- 15 Mart 2019
- 674
- 635
- 103
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Teşekkür ederimHangi belirtileriniz vardı acaba erken gebelik testi mi yaptığınız. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHangi belirtileriniz vardı acaba erken gebelik testi mi yaptığınız. Bu arada hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah![]()
Anladım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah tekrardan hayırlı olsunTeşekkür ederimyani aslında çok planlı bir gebelik değildi. Şüphede kaldım acaba var mıdır diye adetten 1 hafta önce erken gebelik yapmıştım. Varla yok arası çizgi oluşmuştu . Bugün emin olmak için normal yaptım
Amin inşallahAnladım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah tekrardan hayırlı olsun![]()
Ay birilerinin bu haberı alması bile nasıl mutlu edıyor tebrik ederım rabbım isteyen herkese versın saglıkla kucagınıza alırsınız ınşallahBenimde yumurtlama 7 siydi. Göğüs ağrısı vs bende de vardıaz önce test yaptım canım galiba kesin gebişiim
![]()
Bı test yapsan çıkar belkide varmı test elinde
Benimde yumurtlama 7si yaptığın test birgebeningünlüğü mü? Bat ne zaman? Bende sabah test yaptım innovita ama kapı gibi negatifBenimde yumurtlama 7 siydi. Göğüs ağrısı vs bende de vardıaz önce test yaptım canım galiba kesin gebişiim
![]()
Bende dayanamayıp sabah test yaptım, negatif çıktı kızlar erken mi? Testi gününde mi yapmadım bilemiyorum. Adet gününe kadar her sabah yapacağım test. 22 sini bekliyorumKızlar benim koyu kanverengi kan geldi aranızdan ayrılıyorum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Bellı olmaz canım ya umıdını kesme yerleşme kanaması olabılırKızlar benim koyu kanverengi kan geldi aranızdan ayrılıyorum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Canım benim de 21 i negatif test yaptım yumurtlama 5 çatlama 6-7-8Bende dayanamayıp sabah test yaptım, negatif çıktı kızlar erken mi? Testi gününde mi yapmadım bilemiyorum. Adet gününe kadar her sabah yapacağım test. 22 sini bekliyorum![]()
Yerleşme kanamasıdır belki canım bekle bakalımKızlar benim koyu kanverengi kan geldi aranızdan ayrılıyorum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Bence dur biraz acele etme belki çıkar belli olmazBende dayanamayıp sabah test yaptım, negatif çıktı kızlar erken mi? Testi gününde mi yapmadım bilemiyorum. Adet gününe kadar her sabah yapacağım test. 22 sini bekliyorum![]()
Regl oldunmu bugün canım nasıl hissediyorsunEvet bazen 27 inci gun geliyor yani sali da olabilir
Sen testi ne zaman yaptın canımCanım benim de 21 i negatif test yaptım yumurtlama 5 çatlama 6-7-8
İnnovitayı satanlar yumurtlamadan 12-14 gün arasında testi yapın diyorlar ya tek umudum o. Sabah başka markayla test yapacağım onda da yoksa zaten umut yokBence dur biraz acele etme belki çıkar belli olmaz
Bekle canım benim zor biliyorum ama aha görüyosun gecikme bile olsa aksi durumlar olabiliyorBende dayanamayıp sabah test yaptım, negatif çıktı kızlar erken mi? Testi gününde mi yapmadım bilemiyorum. Adet gününe kadar her sabah yapacağım test. 22 sini bekliyorum![]()
Yarın 12. Gün mü oluyor seninİnnovitayı satanlar yumurtlamadan 12-14 gün arasında testi yapın diyorlar ya tek umudum o. Sabah başka markayla test yapacağım onda da yoksa zaten umut yok
Valla baya koşu kahve bilmiyorum. Bekleyen kanda tapkileye girip regl de ilk kahverengi sökülüyormuş bu ay degl 5 gün geç geldiYerleşme kanamasıdır belki canım bekle bakalım
Evet cunku vucutta salgılanan beta hcg 10 gunden sonra testlerde kendını gostermeye başlıyomus ama herkesın bır olmuyo çok sonra ogrenende var 1 2 gun oncesınde ogrenen deİnnovitayı satanlar yumurtlamadan 12-14 gün arasında testi yapın diyorlar ya tek umudum o. Sabah başka markayla test yapacağım onda da yoksa zaten umut yok
Hayır 11. Gün oluyor yarın bu gün 10.günYarın 12. Gün mü oluyor senin
Evet maalesef oluyor bende 22sini kanamayla karşılayacak gibiyimBekle canım benim zor biliyorum ama aha görüyosun gecikme bile olsa aksi durumlar olabiliyor