Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GÖZÜN AYDIN TATLIM, ANNECİĞİN NASIL SEVİNMİŞTİR:1hug:selam kızlar dün akşam giremedim çünkü kardeşim geldi ispanyada olan valla mutluluktan aklıma gelmedi çok özlemişim kardeşimi birazdan anneme gidecem kahvaltı yapcaz sonrada gölete gidecez kardeşim mangal yapmayı özlemiş söz veriyorum ekmeksiz ve az yiyeceğim öptüm kızlar
selam kıslar nasılsınız ben üzgünüm kardeşimi gönderdik 1 gün kaldı ve döndü oğluşum çok ağladı dayısını çok seviyor bugün piknikteydik yedik içtik ama ben ekmek yemedim 4 tane ızgara köfte domates bol yeşillik 1parça tavuk yedim akşamda orman çiftliğinden dondurma aldık ondan yedim baya yemişim dimi
Bu arada cabikcim ben de bir tane yedigün aldım, erkek arkadaşıma içirdim.
Kapağıyla 20 oy hakkımı size kullandım, bizim de bir katkımız olsun :)
DÜZELİR HERŞEY
BÖYLE MORALİNİ BOZMAK OLMAZ
BAK ŞİMDİ GELİR KULAGINI ÇEKERİM
EVET CABİK İÇİN LİNKİ TANIDIĞIM HERKESE ATIYORUM
ŞİMDİ BENDE ÜYE OLUP OY ATACAĞIM(BEN İÇMEM MERAK ETME ÇÜNKÜ BÖYLE GAZLI İÇECEKLER TÜKETMİYORUM UZUUUN ZAMANDIR)
ROSE MAHALLENİN ÇOCUKLARIYLA OYNARKEN TEL.ÇALDIR SENİ ARAYIM BENDE GELEYİMkaydirigubbakcemile5 BU MORUK ABLANIZLADA TANIŞMIŞ OLURSUNyerimseniben
merhabalar kızlar nasılsınız?umarım herkes iyidir...
compass_rose çook teşekkür ederim canımcım...aman benim yüzümden yedigünleri hüpletmeyin heee kaydirigubbakcemile3 sefgülüne içir ama sen içme emi?
[ı]iyi akşamlar arkadaşlar..
öğlen 1 kupa capiiçino,
1 lt su,
sonrasında 1 adet magnum,
akşam:
4 adet küçücük tavuk butlarından...
Bu kadar..
Yarın görüşmek üzere arkadaşlar...
A.s.[/ı]
ben de geldim. şimdi yazıyım sabah ne yedim peynir domates salatalık biraz ekmek çay.
iyi başladım gibi ama öğlen yedikleimi yazmaya utanmasam bari. sabah tartıldım 70.8 kg çıktım
selam arkadaşlar
kaçgündür giremedim yazamadım kusura bakmayın
dışardaydım benim canavarın kontrolleri varda onlarla uğraşıyoruz
birazdan yine çıkıcam ultrason çektirmeye gideceğiz
nam ablamve kararsız sizleri görmek çok güzeldi.ankara buluşması sayfasına sizin için mesaj bıraktım
sabah kahvaltım 1 kase sütlü nesfit
sonra 1 elma
kahve bu kadar