• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
dün 1 mandalina akşamda 3 kaşık makarna 2 kaşık etli mantar sote yedim.gecede 00:30 gibi 1 kepekli ekmek ve poşette light ton balığı yedim 70 gr heralde bugün niyetliyim ALLAH kabul ederse sashur niyetine oldu balık ekmek

Allah kabul etsin canım ama hem çok erken hemde az yemişsin çok zorlanmassın inşallah

kızlar ben bir selülit sabunu aldım çok güzel valla bayıldım azıcık sürünce hemen köpük küpük oluyor sonra sabunluyken az masaj yapar gibi ellerimi gezdirip yıkıyorum

canım kabak lifi al o süper bişey. Normal sabunla yapsan bile etkisi oluyor.
Selülit sabunuyla kullanmıştım ben ikisini ama kalıcı bir çözüm değil boğazını tutmadığında tabii ki.
Bu arada kabak lifi aktarlarda satılıyor. 2 şekli var biri böyle lif gibi uzun diğeri kese gibi ele geçiyor. Kese gibi olandaha etkili.

EWET CANIMCIM İLK ALDIĞIN İLMEK 3 TERSİN İÇİNDE OLUCAK ŞEKİLDE ÖR..İLK ALDIĞIN HEP TER ÖRGÜYE GİRMİŞ OLUYO O ZAMAN..OK..a.s.

canım çok teşekür ederim.
Söktüm baştan örüyorum şimdi senin dediğin gibi yaptım oldu örnek şimdi kurabildim.
yılbaşına kadar yetiştirmem lazım.
Bu arada bir de dışarı çıkıp geldim yarım saat falan yürüdüm ama acayip ayaz var işlerim yarım kaldı valla soğuktan dolayı artık yarın yine çıkıcağım.
ben örgüme döneyim
Öptümm sizi özelliklebernuş seni kocaman öptüm kaydirigubbakcemile3

herkese merabalar bugün yediklerim
sabah:
bir dilim kepekli ekmek beyz peynir
şekersiz 1 fincn çay
bir çk.bal

öğlen bişey yemedim

az önce bir kase yğourt ve bir tabak ıspanak yedim.
sonra çok acıkırsam salata yicem yada meyve.bakalım..bugünde spora gidemedim ya tam iyileşmedi belim.korkuyorum yine bişe olur diye.cuma gidicm artık inş.
herkesi öptm.kendinize iyi bakın...

Selülit sabunuyla kullanmıştım ben ikisini ama kalıcı bir çözüm değil boğazını tutmadığında tabii ki.
Bu arada kabak lifi aktarlarda satılıyor. 2 şekli var biri böyle lif gibi uzun diğeri kese gibi ele geçiyor. Kese gibi olandaha etkili.

canım var kabak lifimde aslında ben böyle şeylerin çok etkili olduğuna inanmazdım ama bu sabun çok hoşuma gitti bu sefer inançlıyım yani

bu arada ben tambir çikolata canavarıyım bir krizim tutar hani elim ayağım titrer desem yeri ama şartladım kendimi öncelikle yemesi güzel ama verene kadar neler çekiyorum bunu düşünüyorum canım çekince, sonra bu ara kendimi şımarttım biraz çok güzel bir diş macunu aldım aloevera ve papain var içinde dişlerimi fırçalıyorum uzun uzun buda genelde isteğimi bitiriyor ha dahadamı olmadı şu şekersiz şekerlemelerden aldım onlardan yiyorum 1 tane ve hepsini hepinize tavsiye ediyorum başladığımdan beri yemedim henüz çikolota

iftar menüm saat 17,00 de 1 haşlanmış yumurta,4 kaşık etli mantar sote 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak elma suyu(şekersiz) 1 tatlı kaşığı çokokrem:oklava::oklava:
sonrada küçük bir yerli muz kan şekerimmi düşüyor ne zaten reglim yakın olunca buz kesiyor elim ayağım

kizlar bende katilmak istiyorum kafaya taktim, yaza kadr vermek istiyorum fazlaliklarimi..bn 170 boyundaaim ve tartildigimda kilo aldigimi farkettimm 69 kiloyum yaa sok oldum ne güzel inmistim...basvuru topigine de yazmak istedim ancak orasi kapali:( ondan buraya yazdim cok kararliyim iki gün yapip ta birakmam hayatta cok motive oldum

