• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende yapıyorum kıslar yarın başlıyorum hazır adet dönemindeyim yani tam benim için ama deneyimi olanlar bağırsaklarda problem yaratıyor mu yazıları okudum bundan bahseden yok gerçi haşlayayım yarın okulada götüreyim bakalım yapabilirim inşallah

ben varım ablacım:lepi: ödem yaptım iyice:bbo:
akşamada bol salata yapim.gideyimde fotoğraf çektireyim kursa vermem lazım.hiçte sevmem fotoğraf çektirmeyi:1no2:
OK.
AYRICA FOTODA ÇOK SEKSÜÜÜ ÇIKACAĞNDAN EMİNİM(AMA BENDEN DAHA SEKSÜ OLAYIM DEME SAKIN):dilcikar:

merhabalar arkadaşlar.nasılsınız..
bugün ne yedim:
sabah:20 dk yürüyüş
iki fincan çay
bir simit
öğle:20 dk yürüyüş
iki kaşık bulgur pilavı
iki kaşık taze fasulye
iki dlm ekmek

nam ablacım bende varım lapa diyetine sadece perşembe günü yapıcaz değil mi?yarın yapayım bende..inş.unutmam :))
ööptm kızlar hoşçakalın
OK.
EVET CANIM SADECE PERŞEMBE

tamamdır aşkusu ben yapıyorum yarın bu lapa diyetini.gitsin kilocuklar..
OK.
aşkusu bu yazılarını okuyunca aklıma geçen gün başka bir sitede okuduğum yazı geldi söylemeden geçemicem yeşillikkle ilgili..

ot yemeyle zayıflansaydı,inekler dal gibi kalırdı:roflol::roflol::roflol:
AŞKUSUUUU BEN YEŞİLLİKLERİ ZAYIFLAMAK İÇİN DEĞİL SEVDİĞİM İÇİN TÜKETİYORUM:utangac:
bende yapıyorum kıslar yarın başlıyorum hazır adet dönemindeyim yani tam benim için ama deneyimi olanlar bağırsaklarda problem yaratıyor mu yazıları okudum bundan bahseden yok gerçi haşlayayım yarın okulada götüreyim bakalım yapabilirim inşallah
OK.
CANIM İNAN TOKTUYOR

10:00 1 KASE PİRİNÇ LAPASI (KARABİBER, PULBİBER, NANE, ZENCEFİL, ZERDAÇAL VE SUMAK İLE ZENGİLEŞTİRİLMİŞ)

VE 1 LİTREDEN FAZLA SU

16:30 KIZLAR BUGÜN DR. KONROLÜM VAR TAHLİLLERİM İĞRENÇ ÇIKMIŞTI DR. "ENDOKRİMCİMİN MUTLAKA GÖRMESİ GEREKİYOR" DEMİŞTİ

O YÜZDEN BİRAZDAN ÇIKACAĞIM SEVK FİLAN DERKEN O SAATİ BULURUM

EEEE TABİ BİRAZDA ETRAFI KOLAÇAN EDERİM DEĞİLMİ KIZLAR GİTMİŞKENsengözlerimebaksanab

selam arkadaşlar
dün akşam menüm 3 adet tavuk but
ve sarımsaklı yoğurtlu semizotu

OK.
AYRICA FOTODA ÇOK SEKSÜÜÜ ÇIKACAĞNDAN EMİNİM(AMA BENDEN DAHA SEKSÜ OLAYIM DEME SAKIN):dilcikar:

yok ablam mümkünmü senden seksüüü olmak senağlamaayrıca sinir oluyom hiç fotojenik değilim tam eziyetti fotoğraf çekinmeksenağlama
bazı insanlar ne kadar fotojenik oluyor,zatten çirkinim hepten ecüşbüşüş çıkıyorum-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

bugün sabah 7 de sütlü nesfit yedim:oklava:canım tatlı istedi bende onu yedim bugün yasak biliyorum ama lapam hazır değildi.
kahvemi içtim lapamı yaptım soğan suyumuda kaynattım hazırım şimdi.
bu saate kadar 3 erik 3 malta eriği yedim ara öğün oldu

lapmıda birazdan yerim ben gideyimde çalışayım görüşürüz

10:00 1 KASE PİRİNÇ LAPASI (KARABİBER, PULBİBER, NANE, ZENCEFİL, ZERDAÇAL VE SUMAK İLE ZENGİLEŞTİRİLMİŞ)

