Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MAŞALLAH CANIMCIM ALLAH BAĞIŞLASINaaaa ablacım almadım yeni mesajlarını ,en son 1-2 ay önce mesaj atmıştın onunda cevabını yazdım sana,hiç ben senin mesajlarını cevaplamazmıyım aşkolsunsenağlama
naz kızım 4 aylık oldu maşallah...
MÜMKÜNSE SU TÜKET TATLIMyerimsenibennam ablacım önerilerini dikkate alıcam.
su içmeye çalışıyorum. bitki çayları ve meyve suyu da bence yerine geçer, onlardan da baya içiyorum.
bugün 2 tane şu mısırlı ve prinçli çıtırdan yedim.
Akşam yemeğinde çökelekli yumurta yedim 1 dilim ekmek yanında da çay içtim.
sonra 1 kase yoğurt yedim.
akşam yatmadan önce de 2 tane kuru incir yiyeceğim, sabaha bağırsaklarımı çalıştırsın diye.
İyi geceler hepinize
Öptümm sizleri
KESİNLİKLE HAKLISINa.smerhaba 1 haftadır gıremıyorum sıteye! sorun bende mıydı bılmıyorum.. ama sızlerden uzak kalmak kotu geldı valla psıkolojık olarak
RİCA EDERİM TATLIMa.s.abboooouuuu kiismecikler gelmemiş sabahtan beri sanırım...
bu sabah tartıldım nihayet 500 gr vermişim.az oldu ama regl etkiside var tabi..olmasaydı daha inerdi diye düşünüyorum çünkü bu hafta hiç bozmadım düzenimi..yeni kilomuda yazayım unutmadan: 75.2 :)))
dün akşam:yemek yemeyi unuttum(hayret)..geç oluncada daha yemedim.
bir kase çilek yedim.
bu sabah: 20dk yürüyüş.
iki fincan çay
öğle : 20 dk hızlı yürüyüş
bir simit
arada acıkıncada iki küçük patates haşlaması üzerine bir iki kaşık yoğurt döküp yicem(hazırladım)
bukadar...
nam ablacım metabolizma ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum.
biraz buralardayım.sonra kaçacam.hoşçakalınnnn..
AZ KALDI MERAK ETME CANIMCIM SINAVDAN SONRA HAREKETE GEÇERSİNhihoyyytsorma spor yapamıyorum, hayatım acayip durgunlaştı.
Ders çalışırken canım sıkılınca çıkıp bi yürüp geliodum, havam değişiyordu şimdi bütün gün evdeyim, çatlayacam ders çalışıp oturmaktan valla...
sanatçım sen listede değilsin galiba şu anda.
Bu hafta eklenirsin eğer nam ablam uygun görürse.
Ama biraz daha fazla paylaşımda bulunmalısın bence...
ya sılagül biz aynı anda mı regli oluyorduk?
Yoksa selinle mi aynı anda oluyorduk?
Ben hala regli olmadım da bu aralar olmam lazımdı, korkuyorum biber hapının bir etkisi olmuştur diye.
saol sılagülcüm.teşekkürler.yarında anneler günün hediyesi alacam.çok şanslı kadın canım ben annem :)))cabikcim annene sevdikleriyle beraber nice sağlıklı ,mutlu ,huzurlu ,yıllar dilerim
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM:Saruboceq:
BİRAZDAN DR. KAN VERİP GELECEĞİM TAHLİL İÇİN, EN GEÇ 11:30 GİBİ GELMİŞ OLURUM BENİ MERAK ETMEYİNa.s.
ya sılagül biz aynı anda mı regli oluyorduk?
Yoksa selinle mi aynı anda oluyorduk?
Ben hala regli olmadım da bu aralar olmam lazımdı, korkuyorum biber hapının bir etkisi olmuştur diye.
14.TAKIM 103.etap
haysem (61.0/60.0/1.0/1.64%)
rose14 ( 82.0/81.0/1.0/1.22%)
neslihan ( 68.8/68.0/0.8/1.16%)
eylulce(81.2/ 81.5/-0.3/-0.37%)
spagot(63.3/63.3/0.0/0.0%)
destinam(76.8/76.8/0.0/0.0%)
sıyah24 (67.0/65.0/2.0/2.99%)
sedaaa21(65.0/62.9/2.1/3.23%)
guleysa(67.1/67.1/0.0/0.0%)
S2000 (67.5/69.0/-1.5/-2.22%)
14.TAKIM TOPLAM KILO (699.7/694.6/5.1/0.73%)
bayanlar bizim listeyi bir kontrol edermisiniz size zahmet