CANIMM ALLAH KABUL ETSİN..DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH..a.s.
selam bacular
dün 1 mandalina akşamda 3 kaşık makarna 2 kaşık etli mantar sote yedim.gecede 00:30 gibi 1 kepekli ekmek ve poşette light ton balığı yedim 70 gr heralde bugün niyetliyim ALLAH kabul ederse sashur niyetine oldu balık ekmek

NE DEMEK BALIM,TABİKİ YARDIMCI OLURUM..ARTII YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA..BENDE SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUMMa.s.
Söktüm baştan örüyorum şimdi senin dediğin gibi yaptım oldu örnek şimdi kurabildim.
Bu arada bir de dışarı çıkıp geldim yarım saat falan yürüdüm ama acayip ayaz var işlerim yarım kaldı valla soğuktan dolayı artık yarın yine çıkıcağım.
ben örgüme döneyim

KIZZ NERDEN BULDUN O ŞEKERLEMELERİ BAKALIM..ŞEKERSİZ OLDUĞUNA EMİNMİSİN..BENDE DE VAR BU ARALAR ÇİKOLATA KRİZİ DE..ÖĞRENEYİM BARİİCADIARZU
bu arada ben tambir çikolata canavarıyım bir krizim tutar hani elim ayağım titrer desem yeri ama şartladım kendimi öncelikle yemesi güzel ama verene kadar neler çekiyorum bunu düşünüyorum canım çekince, sonra bu ara kendimi şımarttım biraz çok güzel bir diş macunu aldım aloevera ve papain var içinde dişlerimi fırçalıyorum uzun uzun buda genelde isteğimi bitiriyor ha dahadamı olmadı şu şekersiz şekerlemelerden aldım onlardan yiyorum 1 tane ve hepsini hepinize tavsiye ediyorum başladığımdan beri yemedim henüz çikolota

KIZLARR:))
ÖĞLEN YEMEĞİM: 14:00 TE:
1 DİLİM BAZLAMA,ÇEYREK YANİ,
1 TUTAM TERE,
1 KUPA ÇORBA..

15:00 TE: 1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO,

AKŞAM YEMEĞİMİ DE ŞİMDİDEN YAZAYIM,Bİ DIŞARI ÇIKABİLİRİZ,YAZMAYA FIRSAT BULAMAM..

1 KASE ÇORBA,
2 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK ET SOTE..
VE 1 KASE YOĞURT...

HERKESE İYİ AKŞAMLAR..:teytey:

KIZZ NERDEN BULDUN O ŞEKERLEMELERİ BAKALIM..ŞEKERSİZ OLDUĞUNA EMİNMİSİN..BENDE DE VAR BU ARALAR ÇİKOLATA KRİZİ DE..ÖĞRENEYİM BARİİCADIARZU[/QUOTE]

canım şekersiz eminim tatlandırıcı var içinde burda isim veriliyor mu bilmiyorum hani sıkı şeker diye reklamıda var hatta ahududu ve limonlusu var çok güzel eğer isim veriliyorsa yazarım isminide

