- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Canim icerigini soyleyim sen kkarar verEkşili turşu diyete uygun mu sence kalorisi çok değil midir?
Pazartesi başlamıştık Pazartesi olsun bence.bu arada hanımlar kilo güncellemesini ne zaman yapıyoruz ... Benim pazartesi sabah böyleydi.. Pazartesiden pazartesiyemi yapsak
Gayet iyi gidiyorsun canımmerhaba hanımlar, takip etmeyi unuttuugum için topiği bildirim gelmedi ondan yazamadım ksuura bakmayın. Benim ' gundur menüm aynı kahvaltı: domates salatalık, peynir, 6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim çavdar
ara: yeşil çay
öğle: Tavuk ve salata
ara: 2 ceviz 2 kuru kayısı ve sütlü kahve
Akşam: çorba ve salata (6 dan önce yemeyi bitiriyorum)
çok acıkırsam 1 bardak kefir içiyorum
Sumak en iyi karın bölgesi için yağ yakıcı. Tuttum bu ekşili turşuyuCanim icerigini soyleyim sen kkarar ver
Patlican biber ve yesil domatesi haslayip suzuyoruz soguk su ve somak kurusu ile tekrardan karistiriyoruz
Bulgur et un yok icinde
Somak kurusunu suda islayip eskisinin suya gecmesini sagliyoruz canim onuda suzuyoruz tabi sade suyu kaliyorSumak en iyi karın bölgesi için yağ yakıcı. Tuttum bu ekşili turşuyu
Kurusunu derken içinde çekirdeği olan öğütülmemişten mi bahsediyorsun.Somak kurusunu suda islayip eskisinin suya gecmesini sagliyoruz canim onuda suzuyoruz tabi sade suyu kaliyor
Ondan sonrada az bir miktar su ekleyip sebzeleri ekliyoruz
Aynen oyle onu suya isla geceden sebzeleri haslayip suzdukten sonra onuda sık suz suyunu buyuk bir kaba koy haslanmis sebzeleri ekle nane de atabilirsin ustune kucuk kasede dene sade mi naneli mi hangisi hosuna giderseKurusunu derken içinde çekirdeği olan öğütülmemişten mi bahsediyorsun.
Senin icin yapip fotolarini paylasayim canimKurusunu derken içinde çekirdeği olan öğütülmemişten mi bahsediyorsun.
o zaman tablo gibi birşey yapabilirmiyiz su anki güncel ptesi kilomuz tarih haftaya ve diğer hafta olarakPazartesi başlamıştık Pazartesi olsun bence.
Bende çekirdekli halini ilk ağzıma atmıştım tadını merak edip neredeyse dişimi kırcaktı.Aynen oyle onu suya isla geceden sebzeleri haslayip suzdukten sonra onuda sık suz suyunu buyuk bir kaba koy haslanmis sebzeleri ekle nane de atabilirsin ustune kucuk kasede dene sade mi naneli mi hangisi hosuna giderse
Bu arada bir animi anlatayim iilk defa eskili tursu vurdugumda somak in cekirdekli kismi lazim sanip suyunu dokmustum
Sonra tekrar su koyup eskisinin cikmasini beklemistim
Sakin bu hataya dusme
muhteşem allamm benimde hedefim 52 ama ilk 55 i görsem bile haberlere çıkarım o derece:) süper2. haftamdayım 2 hafta önce 54,5 şuan 52 :)
ben de katılabilir miyimMerhabalar yeni konumuz hayırlı olsun kızlar burdan devam edelim
Kurallar:
1- Hergun aksam menu paylasimi olmali. Menu paylasimi kesinlikle diger güne birakilmamali.
2- Hergun ictigimiz su miktarı paylasilmali.
3- Diger üyelerin menülerine yorum yapılmalı.
4- Haftalik en az 4 gun spor yapılmalı. Spor suresi en az 40 dk olmalı ama hit cardio tarzi videolar yapiyorsaniz 30 dk olabilir.
5- Yapilan sporun suresi ve turu yazilmalidir.6- Her cuma resimli tarti paylasimi olacak.
7- Kuralları yerine getirmeyenler listeden cikarilacak.
Yarisma suresi kısa olacağı icin süreç içerisinde motivasyon kaybımızın olmayacagini dusunuyorum.
Herkese başarılar!02.11.2020�
Başlangıç güncel hedef 1. Hafta 2. Hafta 3.
HaftaK Karanfil_kokuyor 71 69.3 66.5 @merve4416 65.6 64 Birgaripanne 70.7 68.6 ucukgenclik 75.1 73.2 Arc-en-ciel 69.2 62 @phalanx 63.9 58 britneyyyyy 60.2 55
@incesizi 90.6 85