• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Hangi belirtileriniz vardı acaba erken gebelik testi mi yaptığınız. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰
Teşekkür ederim ☺️yani aslında çok planlı bir gebelik değildi. Şüphede kaldım acaba var mıdır diye adetten 1 hafta önce erken gebelik yapmıştım. Varla yok arası çizgi oluşmuştu . Bugün emin olmak için normal yaptım

Teşekkür ederim ☺️yani aslında çok planlı bir gebelik değildi. Şüphede kaldım acaba var mıdır diye adetten 1 hafta önce erken gebelik yapmıştım. Varla yok arası çizgi oluşmuştu . Bugün emin olmak için normal yaptım
Anladım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah tekrardan hayırlı olsun 😊

Kızlar benim koyu kanverengi kan geldi aranızdan ayrılıyorum inşallah sizlerden güzel haberler alırız

Bende dayanamayıp sabah test yaptım, negatif çıktı kızlar erken mi? Testi gününde mi yapmadım bilemiyorum. Adet gününe kadar her sabah yapacağım test. 22 sini bekliyorum 😞
Bekle canım benim zor biliyorum ama aha görüyosun gecikme bile olsa aksi durumlar olabiliyor

İnnovitayı satanlar yumurtlamadan 12-14 gün arasında testi yapın diyorlar ya tek umudum o. Sabah başka markayla test yapacağım onda da yoksa zaten umut yok
Evet cunku vucutta salgılanan beta hcg 10 gunden sonra testlerde kendını gostermeye başlıyomus ama herkesın bır olmuyo çok sonra ogrenende var 1 2 gun oncesınde ogrenen de

Back
X