• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
AKŞAM YEMEKTEN SONRA BİR İŞİMİZ VARDI SİNCAN A GİTTİK..AMCAMIN DÜKKANINA..KIZIM PASTA BEĞENDİ..OKULDA ARKADAŞLARI İLE KUTLUYCAKMIŞ DOĞUM GÜNÜNÜ..HEMDE YILBAŞI KUTLAMASI GİBİ BİRŞEY OLUCAK YANİ..ÇOK MUTLU OLDU BEBEĞİM BENİM..BALKIZIM..

NEYSE AKAŞAM KIZIM İSTEMİŞTİ MISIR PATLATTIM..2 AVUÇ YEDİM..

VE TABİKİ BOL BOL SU İÇTİM..ALLAH TAN TUZSUZ YAPMIŞTIM..

SABAH:09:00 DA:

2 DİLİM TAHILLI EKMEK,
2 İNCE DİLİM PEYNİR,
ÇAYIMI DEMLEDİM,GİDİP İÇMEYE BAŞLIYCAM ŞİMDİ..SONRA PİLATESİMİ DE YAPARIM..
İYİ GÜNLER KIZLAR..:teytey:

MELEĞİM NASIL KİLO ALMIŞSIN ÖYLEE İNANAMADIM GÖZLERİME:1shok:

KIZ VALLAHİ SEN BENİ ÖLDÜRECEKSİN BİRDE GÖBÜŞÜNÜ GÖSTERMİŞ SANKİ FALAZ KİLO ALMIŞ GİBİkaydirigubbakcemile5
BEN YERİM O SIPAYI ÇIKSIN BİR DÜNYAYA GÖZÜNÜ AÇSIN ALLAHIN İZNİYLE

EN İYİSİNİ YAPIYORSUN GÜZELİM..BÖYLE BESLENMENE DEVAM ET..O ZAMAN BEBEK TE SENDE DAHA SAĞLIKLI OLURSUNUZ..DOĞUMDAN SONRA DA RAHAT VERİRSİN KİLOLARI..GÜZELLER GÜZELİM..a.s.
herzaman dikkat ediyorum yine de yediklerime.........
Hamurişi ve ekmek yemiyorum..
Bol bol sebze meyve yiyorum.öğün aralarında ya bir bardak ayran içiyorum yada yoğurt yiyorum....

merabalar arkadaşlar
sabah kahvaltı yapmak gelmedi içimden bi biskrem iki bardak su içtim sadece.
birde kk'nın diyet listeleri bölümüydü sanırım.ordan bi diyet seçtim kendime onu uygulamaya çalışıcam.
hepinizi öpüyorummmm.

çikolata kriziniz tutarsa bitter çikolata yiyebilirsiniz fazla değil ama zaten istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz kesiyor hemen neden bitter çikolata derseniz kalorisi en düşük çikolata olduğu için benimde tutuyor arada diyetisyene sordum pazartesi günü az miktarda ye tatlı krizin tuttuğu zaman yada tatlı yersen sütlü tatlıları tercih et ama miktarını kaçırma dedi........

canım diyetisyene benim için sorarmısın gerçi ben bitter çikolatayı çok severim ama bunun yerine işte 3te 1 gofret mesela yada hani sanki çikolata felan diye reklem yapıyorlarya daha iyi olmaz mı kalorisi daha düşük olur diye düşünüyorum ama hatalıyım belkide gerçi ben bu ara şekersiz şekerlerimle mutluyum ama genede bilgimiz olsun

herkese merhabalar,
bu sabah tartıldım ve çok mutluyum çükü muzaffer kuşhan'ın diyeti işe yaradı kızlar.
1.3 kilo verdim hem de 4 günde.
Tabi bunu yürüyüş bandıma ve pilatese de borçluyum.
Açım ama en azından işe yarıyor.

Dün akşam diyette olduğu gibi 6 köfte ve salata yedim.
Gece çok acıktım 1 havuç 1 tane de kepekli galeta yedim.

bu sabah çok aç uyanmama rağmen canım kahvaltı yapmak istemedi o yüzden 1 tane 1 şekerli nescafe içtim.

Nam ablacım gel bak hatta ben fotosunu koyabilirsem koyayım atkının tabi bitirebilirsem :)

herzaman dikkat ediyorum yine de yediklerime.........
Hamurişi ve ekmek yemiyorum..
Bol bol sebze meyve yiyorum.öğün aralarında ya bir bardak ayran içiyorum yada yoğurt yiyorum....

ay ay maşallah .canım ya çok şekersin.ALLAHım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.ceylinnazımızada ve tüm isteyenlerede bu duyguyu tattırsın yaradanım.

canım ekmek ve hamur işi yemiyorum demişsin ye ama abartmadan hiç yememen vitamin eksikliği yapar.saçları bile döküyor mutsuz olmasını sağlıyormuş ekmeksiz bir yaşam.sağlıcakla doğsun inşallahŞenizŞeniz

selam bacular

nam ablam nasıl bilmiş çikolata canavarı olduğumu valla bu aralar kromu çifter çifter yutuyomda kesmiyor

neyse bu sabah 7 de 3 günkurusu ve 2 bardak su sonrasında 13 gibi hem kahvaltı hem öğle yemeği niyetine
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim kepek ekmeği domates .salatalık 3 zeytin ve 3 çay kaşığı elma pekmezi doğal teyzem yolladı

saat 14 gibi karamelli neskafe
şimdide dışarı çıkcam görüşürüz

3.TAKIM ****84. ETAP ****
sılagul(64.5///%)
bernuş ( 72.5/ / / %)
cici35 ( 72.0/ / /% )
kararsız ( 59.5/ / /%)
selin34 ( 67.0/ / /% )
compass rose ( 78.0/ / /%)
cabik (79.6///%)
ŞİMAL(93.7///%)

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 586.8///% )

KIZLAR YENİ ALDIĞIMIZ ARKADAŞ ORTALIKLARDA YOK O YÜZDEN İSMİNİ YAZMADIM

kızlar sabah üstüm giyinik tartılmışım.
Dışarı çıkarken bir de çıplak tartılayım dedim bir de ne göreyim üstümdekiler yarım kilo geliyormuş yani toplam 1.8 kilo verdim.
Çooooook mutluyum.
Bir de marketten mate çayı aldım yeşil çay ile karıştırıp içeceğim her gün.
Bakalım onun da etkisi olacak mı?

Yeni arkadaşlar konusunda destekliyorum seni nam ablacım.
Hep biz bizeyiz eski ekip yani :P
Bir de cabik ve şimal düzenli yazıyorlar yenilerden.

İnşallah 75 barajını geçeceğim hem de yılbaşına kadar :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim kilom aynı geldi ama benim çok kötü bir (çok afedersiniz) kabızlık sorunum var bu gün 4 gün oldu bir rahatlasam eminim fark edecek birde çok şiştim yani gazımda çok bu mesajım için özür dilerim ama ne yapsam işe yaramadı öyle gerginim ki

Back