• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

11 martta gece yaptıgım yumurtlamayfı ertesı gun 11 mar ogleden sonra 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıkleşmiştı aldıgı kadın 26 sı sabahı yap dedı testı
Testi kimden aldın? Bende bir tane bir gebenin günlüğüne ait test var. Çok yorum göremedim onunla alakalı

Ovulasyon takıp dıye bı sayfa var ordan ınnovıta ovulasyon testı
Bir arkadaşım onun gebelik testiyle negatif gördü kan verdi pozitif. Çok güvenemedim ben ona. Testlere sinirinden atacaktı aldım getirdim ama yapmıyorum testi aynı şeyle karşılaşmamak için. Sayfayı biliyorum minnakkurabiyeler heralde

Bir arkadaşım onun gebelik testiyle negatif gördü kan verdi pozitif. Çok güvenemedim ben ona. Testlere sinirinden atacaktı aldım getirdim ama yapmıyorum testi aynı şeyle karşılaşmamak için. Sayfayı biliyorum minnakkurabiyeler heralde
Gebelık testı için bişey diyemıcem ben 6 ay kullandım ovı testlerını mınık kurabıyeler degıl başka bı sayfa ılk defa yumurtlama gordum sabahı doktor randevum vardı doktora sordum evet olgunlaşmıs bı yumurtan var dedi

Gebelık testı için bişey diyemıcem ben 6 ay kullandım ovı testlerını mınık kurabıyeler degıl başka bı sayfa ılk defa yumurtlama gordum sabahı doktor randevum vardı doktora sordum evet olgunlaşmıs bı yumurtan var dedi
Bende ovulasyon testleri hakkında bilgi sahibi değilim bat 26 mı senin? Yani adet gününde mi yap dedi testi

Evet oyle dedı ama sayfasına baktıgım da 10 gunde ogrenenler de olmus
Kanım kaynıyor 😂 şeytana uyup arkadaştan aldığım testi sabah yapmak istemiyorum 😂 sipariş verdim predictor early marka onun gelmesini bekliyorum o zamana kadar da adet günüm yaklaşır diye bekliyorum ama şimdi 10 günde öğrenenler varsaaaaaa 😂😂

Kanım kaynıyor 😂 şeytana uyup arkadaştan aldığım testi sabah yapmak istemiyorum 😂 sipariş verdim predictor early marka onun gelmesini bekliyorum o zamana kadar da adet günüm yaklaşır diye bekliyorum ama şimdi 10 günde öğrenenler varsaaaaaa 😂😂
Çok okudum oyle ogrenen ama dollenmeyle alakalı bu sanırım 😂 valla bende ılk testı yapıcam 21 ınde 😂

Back
X