Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi
Ben 45 kiloyum vitaminlerim de var doktor iyi yumurta gelişsin diye vermişti kullanıyorum ama çok işe yaramadı pcos yok bende ben oğluma hamile kalmadan önce çok iyi her ay görürdüm yumurtlama ama ağustos ayında bi dış gebelik yaşadım sonra düzen hiç tutmadı malesef göremiyorum
Ben 45 kiloyum vitaminlerim de var doktor iyi yumurta gelişsin diye vermişti kullanıyorum ama çok işe yaramadı pcos yok bende ben oğluma hamile kalmadan önce çok iyi her ay görürdüm yumurtlama ama ağustos ayında bi dış gebelik yaşadım sonra düzen hiç tutmadı malesef göremiyorum
Bende ovulasyonla takip ettim benimde 22 si. Bu gün testim negatif çıktı tutamadım kendimi, sabah başka bir markayla tekrar edeceğim sende yapacak mısın sabah test
Arkadaşlar benim adet dönemim 23 Mart gözüküyor,dün (17 Mart) kan verme amaçlı gitmemiştim doktora ama doktor bazı belirtiler gösterince (mide yanması,öğürme,kasık sancısı,meme büyümesi) beta istedi.İdrar testi istedi bir de.Beta bugün 2.81 çıkmış.İdrar enfeksiyonu da çıkmadı zaten.Bunu bu ay gebelik yok diye yorumlayabiliriz değil mi?