VE 1 LİTREDEN FAZLA SU

16:30 KIZLAR BUGÜN DR. KONROLÜM VAR TAHLİLLERİM İĞRENÇ ÇIKMIŞTI DR. "ENDOKRİMCİMİN MUTLAKA GÖRMESİ GEREKİYOR" DEMİŞTİ

O YÜZDEN BİRAZDAN ÇIKACAĞIM SEVK FİLAN DERKEN O SAATİ BULURUM

EEEE TABİ BİRAZDA ETRAFI KOLAÇAN EDERİM DEĞİLMİ KIZLAR GİTMİŞKENsengözlerimebaksanab

ablacım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahŞeniz

arkadaşlar hewrkeze merhabalarr nam arkadaşım nasılsın evde kombi inşaatı şimdide internet cafedeyim işcilerin öünde arkasında elimde süpürge dolaşıyom abla sen biraz dışarı çık dedilwer yani anlıycanız evden kovdularrr yarın nete giremiyebilirim eğer inşaat uzun sürerse bugünkü yiyeceklerimi ve kilomu sizlerle paylaşayim sabah bir salatlık ve bir parça peynir arada üç ceviz ve keçi boynuzu yedim öğlende komşumun büyük ısrarlarına dayanamayıp çok az pilav ve kuru fasulye ve bol bol aklıma geldikçe su içiyorum akşamada anneme patlıcan ve biber közlemesini söyledim onu yerim bol yoğurtla bugünkü kilom bir haftadan sonra 56 vermişim yani şimdi inşatt telaşı temizlikti falan deken veririm gene şimdilik bu kadar fırsat buldukça kaçıcam interne cafeye giremessem paylaşımlarımı toptan yaparım kilomu yazdım zatewn kendinize iyi bakın hoşçakalınnnn:)

merhaba kızlar,
bugün çokkk sinirliyim bildiğiniz gibi değil...
Güven denilen birşey kalmamış valla memlekette...
Bugün bi işe başvuracaktım dünden beri onun için belge topluyorum yok muhtardı yok adliyeydi falan...
Neyse bugün gittim, kpss belgesinin ve diplomasının aslıyla birlikte fotokopisini götürdüm, bunlar noter onaylı olacak diyolar, bunun gibi 2 belge daha... Toplamda 4 belge. Diyorum ki bakın işte gerçekleri burada noter masrafı yaptırmayın zaten işsizim yok illa da noter olacak.. Zaten alacakları 2 kişi çağıracaklar 8 kişi daha çağrılacağım bile kesin olmayan bir yer için benden noterden 80-100 TL masraf yapmamı istiyorlar.
Sinirlendim başvurmadan geldim. Zaten 2 kişini gireceği bir yere bellidir kimlerin gireceği ama ben yine de şansımı deneyim dedim ona bile izin vermiyorlar yaa...
Öyle işte sizin de başınızı şişirdim ama içimdekileri dökmek istedim.
Bugün yediklerime gelince lapa diyeti yapamadım, dışarıda işlerim olduğu için sabah lapa yapmakla uğraşamadım.
Sabah çok az ekmek peynir atıştırıp çıktım.
dışarıda 1 lt su içtim.
gelince de beyaz peynirli domatesli tost yedim yanında da çay içtim.
Şimdilik benden bu kadar hepinizi öptüm...

merhabalar kızlar nasılsınız.
sabah:2 bardak çay(şkersz)
şimdide pirinç lapamı yiycem.soğumasını bekliyorum biraz.
compass_rosecim sıkma canını Türkiyede yaşıyoruz bu sisteme alışkın olman lazım aslında dimi canım.çarklar böyle dönüyor bu ülkede...neyi nekadar bildiğin yada yaptığın değilde kim ne kadar yakın akraban.dayın amcan var mı arkanda :)) ona bakılıyor öncelikle

PİRİNCİMİ HAŞLANMASI İÇİN EMİR VERDİMkaydirigubbakcemile3

KIZLAR DİYET SIRASINDA SALATALIK, YEİŞLLİK, MEYVA GİBİ ŞEYLERİ TÜKETEBİLİYORSUNUZ
bende tam bunu soracaktım yanında başka ne yiyebiliyoruz diye :)) saol nam ablacım
yoğurt yenilebiliyor mu? bunu sorayım bari :))
öptüm sizleri kızlar...ha yarın inş.fazla kaçırmam.çünki kurstaki arkadaşlar ve hocalarla pikniğe gidicez..yarın yokum yani.akşam uğrayabilirsem uğrarım..hoşçakalın...

merhaba kızlar,
bugün çokkk sinirliyim bildiğiniz gibi değil...
Güven denilen birşey kalmamış valla memlekette...
Bugün bi işe başvuracaktım dünden beri onun için belge topluyorum yok muhtardı yok adliyeydi falan...
Neyse bugün gittim, kpss belgesinin ve diplomasının aslıyla birlikte fotokopisini götürdüm, bunlar noter onaylı olacak diyolar, bunun gibi 2 belge daha... Toplamda 4 belge. Diyorum ki bakın işte gerçekleri burada noter masrafı yaptırmayın zaten işsizim yok illa da noter olacak.. Zaten alacakları 2 kişi çağıracaklar 8 kişi daha çağrılacağım bile kesin olmayan bir yer için benden noterden 80-100 TL masraf yapmamı istiyorlar.
Sinirlendim başvurmadan geldim. Zaten 2 kişini gireceği bir yere bellidir kimlerin gireceği ama ben yine de şansımı deneyim dedim ona bile izin vermiyorlar yaa...
Öyle işte sizin de başınızı şişirdim ama içimdekileri dökmek istedim.
Bugün yediklerime gelince lapa diyeti yapamadım, dışarıda işlerim olduğu için sabah lapa yapmakla uğraşamadım.
Sabah çok az ekmek peynir atıştırıp çıktım.
dışarıda 1 lt su içtim.
gelince de beyaz peynirli domatesli tost yedim yanında da çay içtim.
Şimdilik benden bu kadar hepinizi öptüm...

kafamızı şişirdinde ne demek seve seve dinleriz bitanem.sıkma canını gerçektende türkiyede yaşamak zor ,allah yardımcın olsun..

