• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Merhaba kızlar bende ovalüsyonla takip ediyorum ve bugün böyle çıktı yumurtlama diye düşündüm dün değerlendirmiştik şu önümüzdeki üç günü de değerlendireyim dedim eşimde sperm problemi olmadığı için

Eklentiler

• IMG_0266.webp
    IMG_0266.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba bende bu ay yapıyorum dün 9. Günümdü bugün 10 iftardan 2 saat sonra yapıyorum
Merhaba kızlar bende ovalüsyonla takip ediyorum ve bugün böyle çıktı yumurtlama diye düşündüm dün değerlendirmiştik şu önümüzdeki üç günü de değerlendireyim dedim eşimde sperm problemi olmadığı için
Evet değerlendirin

Anladım canım sizde nasıl bilmiyorum ama benim geç oluyor yumurtlama hatta değişken adet bittiminden sonra 13.günüm bugün yani adetle birlikte sayarsam 19. 20.gün oluyor
Benim döngüm çok kısa canım 25 günde bir adet oluyorum o yüzden ovulasyon erken oluyor

Premom uygulamasıyla da destekleyerek ilerleyeceğim. Bugün 9. Gündü zaten beklemiyordum ama garanti olsun diye erken başladım geçen ay 11. Gün koyu kırmızı olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak bunu dün yani cuma yaptım bugün de atacağım 🌸
Bu uygulama ne kadar güvenli acaba ben attım pik gösterdi ama normalde yumurtlama örneklerini atanlarin ki gibi koyu renk de değil bilemedim

Kızlar bende aranız yeni katıldım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız ♥️♥️ bu ay ilk kez ovulasyon kullanıyorum bugün 14. Günüm sizce pik mi

Eklentiler

• IMG_5746.webp
    IMG_5746.webp
    149,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bu da bugün ki ovalüsyon testim dün yumurtlamaydı bugün baya pikin piki olmuş 😂 böyle iki gün üst üste yumurtlama gördüğüm olurdu

Eklentiler

• IMG_0316.webp
    IMG_0316.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba dunku ovulasyon testim ilk fotoda. Bugunku baya silik gorunuyor, 2 saat sivi da almadim. Aslinda ovulasyon belirtilerim de var akinti vs. Boyle siliklesip tekrar koyulasan oldu mu yoksa bu ay ovulasyon olmadi anlamina mi geliyo fikri olan var mi?

Eklentiler

• 1000206856.webp
    1000206856.webp
    4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000206858.webp
    1000206858.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 13
Benim de bu ay koyulaşmıyor anlayamadım ben mi yapamadım akıntı var kasıklarımda Ağrı var ama testler hep silik

Merhaba dunku ovulasyon testim ilk fotoda. Bugunku baya silik gorunuyor, 2 saat sivi da almadim. Aslinda ovulasyon belirtilerim de var akinti vs. Boyle siliklesip tekrar koyulasan oldu mu yoksa bu ay ovulasyon olmadi anlamina mi geliyo fikri olan var mi?
Yapmaya devam edin henüz yumurtlama olmamış bence

Back
X