• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Bi önceki güne göre bu kadar hızlı koyulaşmasına şaşırdım. Ramazan olmasının bi etkisi var mıdır aynı saatte yapıyorum testleri ama sahurdan sonra baya vakit geçmiş oluyo 12 saat hatta. ilk idrarla yapmış gibi mi oluyo acaba

Kızlar bu da bugün ki ovalüsyon testim dün yumurtlamaydı bugün baya pikin piki olmuş 😂 böyle iki gün üst üste yumurtlama gördüğüm olurdu
Gerçekten en sondaki en koyusu ben ilk kez kullanıyorum daha hiç pik göremedi. O yüzden farklı bir yorum da yapamıyorum 🥰değerlendirmeye devam bence

Kızlar bende aranız yeni katıldım inşallah hepimiz güzel haberleri alırız ♥️♥️ bu ay ilk kez ovulasyon kullanıyorum bugün 14. Günüm sizce pik mi
Emin olamadım sizin testinizde tam net değil ama belirgin de çizgi. Yarın ki teste göre daha anlaşılır sanırım

Kızlar ben de bugün teste başladım. Reglim bitti. pcos olduğum ve daha önce testle ne zaman yumurtladığımı bilmediğim için bugünden başladım yapmaya. Pik çıkmadı beklemiyordum ama en azından görmüş oldum.

Eklentiler

• IMG_5739.webp
    IMG_5739.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 5
Bi önceki güne göre bu kadar hızlı koyulaşmasına şaşırdım. Ramazan olmasının bi etkisi var mıdır aynı saatte yapıyorum testleri ama sahurdan sonra baya vakit geçmiş oluyo 12 saat hatta. ilk idrarla yapmış gibi mi oluyo acaba
Ben sabah ilk idrarımı yapıyorum 2. İdrarımla testi uyguluyorum 2 gibi

Merhaba dunku ovulasyon testim ilk fotoda. Bugunku baya silik gorunuyor, 2 saat sivi da almadim. Aslinda ovulasyon belirtilerim de var akinti vs. Boyle siliklesip tekrar koyulasan oldu mu yoksa bu ay ovulasyon olmadi anlamina mi geliyo fikri olan var mi?
Daha pik olmamış yapmaya devam et

Geçen ay da femara mı kullandınız normalde gelistiriyor
İlk ay klomen kullandım olmadı çok geç gelişti ama değerlendiremedik geçen ay famera kullandım olmadı ve adetim çok gecikti 60. Gün oldum pcos hastayım adetlerim düzensiz bu ay tekrar kullanıyorum bakalım Çarşamba günü belli olacak

İlk ay klomen kullandım olmadı çok geç gelişti ama değerlendiremedik geçen ay famera kullandım olmadı ve adetim çok gecikti 60. Gün oldum pcos hastayım adetlerim düzensiz bu ay tekrar kullanıyorum bakalım Çarşamba günü belli olacak
Bende de pcos var yediklerinize dikkat ediyormusunuz bu süreçte. Ben de çikolata tatlı hamur bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum etkisi oluyordur bizim için maalesef pcosla yaşamak çok zor 😞

Yumurtanın çatlamadığı aylar oluyor mu yoksa ben testte bir yanlışlık mı yapıyorum şimdiye pik olması lazımdı 12. Gün bitiyor

Yumurtanın çatlamadığı aylar oluyor mu yoksa ben testte bir yanlışlık mı yapıyorum şimdiye pik olması lazımdı 12. Gün bitiyor
Benim de bu konuda soru işaretlerim var. İnternetten araştırdığım kadarıyla her ay aynı döngüde yumurtlamayabilirmişiz. Bazen adet dönemi sonrası yumurtlayan kişiler olabiliyormuş. Bir videoda görmüştüm ovulasyon testi sayesinde adet bitişinden beş gün sonrası yumurtladığını gördüğünü söylüyordu. Ve bunun sonucunda hamile kaldığını belirtmişti. Ama tabi ki bir doktora bu konuda danışma fırsatım olmadı 🤷‍♀️

Benim de bu konuda soru işaretlerim var. İnternetten araştırdığım kadarıyla her ay aynı döngüde yumurtlamayabilirmişiz. Bazen adet dönemi sonrası yumurtlayan kişiler olabiliyormuş. Bir videoda görmüştüm ovulasyon testi sayesinde adet bitişinden beş gün sonrası yumurtladığını gördüğünü söylüyordu. Ve bunun sonucunda hamile kaldığını belirtmişti. Ama tabi ki bir doktora bu konuda danışma fırsatım olmadı 🤷‍♀️
Geçen ay 11. Gün olmuştu 9. Gün yapmaya başladım ki adetim 5 gün sürüyor yani 6. 7. Gün mü yumurtladım yani

Bende pcos hastasıyım malesef yani ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay 23. Gün ama hala tık yok. İlaçsız adet olmam incir kürü hayit ekstratı+ OMEGA 3+ folik asit kullanıyorum ama yine de bir değişiklik yok

Geçen ay 11. Gün olmuştu 9. Gün yapmaya başladım ki adetim 5 gün sürüyor yani 6. 7. Gün mü yumurtladım yani
Bilemedim testlerin de yanılma payı oluyor mu ya da belki iki üç gün sonra yumurtlama ihtimali olabilir mi?

Bende pcos hastasıyım malesef yani ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay 23. Gün ama hala tık yok. İlaçsız adet olmam incir kürü hayit ekstratı+ OMEGA 3+ folik asit kullanıyorum ama yine de bir değişiklik yok
Bende kullanıyorum bal çörek otu karışımı OMEGA 3 filan ama bakalım ne oluyor benim bugün 10. Gün henüz yok zaten ama bir kez gebe kalabilmiştm o zaman 25. gün görmüştüm yumurtalama kimyasal oldu o ayri

Bende de pcos var yediklerinize dikkat ediyormusunuz bu süreçte. Ben de çikolata tatlı hamur bu tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorum etkisi oluyordur bizim için maalesef pcosla yaşamak çok zor 😞
Bu ay daha çok dikkat ediyorum düzenli yürüyüş yapıyorum yarım saat de olsa ekmek yememeye calisiyorum ama bakalım etki edecek mi bu durum onu da bilmiyorum

Back
X