iyi geceler kızlar kusura bakmayın inanın birkaç gündür giremiyorum çünkü bilgisayarın başına oturamadım oğlumun huysuzluğu üstünde gelecek hafta sünnet işinide hallediyoruz inşaallah çok iyi bir doktor bulduk.hayırlısıyla bide o iş aradan çıksaydı offf offfffffff.........
çikolata kriziniz tutarsa bitter çikolata yiyebilirsiniz fazla değil ama zaten istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz kesiyor hemen neden bitter çikolata derseniz kalorisi en düşük çikolata olduğu için benimde tutuyor arada diyetisyene sordum pazartesi günü az miktarda ye tatlı krizin tuttuğu zaman yada tatlı yersen sütlü tatlıları tercih et ama miktarını kaçırma dedi........
nam ablacığım ve takım arkadaşlarım tekrar özürdilerim uzun zaman giremediğim için ve sizleri öpüyorum bu arada ben bu diyetisyeni çok sevdim diyet listeme sevmediğim yiyecekleri eklemedi ne güzel yemek için kendimi zorlamak zorunda kalmayacam örnek verirsek pilav makarna gibi yemekleri sevmiyorum ve çok ama çok az ayda 1 yersem yiyordum oda tamam yemek istemezssen vermeyiz dedi.ama arada bir azda olsa yemelisin demyide ihmal etmedi birde bu siteden bu zayıflama takımından bahsettim verdiğim kilodan sizlerin desteğinden oda bana sende bu azim böyle destek veren arkadaşlar varken bizim işimizz kolay dedi.hepinize çoookkkkk teşekkür ederim.
çenem düştü gece gece ayyyy öpüldünüz hepiniz.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
nasılsınız bugün
ben bugün geç kalktım sersem gibi oldum
sabah bir gözümü açtım 07:35 hemen fırladım yatakdan(birileri fırlama görsün dimi ama) şaka bir yana hala kendime gelemedim

neyse dün yediklerimi yazayım
dün öğlen
13:00 2 yemek kaşığı yeşilmercimekli bulgur pilavı
2 yemek kaşığı kurutulmuş fasülye kavurması
bol yeşil salata
3 yemek kaşığı yoğurt
8-10 tane acı cin biber turşusu

14:30 3 fincan şekersiz çay
arada 1 litreden fazla su

akşam
21:00 yarım ayva
yarım elma

bu sabah
07:40 ilaçlarım ve 2 bardak su
08:15 1 kupa 1 şekerli neskahve
yarım litre su

henüz kahvaltı yapmadım yapınca yazarım kızlar

şimdi siz soruyorsunuzdur nam abla öğlen bu kadar yemez nereden çıktı diye

benim burada 3 tane komşu ablam var (56, 58, 70 yaşlarında)
ben onlara altın kızlar diyorum dün benini aradılar 11:30 gibi sözlrini aynen aktarıyorum" hiç bıdırdanmadan ve mazeret söylemeden beni dinle(emekli öğretmen kendisi) saat 12:30 da bende olacaksın " dedi ve telefonu kapattı

meğerse ablacım yemek hazırlamış memlekette kuruttuğu ve orada kurduğu turşuları bizimle paylaşmak istemiş diğer komşu ablalarada emir vaki yapmış

iyikide yapmış yoksa ben öğlenleri doğru dürüst sıcak yemek yemiyorum

ve tabi yemekden sonra benim altın kızlar okey oynacaklarmış böyle söylerse gelmeyeceğimide biliyorlar(okey oynamayı hiç sevmem)
neyse kıramadım onları ve oynadım
sonra dedim" vallahi moruklar ben sıkıldım gidiyorum"

akşam sporuma gittim ve inanın o kadar zevk alarak yaptıkki anlatamam

yani hocamız 1 saat daha yapsa hepimiz yapardık

ben artık evde olduğum ve bazı hocaların istekleri üzerine sabah saatlerinde ki seanslara katılacağım.
Ama akşam grubundaki arkadaşlarda(3 yıldır beraber yapıyoruz)
biz seni özleriz bende hocalarımdan rica ettim sabah seyanslarından memnun kalmaz sam(inanın çalışan bayanlar daha dzenli spor yapıyor ve yaptıkları işi ciddiye alıyorlar)akşam grubuna geçerim diye müdüre hanım ile anlaştım

