- 7 Şubat 2025
- 84
- 35
- 3
- Konu Sahibi Sibella2710
Benim de döngümün 10.günü bugün. Dün başladım ovülasyon testi yapmaya. Ben saat 16 da yapıyorumMerhaba bende bu ay yapıyorum dün 9. Günümdü bugün 10 iftardan 2 saat sonra yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de döngümün 10.günü bugün. Dün başladım ovülasyon testi yapmaya. Ben saat 16 da yapıyorumMerhaba bende bu ay yapıyorum dün 9. Günümdü bugün 10 iftardan 2 saat sonra yapıyorum
Evet sizin pik görünüyor yarın çatlayabilirMerhaba kızlar bende ovalüsyonla takip ediyorum ve bugün böyle çıktı yumurtlama diye düşündüm dün değerlendirmiştik şu önümüzdeki üç günü de değerlendireyim dedim eşimde sperm problemi olmadığı için
Evet değerlendirinMerhaba kızlar bende ovalüsyonla takip ediyorum ve bugün böyle çıktı yumurtlama diye düşündüm dün değerlendirmiştik şu önümüzdeki üç günü de değerlendireyim dedim eşimde sperm problemi olmadığı için
Yumurtlamanın 9.günü mü canım yoksa daha yumurtlama olmadı mıMerhaba bende bu ay yapıyorum dün 9. Günümdü bugün 10 iftardan 2 saat sonra yapıyorum
Evet değerlendirin
Yok canım döngüm 9 dün bugün 10 ama hâlâ pozitif değil testYumurtlamanın 9.günü mü canım yoksa daha yumurtlama olmadı mı
Anladım canım sizde nasıl bilmiyorum ama benim geç oluyor yumurtlama hatta değişken adet bittiminden sonra 13.günüm bugün yani adetle birlikte sayarsam 19. 20.gün oluyorYok canım döngüm 9 dün bugün 10 ama hâlâ pozitif değil test
Benim döngüm çok kısa canım 25 günde bir adet oluyorum o yüzden ovulasyon erken oluyorAnladım canım sizde nasıl bilmiyorum ama benim geç oluyor yumurtlama hatta değişken adet bittiminden sonra 13.günüm bugün yani adetle birlikte sayarsam 19. 20.gün oluyor
Anladım canım ama bazen döngü değişebiliyor yada adete yakın da yumurtlama olabiliyorBenim döngüm çok kısa canım 25 günde bir adet oluyorum o yüzden ovulasyon erken oluyor
Bu uygulama ne kadar güvenli acaba ben attım pik gösterdi ama normalde yumurtlama örneklerini atanlarin ki gibi koyu renk de değil bilemedimPremom uygulamasıyla da destekleyerek ilerleyeceğim. Bugün 9. Gündü zaten beklemiyordum ama garanti olsun diye erken başladım geçen ay 11. Gün koyu kırmızı olmuştu bakalım bu ay nasıl olacak bunu dün yani cuma yaptım bugün de atacağım![]()
Femarayi nasıl kullandınız? Bittikten kac gün sonra doktora gittimz acabaBende bu ay başladım kızlar iki gün oldu bakalım aynı zamanda famera kullandım ben Çarşamba günü de doktor kontrolüm var yine de ovulasyon yapmak istedim
5 gün kullandım adetim ikinci gunuhden başlayarak henüz gitmedim doktora Çarşamba günü gideceğim o zaman adetimin 12. günü olmuş olacak bakalım gelişen yumurta var mı geçen ay gelişmediler çünküFemarayi nasıl kullandınız? Bittikten kac gün sonra doktora gittimz acaba
Geçen ay da femara mı kullandınız normalde gelistiriyor5 gün kullandım adetim ikinci gunuhden başlayarak henüz gitmedim doktora Çarşamba günü gideceğim o zaman adetimin 12. günü olmuş olacak bakalım gelişen yumurta var mı geçen ay gelişmediler çünkü
Yapmaya devam edin henüz yumurtlama olmamış benceMerhaba dunku ovulasyon testim ilk fotoda. Bugunku baya silik gorunuyor, 2 saat sivi da almadim. Aslinda ovulasyon belirtilerim de var akinti vs. Boyle siliklesip tekrar koyulasan oldu mu yoksa bu ay ovulasyon olmadi anlamina mi geliyo fikri olan var mi?
Bence pikEki Görüntüle 3561476
Pik mi acaba? İlk kez ovülasyon testi kullanıyorum.