜKETİYORUMaşkusu bu yazılarını okuyunca aklıma geçen gün başka bir sitede okuduğum yazı geldi söylemeden geçemicem yeşillikkle ilgili..
ot yemeyle zayıflansaydı,inekler dal gibi kalırdı:roflol::roflol::roflol:
OK.bende yapıyorum kıslar yarın başlıyorum hazır adet dönemindeyim yani tam benim için ama deneyimi olanlar bağırsaklarda problem yaratıyor mu yazıları okudum bundan bahseden yok gerçi haşlayayım yarın okulada götüreyim bakalım yapabilirim inşallah
OK.
AYRICA FOTODA ÇOK SEKSÜÜÜ ÇIKACAĞNDAN EMİNİM(AMA BENDEN DAHA SEKSÜ OLAYIM DEME SAKIN):dilcikar:
10:00 1 KASE PİRİNÇ LAPASI (KARABİBER, PULBİBER, NANE, ZENCEFİL, ZERDAÇAL VE SUMAK İLE ZENGİLEŞTİRİLMİŞ)
VE 1 LİTREDEN FAZLA SU
16:30 KIZLAR BUGÜN DR. KONROLÜM VAR TAHLİLLERİM İĞRENÇ ÇIKMIŞTI DR. "ENDOKRİMCİMİN MUTLAKA GÖRMESİ GEREKİYOR" DEMİŞTİ
O YÜZDEN BİRAZDAN ÇIKACAĞIM SEVK FİLAN DERKEN O SAATİ BULURUM
EEEE TABİ BİRAZDA ETRAFI KOLAÇAN EDERİM DEĞİLMİ KIZLAR GİTMİŞKENsengözlerimebaksanab
bende tam bunu soracaktım yanında başka ne yiyebiliyoruz diye :)) saol nam ablacımPİRİNCİMİ HAŞLANMASI İÇİN EMİR VERDİMkaydirigubbakcemile3
KIZLAR DİYET SIRASINDA SALATALIK, YEİŞLLİK, MEYVA GİBİ ŞEYLERİ TÜKETEBİLİYORSUNUZ
merhaba kızlar,
bugün çokkk sinirliyim bildiğiniz gibi değil...
Güven denilen birşey kalmamış valla memlekette...
Bugün bi işe başvuracaktım dünden beri onun için belge topluyorum yok muhtardı yok adliyeydi falan...
Neyse bugün gittim, kpss belgesinin ve diplomasının aslıyla birlikte fotokopisini götürdüm, bunlar noter onaylı olacak diyolar, bunun gibi 2 belge daha... Toplamda 4 belge. Diyorum ki bakın işte gerçekleri burada noter masrafı yaptırmayın zaten işsizim yok illa da noter olacak.. Zaten alacakları 2 kişi çağıracaklar 8 kişi daha çağrılacağım bile kesin olmayan bir yer için benden noterden 80-100 TL masraf yapmamı istiyorlar.
Sinirlendim başvurmadan geldim. Zaten 2 kişini gireceği bir yere bellidir kimlerin gireceği ama ben yine de şansımı deneyim dedim ona bile izin vermiyorlar yaa...
Öyle işte sizin de başınızı şişirdim ama içimdekileri dökmek istedim.
Bugün yediklerime gelince lapa diyeti yapamadım, dışarıda işlerim olduğu için sabah lapa yapmakla uğraşamadım.
Sabah çok az ekmek peynir atıştırıp çıktım.
dışarıda 1 lt su içtim.
gelince de beyaz peynirli domatesli tost yedim yanında da çay içtim.
Şimdilik benden bu kadar hepinizi öptüm...
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH
3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 /60.0/0.5/0.83% )
kararsız ( 59.0/59.0/0.0/0.0%)
selin34 (63.0/62.8/0.2/0.32%)
compass rose ( 70.9/ 70.3/0.6/0.85%)
cabik (75.2/74.8/0.4/0.53%)
ademel(75.2/75.2/0.0/0.0%)
rainbow87(120.8/120.6/0.2/0.17%)
gülbeyza(84.0/83.8/0.2/0.24%)
gzdescksn(67.0/66.0/1.0/1.49%) Yeni Üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO(675.6/ / /%)
yaşasınnn hala takımdayımhihoyyyt
ama ama ama.....
ben kilo aldım
bu hafta dursun haftaya azıcık toparlayım öyle yazayım
benim yüzümden sonuncu olmayınsenağlama
gülbeyzammmm bidenem kızzz hoşgelmişinkaydirigubbakcemile5kusura bakma anca gelebildim