- Konu Sahibi Lavantaakokusu
-
Yumurtlama kaç gün geçti biliyor musunEvet dunden berı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum ben pcosum adetlerım hep duzensiz adet olcagımda bıle boyle hıssetmıyorum agrı
11 martta gece yaptıgım yumurtlamayfı ertesı gun 11 mar ogleden sonra 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıkleşmiştı aldıgı kadın 26 sı sabahı yap dedı testıYumurtlama kaç gün geçti biliyor musun
Evet var, bu gün baya akıntım vardı adet oldum sanıp tuvalete gittim ama gelen bir şey yok.Adet olacakmış hissi var mı
Testi kimden aldın? Bende bir tane bir gebenin günlüğüne ait test var. Çok yorum göremedim onunla alakalı11 martta gece yaptıgım yumurtlamayfı ertesı gun 11 mar ogleden sonra 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıkleşmiştı aldıgı kadın 26 sı sabahı yap dedı testı
Evet benim de 6 -7 Mart çatlama11 martta gece yaptıgım yumurtlamayfı ertesı gun 11 mar ogleden sonra 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıkleşmiştı aldıgı kadın 26 sı sabahı yap dedı testı
Benimde 8 Mart çatlamaEvet benim de 6 -7 Mart çatlama
Ovulasyon takıp dıye bı sayfa var ordan ınnovıta ovulasyon testıTesti kimden aldın? Bende bir tane bir gebenin günlüğüne ait test var. Çok yorum göremedim onunla alakalı
Ya ben ilaç içsem mi bacak kasık mahvetti beniBenimde 8 Mart çatlama
Bir arkadaşım onun gebelik testiyle negatif gördü kan verdi pozitif. Çok güvenemedim ben ona. Testlere sinirinden atacaktı aldım getirdim ama yapmıyorum testi aynı şeyle karşılaşmamak için. Sayfayı biliyorum minnakkurabiyeler heraldeOvulasyon takıp dıye bı sayfa var ordan ınnovıta ovulasyon testı
Hayır saçmalama ne ilacı kızYa ben ilaç içsem mi bacak kasık mahvetti beni
Dimi içmeyim yaa adet olacakmışım gibi hissediyorumHayır saçmalama ne ilacı kız
Gebelık testı için bişey diyemıcem ben 6 ay kullandım ovı testlerını mınık kurabıyeler degıl başka bı sayfa ılk defa yumurtlama gordum sabahı doktor randevum vardı doktora sordum evet olgunlaşmıs bı yumurtan var dediBir arkadaşım onun gebelik testiyle negatif gördü kan verdi pozitif. Çok güvenemedim ben ona. Testlere sinirinden atacaktı aldım getirdim ama yapmıyorum testi aynı şeyle karşılaşmamak için. Sayfayı biliyorum minnakkurabiyeler heralde
Bende ovulasyon testleri hakkında bilgi sahibi değilim bat 26 mı senin? Yani adet gününde mi yap dedi testiGebelık testı için bişey diyemıcem ben 6 ay kullandım ovı testlerını mınık kurabıyeler degıl başka bı sayfa ılk defa yumurtlama gordum sabahı doktor randevum vardı doktora sordum evet olgunlaşmıs bı yumurtan var dedi
Olmayacağız bu ay adetDimi içmeyim yaa adet olacakmışım gibi hissediyorum
Evet oyle dedı ama sayfasına baktıgım da 10 gunde ogrenenler de olmusBende ovulasyon testleri hakkında bilgi sahibi değilim bat 26 mı senin? Yani adet gününde mi yap dedi testi
Ya inşallah aslında az daha kılo verıp kalsam ıyı olcaktı ama kılo verılır alınır olsun yeterkıOlmayacağız bu ay adetben hissediyorum
Kanım kaynıyorEvet oyle dedı ama sayfasına baktıgım da 10 gunde ogrenenler de olmus
Al bendende o kadarYa inşallah aslında az daha kılo verıp kalsam ıyı olcaktı ama kılo verılır alınır olsun yeterkı
İnşallah allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın her hamile haberi duyduğumda ağlıyorum kıskanmaktan değil kesinlikle ama annelik çok başka bir şeyOlmayacağız bu ay adetben hissediyorum
Çok okudum oyle ogrenen ama dollenmeyle alakalı bu sanırımKanım kaynıyorşeytana uyup arkadaştan aldığım testi sabah yapmak istemiyorum sipariş verdim predictor early marka onun gelmesini bekliyorum o zamana kadar da adet günüm yaklaşır diye bekliyorum ama şimdi 10 günde öğrenenler varsaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?