• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar.nasılsınız.yaw ben çok kötü şeyler yaptım vallahi.dün çok canm sıkıldı ekler pasta yapmayı denedim.çok severim ekler pastayı.bide tadına bakim dedim çok güzel olmuştu.hatta bizimkiler pastaneden mi aldınız diye sordular..kısacası çook yedim ben onlardan küçük küçük yapmıştım ama çok yedim ya...bidahada pasta falan yapmam..neyse bu hafta halledicem artık inş.

CANIMIN İÇİ DEDİKLERİNDE HAKLISIN VE KENDİME GELDİM BİLEEEE ÇÜNKİİİ SİZLEREDE ZARARIM OLMAYA BAŞLADIa.s

nam ablacım iyi olmana sevindim.çünki sen bize lazımsın....ama bizlerede zararın olduğu fikrine nereden kapıldın.benm yazdıklarım buna sebep olduysa çok üzülürüm..umarım yanlış anlaşılmamışımdır.dediğim gibi bize sen lazımsın..tabiki dertlerimizi paylaşıcaz ki paylaştıkça bölünsün,bölündükçe azalsın dimi ama...
neyse çok uzattım yine.görüşmek üzere kızlar.ders çalışmalıyım.şimdilik hoşçakalın.

SELıN cim senin adında gerçekten çok sevindim, iyi dileklerin için de teşekkür ederim.

NAM ABLAcım sen de süper yapmışsın beni de götürrrr :) Acayip bunaldım bu ara ders çalışmaktannnn

bugün sabah çoook ince bir dilim hazır kek yanında da 1 bardak light süt içtim.
Ondan sonra 1 kupa nescafe içtim.
öğlen ekmek arası peynir domates
sonra 1 kupa nescafe daha
akşam da çok az haşlanmış tavuk yanında da salata yedim.
ağzımın kenarında da uçuk çıkıyormuş yemek yememi engelliyor ve acıyorr...
Ben çok stressliyim bu aralar, her yerim patlak veriyor valla.

Öptümmm hepinizi...

selam arkadaşlar kayıp arkadaşınız geldi giremedim 2 gündür kusura baknayın bugün (yani çarşamba)oğluşumun gösterisi vardı lale meydanındaki tiyatro salonunda ona gittim çok güzel bir duygu insan çocuğunu oralarda görünce bi garip oluyor Allah herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah yarında okulda gösterisi var anneler günü için hazırlamışlar onada gidem de azcıkta onda ağlayam

neyse arkadaşlar yememe çok dikkat ediyorum baya kıstım boşladığım günlerin acısı çıkarıyorum pazartesinden beri her akşam 1 saatte spor yapıyorum gerçi heryanım ağrıyor hamlamışım kendimide zorlayınca dayak yemiş gibi oldum ama bırakmayacağım lahana suyunu yapmadım benim mide ve bağırsaklar hassas olduğu için korktum ama annem yapıyor sonucunu yazarım size
yediklerimi yazayım dünden başlayayım sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık maydanoz peynir öğle 1 tane küçük tost akşamda 3 kaşık patates salatası saat 8 de 1 saat yürüyüş+spor aletleri ile çalışma
bugün sabah yarım dilim ekmek ile kahvaltılık öğle yiyemedim çünkü okulda 2 derse girdim boş dersim vardı oğlanın gösterisine yetiştim ordan tekrar derse geldim akşam yarım gögüs eti haşlanmış salata ve 1 kaşık pilav bugün yarım dilim ekmekten başka ekmek yemedim ve sürekli koşuşturdum akşamda yine 1 saat spor yaptım

merhabalr bugun et soku gunumndu
sabah 1 dılım kep. ekmegı dıyet kasar domates salatalık yesıl cay
ara meyve
oglen 5 kofte bol yagsız salata
ara meyve
ara salatalık
ara salatalık
aksam 5 kofte bol yagsız salata
sımdı bır meyve daha yıyecegım ekmeksız zor oluyor 2 gunluk ama..:(

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BUGÜN İNŞALLAH

BEN İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM VE CABİK SANA SÖZ VEDİĞİM GİBİ İYİ OLACAĞIM

SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:20 2 GÜN KURUSU
08:00 YARIM KASE MÜSLİ

VE BOL SU

60 DK YÜRÜYÜŞhihoyyyt
SPORUMA GİTMEDİM BUGÜN ÇAMAŞIR FİLAN ONLARI HALLEDİYORUM.
YARIN SABAH ERKENDEN DR. GİDECEĞİM AMA 13:00 DEN SONRA BUARADAYIM BENİ MERAK ETMEYİN.

