- 30 Kasım 2024
- 292
- 108
- 18
- 33
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Karnım çok ağrıdığı için doktora gittim bugün adetim dün bitti ultrasonda 12 mm yumurta vardı çok yeni olduğu için görmek biraz zor oldu cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba hanımlar benim dün regl bitti ve bugün hemen ovulasyon testi yapmaya başladım umarım yumurtlamayı yakalarım ve güzel sonuçlar elde ederim. Bu ay yumurtlama takibi yapacaklar haberleşerek beraber takip yapalım mı?
İnşallah. Yumurtlamayı doktor kontrolünde mi takip edeceksin peki yoksa ovulasyon testi yapıyor musunKarnım çok ağrıdığı için doktora gittim bugün adetim dün bitti ultrasonda 12 mm yumurta vardı çok yeni olduğu için görmek biraz zor oldu cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırız
Adetin 12.günü doktor çağırdı o zaman kontrole gideceğim cnm takip etmiycem artık kasımdan beri kendimtakip ediyorum gerek duymuyorum artık sen nasıl takip edeceksinİnşallah. Yumurtlamayı doktor kontrolünde mi takip edeceksin peki yoksa ovulasyon testi yapıyor musun
Ben ovulasyon testi yapıyorum geçtiğimiz ayda testle takip ettim bu ayda takip edip birakicam en azından ortalama hangi günlerde yumurtladığımı bilmek isgedim her ay aynı olmayabilir gerçiAdetin 12.günü doktor çağırdı o zaman kontrole gideceğim cnm takip etmiycem artık kasımdan beri kendimtakip ediyorum gerek duymuyorum artık sen nasıl takip edeceksin
Hemen hemen aynı oluyor canım 1 2 gün değişiklik oluyor bende yumurta akıntısından da takip edebilirsin yoğun kıvamlı akıntı geldiğince 2 3 gün sonra çatlama oluyor bendeBen ovulasyon testi yapıyorum geçtiğimiz ayda testle takip ettim bu ayda takip edip birakicam en azından ortalama hangi günlerde yumurtladığımı bilmek isgedim her ay aynı olmayabilir gerçi
Evet doğru bu aydan sonra o şekilde yapıcam takibini bakalım. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallahHemen hemen aynı oluyor canım 1 2 gün değişiklik oluyor bende yumurta akıntısından da takip edebilirsin yoğun kıvamlı akıntı geldiğince 2 3 gün sonra çatlama oluyor bende
İnşallah canım bu güzel günlerde bizimde yüzümüz güler İnşallahEvet doğru bu aydan sonra o şekilde yapıcam takibini bakalım. Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah
Canım ya birşey sorcam bugün ovulasyon testi yaptım pik değildi ama yarım saat önce falan çok özür dileyerek söylüyorum lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bir akıntı geldi elime ayrıca çamaşırımda kahverengi akıntı vardı yani yumurtluyormuyum acaba regl biteli 2 gün oldu dahaİnşallah canım bu güzel günlerde bizimde yüzümüz güler İnşallah
Neyse az önce yine test yaptım pik değildi ben yanlış anladım sanırımCanım ya birşey sorcam bugün ovulasyon testi yaptım pik değildi ama yarım saat önce falan çok özür dileyerek söylüyorum lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bir akıntı geldi elime ayrıca çamaşırımda kahverengi akıntı vardı yani yumurtluyormuyum acaba regl biteli 2 gün oldu daha
Canım benim böyle olduğunda 2 3 gün sonra yumurtlama oluyor yani 2 3 gün sonra pik oluyor seninde öyle olabilir kahverengiyse yumurtlama akıntısıdır zatenCanım ya birşey sorcam bugün ovulasyon testi yaptım pik değildi ama yarım saat önce falan çok özür dileyerek söylüyorum lavaboya gittiğimde şeffaf uzayan bir akıntı geldi elime ayrıca çamaşırımda kahverengi akıntı vardı yani yumurtluyormuyum acaba regl biteli 2 gün oldu daha
Sürekli test yapmana gerek yok her gün aynı saatte yapsan doğru sonucu alırsın 2 saat sıvı almadan yap sürekli yapmak strese sokarNeyse az önce yine test yaptım pik değildi ben yanlış anladım sanırım
Tamam çok teşekkür ederimCanım benim böyle olduğunda 2 3 gün sonra yumurtlama oluyor yani 2 3 gün sonra pik oluyor seninde öyle olabilir kahverengiyse yumurtlama akıntısıdır zaten
Tamam canım öyle yapayım ozaman bu akşamda misafirim var amacanım tam pik değil bence yarın pik olur gibi ama ben senin yerinde olsam her gün değerlendirirdim test böyleyken
Daha pik olmamış aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Bu süreçte 2 günde bir birliktelik önemli, yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik. Bende testimi paylaştım pik olanlara oradan bakabilirsinMerhaba kızlar bu ay reglim bittikten sonra ovulasyon testi yapmaya başladım hep neredeyse çizgi görünmeyecek kadar silik çıkıyordu bugün daha belirgin oldu takvimime yüklediğimde de zirve yazdı yumurtlama günü mü yoksa yaklaşıyor mu acaba Eki Görüntüle 3556143
Evet tam pik değil gibide ama ben geçen ayda ovulasyon takibi yaptım çok aşırı koyu görmedim hiç benim yumurtlamada sıkıntı var sanırım çok koyu olmadan silikleşti çünküDaha pik olmamış aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor T çizgisinin. Bu süreçte 2 günde bir birliktelik önemli, yumurtlama görünce 3 gün üst üste birliktelik. Bende testimi paylaştım pik olanlara oradan bakabilirsin
Benım de 5 ınde bitti yumurtlamayı yakaaladım 9 undaMerhaba hanımlar benim dün regl bitti ve bugün hemen ovulasyon testi yapmaya başladım umarım yumurtlamayı yakalarım ve güzel sonuçlar elde ederim. Bu ay yumurtlama takibi yapacaklar haberleşerek beraber takip yapalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?