• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ENDER SARAÇTAN SAĞLIKLI ZAYIFLAMA KONUSUNDA 7ALTIN ÖNERİ
Ara öğünler dahil günde 7 öğün (3 ana, 4 ara) yiyin.

2 Günde 7 büyük fincan yazın normal ısıda, kışın sıcak su için.

3 Günde toplam 7777 adım atın.

4 Akşam 7'den sonra geç ve ağır yemeyin.

5 Haftada bir kez olmak üzere 7 hafta üst üste düzenli olarak
tartılın.

6 7 besini artırın:
Mevsimin az şekerli sebze ve meyveleri
Yeşil salata
Doğal müsli ve yulaf ezmesi
Yağsız süt ürünleri
Uygun pişmiş derisiz beyaz et
Bakliyatlar
Tam tahıl ürünleri

7 besini azaltın

Beyaz un ve şeker
Kızartma
Ağır yağlı şarküteri ürünleri
Kaymak ve deriler (balık, tavuk)
Yağlı katkılar ve soslar
Şekerli veya şeker eklenmiş içecekler
Fazla oranda tuz

7 Doğal 7 maddeden yararlanabilirsiniz
Tere tohumu
Funda yaprağı
Coenzyme Q10
L-Carnitine
Yeşil Çay
Krom GTF
Zencefil

kızlar selam kilo veren arkadaşları kutluyorum kendimide kınıyorum bugün fazla kaçırdım sabah annem gözleme yapmış 1 tane yedim ikindidede 2 kaşık kuru fasulye akşam üstüde 1 ince dilim yaş pasta yaklaşık 1 saat yürüdüm

AH KARARSIZ AH NEYAPTIN BAKİM SEN ÖLE:oklava::oklava:
YAZ İYİCE GELİYOR BİRBİRİMİZİ ÇOK DENETLEYELİM KIZLAR..KIZALIM VALLA BİRBİRİMİZE:oklava:

merhaba kızlar,
çok özür diliyorum sizden...
paylaşım azaldı diye söylenirken ben giremedim ama dün bilgisayara bir virüs bulaştı, çok fena temizleyeyim dedim olmadı.
Bugün mecbur format attım ama daha bilgisayar kendine gelemedi malesef...
Onları ayarlayayım ondan sonra buradayım...
öptüm hepinizi....

günaydın arkadaşlar nasılsınız.e iyi pazarlar diliyorum öncelikle.sabah:
bir dilim çavdar bir kaç çatal omlet,bir fincan çay,birkaç çatal b.peynir

valla cabik ben iddialı değilim ne spor yapabiliryorum nede düzgün bi zaman ayırıyorum kndime. bi iş çıkıyo hadii oraya git. çorabım elimde bekliyorum biri bişi derse hemen giyinip çıkıyorum :)))
kız seni keserimmm valahiiii...sen fazla kaçıramazsın.biz arada kaçırabiliriz ama sen ııı ııııhhh cıkk oolmaazz.sen evlenecen kızım zamanda az kalmışş hayde bakalım yarın telafi et artık....zaten o hareketliliğin yeteli.birazda yemene dikkat edersen tamamdır.hem yani en çok senin iddaalı olman lazım..gelinlikten taşan bitaraflarını kapatmaya çalışırsın sonra :))
öptüm seni şekerrr..(kızmaca yok motivasyon lazım)yani sen yarışa giriyosun(zorla) :))compass_rosee senide bekliyorum hadi kızlar yaw kimsemi bi haftacık gayret göstercek güç yok.haydiiiiiiiiiiiii..yaz gelio yazzzz

pff, hala tuavlete cıkma zorlugu yasıyorum, form cay konusunda tereduutlerım var kımısı dıyor kı bı kere ıcersen ıcmedıın zaman kabız olacaksın ve bunyen hep ısteyecek. bunalıma gırdım resmen hep uyuyorum... o kadar uymama ragmen 200 gr vermıs olmak bana cok ters gelıyor.. bı turlu duzelemedım

selam kızlar sabah menemen yedim daha doğrusu öğle olmuştu saat 6 dada çok az mantı yedim oğlumla futbol oynadım iyi ter attım sabah tartıldım 200 gr gitmiş inşallah devamı gelirde gerçi artık gramlara inanmıyorum az gidiyor çok olarak geri geliyor 1000 gramdan aşağısını kabul etmiyorum

pff, hala tuavlete cıkma zorlugu yasıyorum, form cay konusunda tereduutlerım var kımısı dıyor kı bı kere ıcersen ıcmedıın zaman kabız olacaksın ve bunyen hep ısteyecek. bunalıma gırdım resmen hep uyuyorum... o kadar uymama ragmen 200 gr vermıs olmak bana cok ters gelıyor.. bı turlu duzelemedım

canım gün kurusu ve ilik su denedin mi çok işe yarıyor

arkadaşlar saat gecenin 12 si ve ben daha yeni açabildim bilgisayarı hemen yediklerimi paylaşayim sabah kendime ödül verdim iki tane puaça yedim salatalık domates öğlen sebze çorbası aralarda yeşil çay bugün yşil çayı abarttım akşamda bir dilim kek yedim o kadar baştada dedim ya bugün kendime ödül verdim kocalar hamur işi isrityor yapıncada canı çekiyoer insanın valla yemin mi etsem diyorum ilk diyete başladığım zaman yemin etmiştim bişi yemiycem hamur işi falan diye neyse arada ödüllendircekmişiz kendimizi herkeze iyi haftalarrr

