- 21 Eylül 2019
- 677
- 1.763
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keten tohumunu emziren anneler yiyebilir mi acabaCanım ben sabah yapıyordum öğlen yiyordum yulaf ve keten tohumu şişiyordu baya doyoruyordu
Hiç bilmiyorum canım geçen sene yiyordum bunu sindirim sistemim ciddi sıkıntılı o yüzden kullanıyordumKeten tohumunu emziren anneler yiyebilir mi acaba
Tamam canim ben onu kullanmadan devam ederim teşekkür ettimHiç bilmiyorum canım geçen sene yiyordum bunu sindirim sistemim ciddi sıkıntılı o yüzden kullanıyordum
Lesli nedir bilmiyorum kusura bakmabende varim canim 2 aylık oldu bebişim sezeryanliyim.. bende 15 dk lesliye başliycam bugün yani insallah
Menülerin güzel sporun da var o artı ödemdir gider üzülme.Tozunu attıracaksın buraların inanıyorum ben bu hafta olmazsa haftaya#660persembe Sismaniye
sahgull kaptanim nerelerdesin
kahvalti(09.00)
2 yumurta 2 tk lor 1 salatalik
ara ogun(16.00)
1 sb kefir fistik ezmesinin ayarini kacirdim ya 2 tk yedim
aksam(19.00)
havuclu karnabahar yemegi+ az misir ekmegi
2.5 lt su
Spor yapmayacagim yarin + gormemek icin cok bir beklentim yok pazartesi +400 gormustum zaten
Rica ederim canım yulaf çok tok tutuyor sütle de deneyebilirsinTamam canim ben onu kullanmadan devam ederim teşekkür ettim
Süt te yapiyor gibi öyle anliyorum sanki ama bilmiyorum 1 kasık bal da koyuyorum (bak menüme onu yazmayi unuttum ) belki de ondandir.Rica ederim canım yulaf çok tok tutuyor sütle de deneyebilirsin
Ben hiç çiğ yulaf yemedim,ya süt ile pişirip yulaf lapası ya da fırında fit kurabiye/poğaça.. o yüzden tam ölçü nedir bilemiyorum tatlımKizlar ben normalde öğle yemeği yemiyorum ama diyetteyken yemeyi tercih ediyorum bide bebeğim emince acikiyorum galiba.. öğle yemeğini de yulaf yogurt elma bal karışımi tercih ediyorum ama ne kadar yulaf koymam gerekiyor sanirim bunu bilmiyorum beni bi aydinlatsaniz
Maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim afiyetler olsun
Hayırlı akşamlar hanımlar
#660 perşembe
Sabah 12 de
2 haşlanmış yumurta
Yarım demet maydanoz
3 dilim peynir
3 kaşık közlenmiş patlıcan
Yarım dilim ekmek
Ara
5 çubuk kraker tansiyonum düştü. Azcık yerfıstığı
Çay
Akşam
Haşlama tavuk 3 parça
Bir kase yogurt
Yarım demet maydanoz
3 lt limonlu su
#660persembe Sismaniye
Afiyet olsun canım sende emziriyor muydun?
sahgull kaptanim nerelerdesin
kahvalti(09.00)
2 yumurta 2 tk lor 1 salatalik
ara ogun(16.00)
1 sb kefir fistik ezmesinin ayarini kacirdim ya 2 tk yedim
aksam(19.00)
havuclu karnabahar yemegi+ az misir ekmegi
2.5 lt su
Spor yapmayacagim yarin + gormemek icin cok bir beklentim yok pazartesi +400 gormustum zaten
Aslında spor en çok zihne iyi geliyor canım bazen halimiz olamayabiliyor ama ne zaman öyle hissetsem zorla kendimi götürüp iyiki gelmişim diyorum ❤Afiyet olsun minnoşum günlerdir iyi gidiyorsun akşamı da hafif kapatmışsın, yarın 300-400 eksi gelirsin diye düşünüyorum
#660 Perşembe menüm
Sabah 12:30
1 kase mantar çorbası+3 küp kıtır ekmek
Akşam 20:00
Maydonoz+4 kuru kayısı +2 ceviz
Canım hiç yemek istemedi akşam tok hissediyorum niyeyse ben de ödem atsın bağırsaklarım çalışsın diye öyle birşeyler yedim.
