3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Ben 6 ay yaşadım kılon varsa oncelıkle kılonu ver en azından yuruyusunu yap ve vıtamınlerını kullan bide pcos varmı sizde
Ben 45 kiloyum vitaminlerim de var doktor iyi yumurta gelişsin diye vermişti kullanıyorum ama çok işe yaramadı pcos yok bende ben oğluma hamile kalmadan önce çok iyi her ay görürdüm yumurtlama ama ağustos ayında bi dış gebelik yaşadım sonra düzen hiç tutmadı malesef göremiyorum

Anladım hayırlısı olsun inşallah beklemekten Allahtan istemekten başka çaremız yok malesef

Evet malesf yumurtlama olmamış daha benım erken catladıgı için teste goremıyodum bu ay gordum şükür
Evet işte benim de erkenden olurdu bu kadar sürmezdi ama olmadı artık neyse ben önce yumurtlama çaresine bi bakayım teşekkür ederm

Arkadaşlar benim adet dönemim 23 Mart gözüküyor,dün (17 Mart) kan verme amaçlı gitmemiştim doktora ama doktor bazı belirtiler gösterince (mide yanması,öğürme,kasık sancısı,meme büyümesi) beta istedi.İdrar testi istedi bir de.Beta bugün 2.81 çıkmış.İdrar enfeksiyonu da çıkmadı zaten.Bunu bu ay gebelik yok diye yorumlayabiliriz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…