karlı bir ankara'dan herkese merhabalar,
Spiker gibi oldu :p
Ayy nam ablacım sen bir de dün gece görseydin çok güzeldi, her yer bembeyazdı.
Sabah kahvaltısında beyaz peyniri kepek emeğinin üsütne koydum fırına sürdüm. süper oldu yaa.
Yanında da açık çay içtim.
EVET CANIM ÇOK GÜZEL OLUR BİZ ÇOCUKKEN BAYAT EKMEKLERİ ANNEM BİZE BÖYLE YEDİRİRDİ
Nam ablacım sen örgü biliyorsun sana birşey soracğım.
Ben erkek arkadaşıma atkı örüyorum yalancı selanik modeliyle yani 3 ters 1 düz ama benimki yanlardan içe doğru kıvrılıyor.
Annem diyor ki onun kıvrılmaması lazım o atkı modeli diyor ama benimki kıvrılıyor sence neden dolayı olabilir?
EVET OLMAMASI LAZIM

CANIMCIM KOLAY GELSİN..BEN DE BİLİYORUM O ÖRNEĞİ,ONUN PÜF NOKTASI VAR..EWET KIVRILMAMASI LAZIM..İLMEĞİNİ ATARKEN SONUNA GELEN KISIM HEP 3 TER 1 DÜZ 1 TERS OLSUN..GERİYE DÖNDÜĞÜNDE DE TEKRAR 3 TERS 1 DÜZ DİYE BAŞLARSIN HEP..BAŞTAKİ İLMEĞİ ÖRMEDEN ALABİLİRSİN..BİLMİYORUM ANLADINMI..YARDIMCI OLABİLDİMMİ..a.s.
BERNUŞ ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ
EWET CANIMCIM İLK ALDIĞIN İLMEK 3 TERSİN İÇİNDE OLUCAK ŞEKİLDE ÖR..İLK ALDIĞIN HEP TER ÖRGÜYE GİRMİŞ OLUYO O ZAMAN..OK..a.s.
İŞTE BÖYLE BOYNUZ KULAĞI GEÇERSE DEMEK Kİ İYİ ÖĞRENMİŞTİR
TEŞEKKÜRLER CANIMCIM

selam bacular
ALLAH KABUL ETSİN CANIM BENİMDE EKSİKLERİM VAR ENKISA ZAMANDA BENDE TAMAMLAMAK İSTİYORUM
merhabalar ben akşam 6 kaşık bezelye ve1 kaşık pilav yedim
sonrasında meyve yiyecektim ama eşim o kadar çok yediki ben artık bişey yiyemem diyince bende yemedim
EŞİNE SELAMLAR SAĞ OLSUN BAK NE GÜZEL FAZLA YEMİZİ ENGELLEMİŞ
bu sabahta yarım dilim ekmek ve peyir yedim çay içtim
akşam oğlum anne okuldan gelince pizza yap bana dedi bende onunla beraber ince 1 dilim pizza yedim ama şu 5 li çayı çok ihmal ediyorum yapıpta içmeye alışamadım bir türlü üstelik ne kadar faydalı
ARA SIRA OLUR AFİYET OLSUN
kızlar ben bir selülit sabunu aldım çok güzel valla bayıldım azıcık sürünce hemen köpük küpük oluyor sonra sabunluyken az masaj yapar gibi ellerimi gezdirip yıkıyorum
DIŞARIDAN ETKENLER KENDİMİZİ MUTLU ETMEK İÇİN TATLIM
HERŞEY AĞIZDAN GEÇİYOR

SEVGİLİ KARDEŞİME KATILIYORUM
ben örgüme döneyim
BİTİRİNCE GELİP KONTROL EDECEĞİM HABERİN OLSUN
herkese merabalar bugün yediklerim
sabah:
bir dilim kepekli ekmek beyz peynir
şekersiz 1 fincn çay
bir çk.bal