SONUÇLARIMI ALACAĞIM VE DR. TEDAVİ VERECEK CANCAĞIZLARIM
ASLINDA KAFAYI SIYIRDIM AMA BİRDE BUNUN TEDAVİSİNİ YAP DEDİ DR. VE DOĞRUUUU GEZMEYE GİT

ASLINDA HİÇ KEYFİM YOK AMA CABİKE :çok üzgünüm:ONA SÖZ VERDİM

BUGÜN İNŞALLAH

SABAH

VE BOL SU

60 DK YÜRÜYÜŞhihoyyyt
YARIN SABAH ERKENDEN DR. GİDECEĞİM AMA 13:00 DEN SONRA BUARADAYIM BENİ MERAK ETMEYİN.

ASLINDA KAFAYI SIYIRDIM AMA BİRDE BUNUN TEDAVİSİNİ YAP DEDİ DR. VE DOĞRUUUU GEZMEYE GİT

geçmiş olsun hayrıdır ablacım umarım önemli bişeyin yoktur moralini yüksek tut biliyosun en önemli tedavi bu sen neleri atlattın yüksek moralle öptüm seni her zaman kalbimdeesiniz unutmayın beni:1hug:

BUGÜN İNŞALLAH

SABAH

VE BOL SU

60 DK YÜRÜYÜŞhihoyyyt

YOK OLMAZ BÖYLE VALLA BAK.SEN BİZİM ABLAMIZSIN SEN NE YAPARSAN BİZDE ONU YAPARIZ.senağlamaHELE Bİ GİT ŞÖYYYYYYYYLE SEKSÜÜÜÜÜ SEKSÜÜÜÜÜ GÜNEŞLEN TATİL YAP .LÜTFEN İYİ OL.Şeniz

benideeeee götürrrrrrrrr
GEL BACIM GELLL
NAM ABLAcım sen de süper yapmışsın beni de götürrrr :) Acayip bunaldım bu ara ders çalışmaktannnn

Öptümmm hepinizi...
SENDE GEL
HAYDı KALKIYOR BODRUMA BıR ıKı:teytey:

YOK OLMAZ BÖYLE VALLA BAK.SEN BıZıM ABLAMIZSIN SEN NE YAPARSAN BıZDE ONU YAPARIZ.senağlamaHELE Bı GıT ŞÖYYYYYYYYLE SEKSÜÜÜÜÜ SEKSÜÜÜÜÜ GÜNEŞLEN TATıL YAP .LÜTFEN ıYı OL.Şeniz

:uhm:ACEP BEN Mı GÜNEŞLENECEĞıM YOKSA GÜNEŞ Mı MEHTAP LANACAKnaniknanik
YA SıZCE

merhabalar kızlar.nasılsınız.
BERNUŞçum seni görmek ne güzel..ne zaman gelecen kızz :)))

Nam ablacım git vallahi ama güneşlenebilirmisin bilmem.güneş utanır senin ışığını görünce çıkamaz :))
seksü ablamız bizim.gitde bodrum güzel görsün...haayydee bee kim tutar seni.bak aynı gazı dönüşte bende senden bekliyorum :))) çünkü ihtiyacım olacak bugün bir dersane ile görüştüm.yarın sabah kursa gidicem ordan dersaneye gidip öğrencilerle kaynaşacam.beni deneyecekler bu son bir ay.beğenirlerse alacaklar Türkçe öğretmeni olarak inşallah..yoğun olacam artıkın...

