3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

1 martta çatlatma iğnesi olmuştum tahmini yumurtlama 3 mart. Dün ateşim düştü maalesef bugün yarın adetim başlayacak. 17 ay oldu …

Kızlar merhaba, uygulamaya gore ovulasyon tarihim 8 mart, bat 22 mart. Dünden beri göğüslerimde normalde adet dönemimde olmayan, değişik bir dolgunluk hissi var ve dokunduğumda hafif bir ağrı oluyor ama başka da bir belirtim yok tarihleri benzer olup belirti yaşayanımız var mı

Bnimde de bat bugun ve ya yarin, yandan dokununca agriyor, kasik agrim vardi cuma cmrtesi. Ama testim negatif. Gecikme
Olursa kan test yapcam

Bı test yapsan çıkar belkide varmı test elinde

Bnimde de bat bugun ve ya yarin, yandan dokununca agriyor, kasik agrim vardi cuma cmrtesi. Ama testim negatif. Gecikme
Olursa kan test yapcam
Evet benim de daha çok yanlar ağrıyor bi de bi sıcaklık basıyor gibi. İnş kanda çıkar canım güzel düşünelim

Merhaba siz yinede ümidinizi kaybetmeyin bir sürpriz olur belkide bat ne zamandı sizin kaç gün kaldı
bat bugün. Dün sabah zaten ateşim düştüğü için ümidim yok maalesef. Aylardır ateş ölçümü yapıyorum vücudumun işleyişini iyice öğrendim zaten hafif hafif karın ağrısı da oluyor

Benimde yumurtlama 7 siydi. Göğüs ağrısı vs bende de vardı az önce test yaptım canım galiba kesin gebişiim

Eklentiler

• IMG_3229.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bu da bugün ki testlerim dün attığım yumurtlamaydı bugün pikin piki çıkmış

Eklentiler

• IMG_0316.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…