öğlen bişey yemedim

az önce bir kase yğourt ve bir tabak ıspanak yedim.
sonra çok acıkırsam salata yicem yada meyve.bakalım..bugünde spora gidemedim ya tam iyileşmedi belim.korkuyorum yine bişe olur diye.cuma gidicm artık inş.
herkesi öptm.kendinize iyi bakın...
ÖNCE İYLEŞ TATLIM SONRA SPORUNU YAPARSIN YOKSA KENDİNE DAHA ÇOK ZARAR VERİRSİN
canım var kabak lifimde aslında ben böyle şeylerin çok etkili olduğuna inanmazdım ama bu sabun çok hoşuma gitti bu sefer inançlıyım yani
BİLİYORSUNU HERŞEY İNANMAKLA OLUYOR CANIMCIM
BENİM BÖYLE SORUNUM YOK AMA BİR ÇİKOLATA CANAVARIDA SILAGUL
iftar menüm saat 17,00 de 1 haşlanmış yumurta,4 kaşık etli mantar sote 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak elma suyu(şekersiz) 1 tatlı kaşığı çokokrem:oklava::oklava:
sonrada küçük bir yerli muz kan şekerimmi düşüyor ne zaten reglim yakın olunca buz kesiyor elim ayağım
İŞTE BAK DEMEDİM Mİ BİR CANAVARDA SILAGUL DEMEMİŞ MİYDİM
iyi geceler kızlar kusura bakmayın inanın birkaç gündür giremiyorum çünkü bilgisayarın başına oturamadım oğlumun huysuzluğu üstünde gelecek hafta sünnet işinide hallediyoruz inşaallah çok iyi bir doktor bulduk.hayırlısıyla bide o iş aradan çıksaydı offf offfffffff.........
çikolata kriziniz tutarsa bitter çikolata yiyebilirsiniz fazla değil ama zaten istesenizde fazlasını yiyemiyorsunuz kesiyor hemen neden bitter çikolata derseniz kalorisi en düşük çikolata olduğu için benimde tutuyor arada diyetisyene sordum pazartesi günü az miktarda ye tatlı krizin tuttuğu zaman yada tatlı yersen sütlü tatlıları tercih et ama miktarını kaçırma dedi........
nam ablacığım ve takım arkadaşlarım tekrar özürdilerim uzun zaman giremediğim için ve sizleri öpüyorum bu arada ben bu diyetisyeni çok sevdim diyet listeme sevmediğim yiyecekleri eklemedi ne güzel yemek için kendimi zorlamak zorunda kalmayacam örnek verirsek pilav makarna gibi yemekleri sevmiyorum ve çok ama çok az ayda 1 yersem yiyordum oda tamam yemek istemezssen vermeyiz dedi.ama arada bir azda olsa yemelisin demyide ihmal etmedi birde bu siteden bu zayıflama takımından bahsettim verdiğim kilodan sizlerin desteğinden oda bana sende bu azim böyle destek veren arkadaşlar varken bizim işimizz kolay dedi.hepinize çoookkkkk teşekkür ederim.
çenem düştü gece gece ayyyy öpüldünüz hepiniz.

GEÇMİŞ OLSUN TATLIM

VE KENDİNE OLAN GÜVEN VE SAYGIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM VE BU AZİMLE DEVAM ET Şeniz

herkeze kocamannnnnnnn merhaba...özledim takımımı ama yakında 9 ay sonra aranıza dönerim...
henüz 1 kilo aldım ama 7 ay sonra kaç kilo alırım bilinmez...
bebişim ve ben büyüyoruz şimdiden kocaman bir göbüşüm oldu..nam ablam bernuşum ve diyer arkadaşlar sizinle bebeğim ve benim ilk fotoğrafını paylaşmak istiyorum bakalım beğenecekmisiniz...

resim012bo2.jpg

Back