- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
deme öyle bir ton insan var kilo veren bende 13 kilo verdim de 60 oldum ondan inmeye calısıyorum 5 aydır aynı kilom 60-58 arası gidip geliyor hiçbirşey kolay değil. Yeterki moralini bozma kendine hayatı zindan etmeAh ah keşke bende 50'li bir rakamlarda olsaydım da. Bu kadar kilo verme yolunun başında olmasaydım.
Aslında ben 92'den 60'a kadar düştüm ama nedense bu sefer çok zorlanıyorum.deme öyle bir ton insan var kilo veren bende 13 kilo verdim de 60 oldum ondan inmeye calısıyorum 5 aydır aynı kilom 60-58 arası gidip geliyor hiçbirşey kolay değil. Yeterki moralini bozma kendine hayatı zindan etme
bazen insan tüleniyor anlıyorum bende indim ama 13 kilo verdim şimdi 4-5 kilo veremiyorum sabır canım birbirimize destek olucazAslında ben 92'den 60'a kadar düştüm ama nedense bu sefer çok zorlanıyorum.
Evet birbirimize destek olmayacaksa ne işe yarar grupça kilo vermek. Desteğe gerçekten çok ihtiyacım var.bazen insan tüleniyor anlıyorum bende indim ama 13 kilo verdim şimdi 4-5 kilo veremiyorum sabır canım birbirimize destek olucaz
kaça inmek istiyorsunben sabah tam 58 geldim ki regliyim. % gunde -2.2 bu sattten sonra daha az gider ama olsun şu 58 i bi kırıyimde o bile bana büyük motivasyon olur
ilk hedef 55 sonrası 52kaça inmek istiyorsun
benim ne yiceğimi net belirten bir liste varsa hiç dışına çıkmıyorum onun herkesin motivasyonu farklı oluyor inşallah sende 55i 52yi sağlıklı bi şekilde görürsün canım ben before after yapmak için hafta hafta fotoğrafımı çekiyorum o da çok motivasyon oluyor :))muhteşem allamm benimde hedefim 52 ama ilk 55 i görsem bile haberlere çıkarım o derece:) süper
ben bunu çok duydum ama hiç yapmadım bende başliyim..ay inşallah ya ..benim bir gece tatlı krizlerim çok..birde eşim çok yiyıor gece tatlılar, ekler,waffle ,dürümbenim ne yiceğimi net belirten bir liste varsa hiç dışına çıkmıyorum onun herkesin motivasyonu farklı oluyor inşallah sende 55i 52yi sağlıklı bi şekilde görürsün canım ben before after yapmak için hafta hafta fotoğrafımı çekiyorum o da çok motivasyon oluyor :))