ne yedim içtim: CADIARZU
sabah 20 dk yürüyüş
iki bardak şkrsz çay
öğle
iki küçük biber dolması
bir küççücük dilim su böreği
şimdilik bukadar canlar herkesi öptüm Şeniz
bana dua edin yarın bu dersane işinin altından kalkabileyim :Saruboceq:

BERNUŞçum seni görmek ne güzel..ne zaman gelecen kızz :)))

Nam ablacım git vallahi ama güneşlenebilirmisin bilmem.güneş utanır senin ışığını görünce çıkamaz :))
seksü ablamız bizim.gitde bodrum güzel görsün...haayydee bee kim tutar seni.bak aynı gazı dönüşte bende senden bekliyorum :))) çünkü ihtiyacım olacak bugün bir dersane ile görüştüm.yarın sabah kursa gidicem ordan dersaneye gidip öğrencilerle kaynaşacam.beni deneyecekler bu son bir ay.beğenirlerse alacaklar Türkçe öğretmeni olarak inşallah..yoğun olacam artıkın...

ne yedim içtim: CADIARZU
sabah 20 dk yürüyüş
iki bardak şkrsz çay
öğle
iki küçük biber dolması
bir küççücük dilim su böreği

MERAK ETME TATLIM DUALARIMIZ :Saruboceq:SENİNLE
VE BEN SENİN BAŞARACAĞINI BİLİYORUMMMM:lepi:

3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 / / /% )
kararsız ( 59.0/ / / % )
selin34 (63.7 / / /% )
compass rose ( 71.2/ / /%)
cabik (75.2 / / / % )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(122.2 / / / %)
gülbeyza(84.0/ / /%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(611,0 / / / %)

CANCAĞIZLARIM BURADAN DEVAM EDERSİNİZ

BEN YARIN 13:00 SONRA EVDE OLACAĞIM GELİNCE HEPSİNİ HALLEDERİM

KENDİNİZE DİKKAT EDİN LÜTFENyerimseniben

merabalar bacılaarr
gozde ben
aranıza katılamaktan mutlu ve de umutluyum:dance:
benim de k,ilom 71 boyum 1*65 hedefim 60 a inebilmek:))))
inşallah arkadalar burda birbirimizi teşvik edersek cok daha iyi sonuöçlar alacagımızı dusunuyorum ben
uyguladıgım bi listem var benim de..
bugun itibariyle duzenli bişekilde başlamaya karar verdim kaytarmak yoook kaydirigubbakcemile5
sabah sporumla başladım 45 dk tempolu yuruydum aksamları da yurucem yine 45 dk..
şimdlik bu kadar benden
kucak dolusu sevgileeeer:1hug:
muck hepinize

canım inşallah olur, dualarım seninle...
Biliyorum ki bizimle kaynaştığın gibi çocuklarla da hemen kaynaşacaksın...
Akılları varsa seni kaçırmazlar zaten....

merabalar bacılaarr
gozde ben
aranıza katılamaktan mutlu ve de umutluyum:dance:
benim de k,ilom 71 boyum 1*65 hedefim 60 a inebilmek:))))
inşallah arkadalar burda birbirimizi teşvik edersek cok daha iyi sonuöçlar alacagımızı dusunuyorum ben
uyguladıgım bi listem var benim de..
bugun itibariyle duzenli bişekilde başlamaya karar verdim kaytarmak yoook kaydirigubbakcemile5
sabah sporumla başladım 45 dk tempolu yuruydum aksamları da yurucem yine 45 dk..
şimdlik bu kadar benden
kucak dolusu sevgileeeer:1hug:
muck hepinize

selam kızlar bende geldiiiiimmm...gruba yeni katıldım şincik yarın başlıyomuyuuuzz kilomda 67 bu arada :))

kızlar aramıza hoşgeldiniz...
Sağlıklı kilo vermeler diliyorum...

Bu arada BERNUŞÇUM iyi olduğunu bilmek çok güzel...
Böyle uğra yaa....

Back