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH

aşkusu bugün bende sabahtan yine işlerim vardı dışardaydım saat 2de geldim lapa diyetini, yapamadım kızma emi bana çokta bişeyde yemedim zaten

sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

yeşillik kadar güzel bişey yok bende çok severim aşkusu ..o söz komiğime gitmişti paylaşım istedim bende..

kızlar merabalar ben size bişey söylicem ama kızın bana olur mu valla kızın ya..iki öğün pirinç lapası yedim ama az önce bozdum azcık yaa..annem su böreği yapmış.dayanamadım yedim.hemde iki dilim...yedikten sonra çok pişman oldum ama son pişmanlık şişmanlık yapıyo bööle olunca :((
bu hafta yine yapıcam pirinç lapası.e bu sayılmaz artık..tühhh.gitti....

3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 /60.0/0.5/0.83% )
kararsız ( 59.0/59.0/0.0/0.0%)
selin34 (63.0/62.8/0.2/0.32%)
compass rose ( 70.9/ 70.3/0.6/0.85%)
cabik (75.2/74.8/0.4/0.53%)
ademel(75.2/75.2/0.0/0.0%)
rainbow87(120.8/120.6/0.2/0.17%)
gülbeyza(84.0/83.8/0.2/0.24%)
gzdescksn(67.0/66.0/1.0/1.49%) Yeni Üye

3.TAKIM TOPLAM KİLO(675.6/ / /%)

yaşasınnn hala takımdayımhihoyyyt
ama ama ama.....
ben kilo aldım:kızgın:
bu hafta dursun haftaya azıcık toparlayım öyle yazayım
benim yüzümden sonuncu olmayınsenağlama

gülbeyzammmm bidenem kızzz hoşgelmişinkaydirigubbakcemile5kusura bakma anca gelebildim

merbalarr laelaelaelaelae
yaa bende ancak girebildim bu aralar cok yogunum nete girmeye zaman bulamıyorum ama diyetimi tabiki de ihmal etmiyorum sositososito
dun geceden beri bende bi karın ağrısı var sılagulcm senin dediğin sarımsak yutup yatma olayını gercekleştirdim dun gece...gece yarısı bi ağrı geldi karnıma sorma ya anlam veremedim ben neden oldu ama oyle boyle değil deli gibi kıvrandırdırdı beni :bbo: sanırım sıkıştı kaldı biyerde o ondan oldu hareket edemedi karnımda sarımsakcıkkaydirigubbakcemile3
neyse composs rosecim hiç sıkma canını yaa hayırlısı boyleymiş de bosver daha iyi bi iş olcak belki..
nam ablacım maalesef bende pirinç lapası diyetini kaçırmış bulunmaktayım ama bidaha yaparsanız katılırım
herkese kucak dolusu sevgileeeeerrrŞeniza.s.:enbuyukkk:

3.TAKIM ** 106. ETAP **
sılagul( 60.0 ///% )
kararsız ( 59.0///%)
selin34 (62.8///%)
compass rose ( 70.3/69.9/0.4/0.57%) Sonunda 60lı rakamları gördüm oleyy...
cabik (74.8///%)
ademel(75.2///%)
rainbow87(120.6///%)
gülbeyza(83.8///%)
gzdescksn(66.0///%) Yeni Üye

figenk24(56.7///%)Yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KıLO(732.6/ 729.2/ 3.4/0.46%)

Burdan devam ederiz...
Bugünkü tek güzel haber bu...
Çok canım sıkkın, şiştim valla bugün sıkıntıdan...
Hep kötü haber hep kötü haber... :1shok:
ıyi geceler size
Artık ben nasıl uyuyacaksam senağlama

yaşasınnn hala takımdayımhihoyyyt
ama ama ama.....
ben kilo aldım:kızgın:
bu hafta dursun haftaya azıcık toparlayım öyle yazayım
benim yüzümden sonuncu olmayınsenağlama

gülbeyzammmm bidenem kızzz hoşgelmişinkaydirigubbakcemile5kusura bakma anca gelebildim

ademelcim canım benimŞenizhoşgeldin kız özledim seni:1hug:a.s.a.s. ahmet dorukum nasıl,öp benim için onu.metehanın selamı var arkadaşına:ecrin_bebek:

bu arada canlarım evde misafirlerim var anca girebildim net bugünde yarında erken giremem ben şimdiden yazıyorum kilomu..

800gram vermişim kilom 83.başarılar diliyorum takımımıza..

Back