- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
İyi akşamlar kaç gündür misafirim var giremiyorum. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Misafir varken dikkat etmek daha zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarçında ekliyorum ben ve türk kahvesi yoğun bir tat oldugu için iyi gibi. ben normalde yaplı şeyler yiyemem midem bulanır ama çok rahatsız etmiyor. bir deneyinH cevizi yagini bende denemek istiyorum ama ya hosuma gitmezse
Aktardan alsam nasil olur acabatarçında ekliyorum ben ve türk kahvesi yoğun bir tat oldugu için iyi gibi. ben normalde yaplı şeyler yiyemem midem bulanır ama çok rahatsız etmiyor. bir deneyin
moralini bozma, moralin bozulunca daha çabuk bozuyor insan . 0 kaçamaksız yapmaya çalış en az bir hafta .Öğün atlama birdeDün öyle sosisliyi götürürsem bu sabah çıkan sonuç 74.6 çıkar. Öğleyi es geçmem de işe yaramamış.
Haklısın. Öğün atlayarak az kalori alayım derken vücudum yağ depoladı.moralini bozma, moralin bozulunca daha çabuk bozuyor insan . 0 kaçamaksız yapmaya çalış en az bir hafta .Öğün atlama birde
Merhabalar camım Dışarda işlerim vardı eve gidince güncellerim.K Karanfil_kokuyor canım burdamısın? sen ne durumdasın herkes yazsında tabloyu güncelleyelim..hadi kızlar saat kaç oldu nerdesiniz yahu