3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Selam aynen uc gunu mutlaka degerlendirin ıkıncı cizgi silik cıkıp yumurta catlayana kdar

Kacıncı deneme yasınız kac
Canım benim hikaye uzun 6 senelik evliyim ilk 3 sene içinde kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı en son t rahim çıktım histeroskopi oldum bir sene önce ama hala gebe kalamadım Kasım aralık ayında ilk kez çatlatma iğnesi denedik tutmadı işte hazirana kadar deneyelim olmazsa tüp yapacağız artık bütün değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde ama işte hala yok yaşım da 34 oldu

Canm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falan

Benimki perşembe de olabilir emin değilim testin gelmesine bağlı kargo bi mucize yapıp erkenden getirirse bende yaparım

Sen zaten dayanamayıp yaptın test kuzu aşşağı yukarı bi sonucun var elinde
Kızlar benım varya fena mıde bulantım basladı ve ıkı gundur nefesm daralıyor . Töbestagfur hamılee miyim yoksa kötü bı hastaloga mı yakalandım bılmyorm

Canm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falan
Herşeye baktırdık tüm genetik testlere de ama bişey çıkmadı doktor en son rahimden dolayı dedi ameliyat oldum ama dene olur dedi bir sene olacak ama olmadı bir gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…