- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Selam aynen uc gunu mutlaka degerlendirin ıkıncı cizgi silik cıkıp yumurta catlayana kdarSelam kızlar bende yerimi alayım bugün yumurtlama gördüm iki farklı marka ile yaptım atıyorum.. dün değerlendirmiştik eşimde sperm sorunu yok oyüzden önümüzdeki 3 günü de değerlendireyim diyorum
İnşallah tutar bu aySelam aynen uc gunu mutlaka degerlendirin ıkıncı cizgi silik cıkıp yumurta catlayana kdar
Kacıncı deneme yasınız kacİnşallah tutar bu ay
Canım benim hikaye uzun 6 senelik evliyim ilk 3 sene içinde kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı en son t rahim çıktım histeroskopi oldum bir sene önce ama hala gebe kalamadım Kasım aralık ayında ilk kez çatlatma iğnesi denedik tutmadı işte hazirana kadar deneyelim olmazsa tüp yapacağız artık bütün değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde ama işte hala yok yaşım da 34 olduKacıncı deneme yasınız kac
Canm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falanCanım benim hikaye uzun 6 senelik evliyim ilk 3 sene içinde kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebepleri bulunamadı en son t rahim çıktım histeroskopi oldum bir sene önce ama hala gebe kalamadım Kasım aralık ayında ilk kez çatlatma iğnesi denedik tutmadı işte hazirana kadar deneyelim olmazsa tüp yapacağız artık bütün değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde ama işte hala yok yaşım da 34 oldu
Gerçekten mi yaaaYaptim bu sabah negatif
Kızlar benım varya fena mıde bulantım basladı ve ıkı gundur nefesm daralıyor . Töbestagfur hamılee miyim yoksa kötü bı hastaloga mı yakalandım bılmyormSen zaten dayanamayıp yaptın test kuzuaşşağı yukarı bi sonucun var elinde
Insallah ya, iki kimyasal gecirdim ikisi de adet gunu positif diGerçekten mi yaaavardır belki bir şeyler yarın sabah tekrar yap
Dur bakalım adetle aynı belirtiler oluyo zaten. Kişiden kişiye de değişuyorHayır yok, bu akşam itibariyle göğüslerim hassaslaştı adet belirtisi hep bunlar kızlar yaaaçok gerginim vakit geçmiyor
Ben her ay farklı bir belirti keşfetmeye başladım hahahahahahah hiç öyle demeBacak agrısını dolu dolu yasıyorumya bakın kızlar bız hamıle degilsek gercekten artık onunzdeki ay icin hic belirti arayısına girmicem
Herşeye baktırdık tüm genetik testlere de ama bişey çıkmadı doktor en son rahimden dolayı dedi ameliyat oldum ama dene olur dedi bir sene olacak ama olmadı bir gebelikCanm peki kan pıhtılasmasına baktırdın mı homozigot heterezigota falan
Alla alla yaa inşş bu ay tutar canm umudunu yitirmeHerşeye baktırdık tüm genetik testlere de ama bişey çıkmadı doktor en son rahimden dolayı dedi ameliyat oldum ama dene olur dedi bir sene olacak ama olmadı bir gebelik
Bende aynı haldeyım ben âdette bile gogus agrısı yaşamam normalde hamılelıge yormakta istemıyorum aslında ama bılmıyorum yaCanım benimde öyle el değdiremiyorum
Benimde sol aşırı ağrıyorKızlar tek bacağınız mı ağrıyor benim sağ acayip
Yok benım ara ara kasıktan sol bacıgıma vuruyorKızlar tek bacağınız mı ağrıyor benim sağ acayip
Adet olacakmış hissi var mıYok benım ara ara kasıktan sol bacıgıma vuruyor
Adet olacakmış hissi var mıBenimde sol aşırı ağrıyor
Evet dunden berı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ben pcosum adetlerım hep duzensiz adet olcagımda bıle boyle hıssetmıyorum agrıAdet olacakmış hissi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?