Su 2 lt
Spor yok
Gerçekten yapamıyorum okuldan çok yorgun geliyorum sadece bedenim değil zihnim de yorgun .Kolumu kaldıracak gücüm yok.Üzülüyorum inşallah değişir bu durum
sahgull Sismaniye
Tatlım youtube’a leslie yazınca çıkıyor kendi kendine evde uygulanabilen bir sporLesli nedir bilmiyorum kusura bakma
Yaaa bende aynı şeyleri düşünüyordum Kiloverenbiri için ❤Menülerin güzel sporun da var o artı ödemdir gider üzülme.Tozunu attıracaksın buraların inanıyorum ben bu hafta olmazsa haftaya
Hele ki sütle pişirirsen enfes oluyorRica ederim canım yulaf çok tok tutuyor sütle de deneyebilirsin
Afiyet olsun tatlım ama Ahhh ki ne aahh tam tartı öncesi karbona dalmışsın#660 perşembe menü
Sabah 8.30
2 buçuk h.yumurta
Peynir zeytin (saymiyorum çünkü karatay tarzi beslenmeye calisoyorum tam yapamasamda)
Yarim dilim tb ekmeği
Ara
Sütlü kahve 4 gün kurusu
Öğle 3 gibi fırsat buldum
1 kase yoğurt yulaf ezmesi
1 muz
Arada
1 nar
Kahve
Akşam 19:00
2 kasık bulgur 2 kasık güveç bol yumurtali ispanak yarim dilim tb ekmegi
Spor 1 mil leslie
Su 2 litre
Canım öncelikle afiyet olsun, menüleri saatle paylaşırsan daha Sağlıklı olur bir de günde minimum 5 mesaj yazman gerekiyorBugün sabah bir kase tavuk suyu çorba içtim. Öğlen 1.5 kepçe taze fasülye. Bir avuç sarı leblebi 4 kayısı. 2 litre su. 2 tahta kaşığı hindi sote. 1 sade soda.
İşlerin rast gitsin canım afiyetler olsun akşamı baya erken kapatmışsın yarına sabit değil hatta -100 diyorummenumu de yazayim #660persembe
sabah
2 yumurtali maydonozlu dukan krebi
sutlu kahve
ara
2 kk tuzsuz hellim peyniri
ogle
4 kasik kiyma kavurmasi 2 kasik yogurt
aksam 16.30
5 kasik tavuk gogus tava doneri
3 yaptak marul
3 bardak cay
1 limonlu demet maydanoz
su 1.5 lt
spor yokk
Şimdi baktım ben de denicem ama bir şey sormak istiyorum. Spor yaparken vücut laktik asit salgıladığı için sütle bebeğimize geçmemesi için spordan 1 saat sonra mı emzirmemiz gerekir?Tatlım youtube’a leslie yazınca çıkıyor kendi kendine evde uygulanabilen bir spor
Ben hiç çiğ yulaf yemedim,ya süt ile pişirip yulaf lapası ya da fırında fit kurabiye/poğaça.. o yüzden tam ölçü nedir bilemiyorum tatlım
Maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim afiyetler olsun
Aslında spor en çok zihne iyi geliyor canım bazen halimiz olamayabiliyor ama ne zaman öyle hissetsem zorla kendimi götürüp iyiki gelmişim diyorum ❤
Tatlım youtube’a leslie yazınca çıkıyor kendi kendine evde uygulanabilen bir spor
Yaaa bende aynı şeyleri düşünüyordum Kiloverenbiri için ❤
Hele ki sütle pişirirsen enfes oluyor
Afiyet olsun tatlım ama Ahhh ki ne aahh tam tartı öncesi karbona dalmışsın