• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu hafta ovulasyon testine başlayacaklar beraber ilerleyelim mi?🌼

Laboquick değil mi ? Benimki de o. Baya güvenilir bir marka üzmez 💖
Evet laboquick ti ben ilk kez kullandım diğer günler inanılmaz silikti sadece bugün netti demekki sadece pil günlerini net gösteriyor.

Kaçıncı gün pik çatlama oldu bir kenara yazın inşallah lazım olmaz da gelecek ay bakarsınız sapma var mı düzenli mi diye
Aynen not ediyorum şimdi inanması zor ama pcos olmasına rağmen tam 15. Gün de oldu şaşkınım ben de bakalım umarım olmaz gerçekten 🙏🏻 asıl beni şaşırtan uygulamalar hep bir hafta sonrasını gösteriyor. Sadece biri bugünü gösterdi o da ilk gümü olarak gerçekten uygulamaya bakmamak lazımmış

Evet laboquick ti ben ilk kez kullandım diğer günler inanılmaz silikti sadece bugün netti demekki sadece pil günlerini net gösteriyor.

Aynen not ediyorum şimdi inanması zor ama pcos olmasına rağmen tam 15. Gün de oldu şaşkınım ben de bakalım umarım olmaz gerçekten 🙏🏻 asıl beni şaşırtan uygulamalar hep bir hafta sonrasını gösteriyor. Sadece biri bugünü gösterdi o da ilk gümü olarak gerçekten uygulamaya bakmamak lazımmış
Evet uygulama yanıltıyor benimde tam dediği gün olmuyor en iyisi Ovulasyon testi inşallah ihtiyacımız kalmaz bundan sonra💖

Benim umudum var ya her ay bir umutla bekliyorum 🥰 neden olmasın ki Rabbimin gücü kudreti yeter
Evet haklısınız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı haberler alalım inşallah. Kendimin olmasa da burada sizler yazınca da ben çok mutlu oluyorum💖

Bende de var benim de 6 gün oldu ama yumurta çatlamadan sonra başladı bence önce sağ sonra komple ama hiç hamilelik olduğunu sanmıyorum kendiminkini nedense his mi nedir
Kaçıncı gün pik çatlama oldu bir kenara yazın inşallah lazım olmaz da gelecek ay bakarsınız sapma var mı düzenli mi diye
Bu gün ki testim tamemen çatlamış bence

Eklentiler

• 1000241330.webp
    1000241330.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1
Back
X