Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben hiç çiğ yulaf yemedim,ya süt ile pişirip yulaf lapası ya da fırında fit kurabiye/poğaça.. o yüzden tam ölçü nedir bilemiyorum tatlım
Maşallah canım bugünkü menünü çok beğendim afiyetler olsun

Aslında spor en çok zihne iyi geliyor canım bazen halimiz olamayabiliyor ama ne zaman öyle hissetsem zorla kendimi götürüp iyiki gelmişim diyorum ❤

Tatlım youtube’a leslie yazınca çıkıyor kendi kendine evde uygulanabilen bir spor 😘

Yaaa bende aynı şeyleri düşünüyordum Kiloverenbiri Kiloverenbiri için ❤

Hele ki sütle pişirirsen enfes oluyor 🤭

Afiyet olsun tatlım ama Ahhh ki ne aahh tam tartı öncesi karbona dalmışsın😢
2 kasık bulgur 2 kaşık güveç çok mu olmuş canm

Şimdi baktım ben de denicem ama bir şey sormak istiyorum. Spor yaparken vücut laktik asit salgıladığı için sütle bebeğimize geçmemesi için spordan 1 saat sonra mı emzirmemiz gerekir?
Şu anda vücudun ham olduğu düşünerek bu yorumu yapıyorum. Kasların bir anda çalışacağı içim laktik asit üretimin fazla olacak. Ancak süte nasıl yansıdığı konusunda bir fikrim yok 🤷🏻‍♀️
Lapanin tarifini almışmiydimm acaba hatirlamiyorum
Daha öncelerinde yazmıştım canım. Yineden yazayım;
1 su bardağı süt
2 yk yulaf
1 yk kakao (isteğe göre azaltabilirsiniz)
2 gün kurusu
Hepsini haşla, blenderdan geçir afiyetle tüket. 🥰
2 kasık bulgur 2 kaşık güveç çok mu olmuş canm
2 kaşık bulgur ve ekmek perşembe akşamına uygun değil normal şartlarda çok değil. Cuma günü tartı olduğu için karbonhidrat alımına dikkat ediyoruz ❤️

#660 Perşembe (06.02.2020) Sismaniye Sismaniye

Sabah (06:30)

2 yumurta
1 dilim peynir

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 kayısı

Öğle (12:30)
6 yk ıspanak
1 kase yoğurt

Ara (14:00)
1 kupa Yeşilçay

Akşam (19:30)
6 yk tavuklu mantar sote
1/2 kase yoğurt

Su: 2.5 litre
Spor : 45 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika bisiklet. sahgull sahgull

#660 Perşembe (06.02.2020) Sismaniye Sismaniye

Sabah (06:30)

2 yumurta
1 dilim peynir

Ara (10:00)
Sade Türk kahvesi
1 kayısı

Öğle (12:30)
6 yk ıspanak
1 kase yoğurt

Ara (14:00)
1 kupa Yeşilçay

Akşam (19:30)
6 yk tavuklu mantar sote
1/2 kase yoğurt

Su: 2.5 litre
Spor : 45 dakika tempolu yürüyüş, 15 dakika bisiklet. sahgull sahgull
cok guzel menu
ben de havalar az isinsin yuruyuse cikmayi dusunuyorum sıkıldim.ekran karsisinda spordan. kulagimda muzik yarim saat tempolu yuruyeyim diyorum her gun

Günaydın kızlar. Kilomu paylaşayım hemen,
IMG_20200207_080729.jpg
Geçen hafta=69.9
Bu hafta=69.3
Fark=0.6
Yüzde =0,858

gunaydin
cocuklari gondereyim tartilacagim disari cikmadan. umarim arti degilimdir :KK42:
Günaydın kızlar. Kilomu paylaşayım hemen,
Eki Görüntüle 2586130
Geçen hafta=69.9
Bu hafta=69.3
Fark=0.6
Yüzde =0,858
cok guzel. bos yere korkuttun bizi 71 falan diye. 68 e gidecekmisin neredeyse :)
Günaaaydıııın kızlar gününüz güzel geçsin ❤
Benim uçağım 1 saat rötar yaptı, bu sırada bende bildirimimi yapayım dedim.
Geçen hafta: 70
Bu hafta : 69.2
Fark: -800
Yüzde: 0.86
sahgull sahgull Sismaniye Sismaniye
tebrikler canim cok iyi. yuzdeni telastan yanlis hesaplamissin daha da iyidir o :halay:hayirli yolculuklar. iyi eglenceler tekrar

Günaydınnn😀 Daga önce söylemiştim emzirdiğim için benim hızlı kilo vermemem lazım. Ayda 2 kilo yeterli 😀 Neyse gelelim kiloma😀 diyet yapalı 1 hafta olmadı bir kaş gün oldu ama bu sabah 69.8 geldim. 70.2 ti görmüştüm🙈Hedef 59 bakalım..
zaten bizim minimum %2 kuralimiz var bu da senin kilon icin aylik 1.5 kg yapiyor canim.
2 kg verirsen daha iyi tabii :)
Sismaniye Sismaniye sahgull sahgull kilo bildirimi yaparken unutmuşum sizi etiketlemeyi fark -1.100 yüzde 1 .58
vayy cok guzel tebrikler

cok guzel. bos yere korkuttun bizi 71 falan diye. 68 e gidecekmisin neredeyse :)
Kız sen benim pazartesi kiloma ne bakıyorsun. Vücut yapım gereği azıcık şeker, azıcık fazla karbonhidrat girince mideye 1 kilo şişiyorum ödemle. Onun üstüne artı 1 kg vermem beni de çok sevindirdi. 4 günden sonra, dün kabızlık sorunu yaşamadım, o yansıdı çok şükür.

X