3 haftada değişim yarışı !

Ah ah keşke bende 50'li bir rakamlarda olsaydım da. Bu kadar kilo verme yolunun başında olmasaydım.
deme öyle bir ton insan var kilo veren bende 13 kilo verdim de 60 oldum ondan inmeye calısıyorum 5 aydır aynı kilom 60-58 arası gidip geliyor hiçbirşey kolay değil. Yeterki moralini bozma kendine hayatı zindan etme

deme öyle bir ton insan var kilo veren bende 13 kilo verdim de 60 oldum ondan inmeye calısıyorum 5 aydır aynı kilom 60-58 arası gidip geliyor hiçbirşey kolay değil. Yeterki moralini bozma kendine hayatı zindan etme
Aslında ben 92'den 60'a kadar düştüm ama nedense bu sefer çok zorlanıyorum.

Sabah: 1 kase granola yedim biraz süt ve suyla
öğle: 1 tabak taze fasülye
ara: 2 bardak kahve 1 bardak yeşil çay
Akşam: çorba ve omlet yaptım kendime

şu an açlıktan ölüyorum ama yemicem(

Bugünkü menüm tam bir saçmalık ben hiç beğenmedim.
Kahvaltı servis tabağı büyüklüğünde krep içine incir reçeli ve çay
Öğle lahana çorbası ve pilav
Ara bir mandalina
Akşam bolcaaaaa salatalık, domates, biber
Sonra acıktım dayanamadım bir kase patlamış mısır ve iki bardak çay
Su 1,5 litrelik şişenin bitmesine az kaldı.
Spor 1 saat hızlı 30 dakika yavaş yürüyüş.

Sabah yine kilom aynıydı. Artık haftalık tartılacağım. Akşam arkadaşlarlaydık herkes bolca yedi ben hariç. Çok yedim bugün istemiyorum artık diyerek diyet yaptığımı söylemedim, söylesem yine başlayacaklar bişey olmaz moduna. Hadi -5 olacak yapacağım

günaydın kızlar kahvaltımı minnak bir tostla yaptım içinde yeşil biber, hindi füme ve kaşar vardı kaşar evet biraz olmadı sdasdads

öğlen çorba ile geçirmeyi planlıyorum ama bakalım söylerim

muhteşem allamm benimde hedefim 52 ama ilk 55 i görsem bile haberlere çıkarım o derece:) süper
benim ne yiceğimi net belirten bir liste varsa hiç dışına çıkmıyorum onun herkesin motivasyonu farklı oluyor inşallah sende 55i 52yi sağlıklı bi şekilde görürsün canım ben before after yapmak için hafta hafta fotoğrafımı çekiyorum o da çok motivasyon oluyor :))

ben bunu çok duydum ama hiç yapmadım bende başliyim..ay inşallah ya ..benim bir gece tatlı krizlerim çok..birde eşim çok yiyıor gece tatlılar, ekler,waffle ,dürüm ama bu gunlerde regli dönemimde olmama ragmen iyi idare ettim 0 kaçamakla 5. gundeyim hedef şimdilik toplamda 15 gun 0 kaçamaksız. Benim uzun suredir kilom hep 58-61 arası baya uzun süredir..57.9 bile benim için büyük bir motivasyon olur .direncimi kırmış olurum. sen hangi diyeti uyguluyorsun?

Kahvaltı klasik peynir, zeytin, ev yapımı bir kaşık incir reçeli, 2 dilim ekmek
Öğle 4 kestane, 3 ceviz, 1 hurma
Akşam lahana çorbası, pilav, tavuk, biber, 1 dilim ekmek
Su 1 litreden az.
30 dakika yürüyüş

Kızlar kahvaltıyı ben kalkana kadar babam hazırlamış. O yüzden diyet kahvaltı olmadı.
Kahvaltı biber ve patates kızartması, peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Öğle tarçınlı sahlep 3 adet bisküvi
Akşam tavuklu patates yemeği, lahana çorbası ve erikli elmalı tarçınlı hoşaf
Açlık hissim yok fakat sıkıntıdan sürekli bir şey yeme isteğim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…