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZa.s.
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ BAKALIM:sm_confused:

ooooooooo kimleri görüyorum ablam gelmiş hoş gelmiş:teytey::sm_cool::dance:
yazık bodrum çok ağlamıştır gittin diye napalım ağlarsa ağlasın sen bize lazımsınŞenizözledik valla şööööööööyle gel bida öpemŞeniz

uğrayamıyorum buralara ama halimi bir görseniz.-tatlicadiarzu-
nam ablam şaşırdın demi bu satte bu kızın burda ne işi var diye:1shok:
misafirim gelcek ev kalk gidelim diyor ben gitte kurtulayım işten diyomda gitmiyor işler bitmiyor:1no2:
yorgunluktan şişti ellerim vücudum resmen dün aksilik üstüne aksilik bişey yapamıyoz ki sinir oluyorum tam mutfağa raf eklicez yani 10 dakikalık iş lavabo akıtmaya başladı. biyeri tamir ettik biyer sorun çıkardı saatlerce uğraştık işlerin bi kısmı kaldı var bizde bi anormallik elimizi neye atsak elimizde kalıyorsenağlama
ne yedim ne içtim aklıma gelmiyor gerçi bişey yicek vaktimde kalmadıya:1no2:

canım benim formülü denedinmi akşam yatmadan 3-4 diş sarımsağı yutabileceğin büyüklükte hap gibi kesip yutuyorsun bol suyla sonra sabah tuvalette buluyon kendini ama oda spreyi götürmeyi unutma yanındakaydirigubbakcemile3
bu hem faydalı sarımsak var işin içinde metabolizmanıda çalıştırır sarımsağın faydası saymakla bitmez zatten hemde derdine derman olur.şutarafagitti

selam kızlar
bikaç gundur ben de işten güçten başımı kaşıycak zaman bulamıyorum
sizler nasılsınız hepiniz çok iyi görünüyosunuz maşallah kaydirigubbakcemile3
ben çok iştahsızım bu aralar ya hiçbişey yiyesim gelmiyo nedense...
sabah kahvaltayı bie zor yaptım
sıcaklarda insanın gücü takatını kesiyo yordu beni saanırsam ondan oldu :kafamçokkarıştı
benden şimdilik bu kadar opulduzu
mucuka.s.

selam kızlar hafta sonu bende giremedim dün piknikteydik geberçetniz beni valla ,dün sadece aşırı olan dondurmaydı vazğeçemiyom şu tatlıdan ah ahhhhh..
bugün ise sabah 2bardak su içti kalkar kalmaz sonra 3bardak tek şekerli çay
birtane ev yapımı pohça,arada 1yeşil çay
birazdan öğlen yemegimi yiyeceğim..

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZa.s.
BEN YOKKEN NELER YAPTINIZ BAKALIM:sm_confused:

AŞKUSU ÖZLEDİK KIZ...

HOŞGELDİN ŞenizŞenizŞeniz

SEN YOKKEN ÇOK AZ KİLO VERDİN CEZA VER BİZE İNAN CEZAkötükedihüsokötükedihüso

canım gün kurusu ve ilik su denedin mi çok işe yarıyor

KARARSIZ BU GÜN KURUSU NEDİR TATLIM BEN BİLMİYOM NERDEN ALINIR .

merhabalar kızlar.
Oooooooooooooooo kimler gelmiş.Nam aplamıs gelmiş.hoş gelmiş.umarım tatil iyi gelmiştir :))
ne yedim içtim yazayım sonra vınnn..derse oturcam.
sabah:20 dk yürüyüş
iki fincan şekersz çay
bir tane çokoprens yedim
öğle:20 dk yürüyüş
bir kase mercimek çorbası
bir dilm çavdar
bu hafta iddalıyımm dedim emmeee kimseciklerden ses çıkmadı
korkmayın yaw :))) katılım bekliyorummm
öptm kızlaaarr

merhaba arkadaşlarr iyi haftalar herkeze akşama yemeğe misafirlerim var yediklerimi yazayim kaöayim sabah bir saat yürüyüş daha sonra arkadaşıma kahvaltıya gittim oda diyette birlikte iki dilim diyet ekmekle tost yaptık içine peynir koyduk domates zeytin salatalık afiyetle yedik iki bardak çay içtim öğlende canım bişi istemedi sadece greyfurt yedim akşamada salata ve yoğurt yiycem dün kaçamak yaptım yaa telefi ediyorum akşama görüşürüzz

Back