3 haftada değişim yarışı !

merhaba hanımlar, takip etmeyi unuttuugum için topiği bildirim gelmedi ondan yazamadım ksuura bakmayın. Benim ' gundur menüm aynı kahvaltı: domates salatalık, peynir, 6 zeytin, 1 haşlanmış yumurta + 1 dilim çavdar
ara: yeşil çay
öğle: Tavuk ve salata
ara: 2 ceviz 2 kuru kayısı ve sütlü kahve
Akşam: çorba ve salata (6 dan önce yemeyi bitiriyorum)
çok acıkırsam 1 bardak kefir içiyorum

Gayet iyi gidiyorsun canım

İyi akşamlar
Sabah
Yarım mandalin
2 haşlanmış yumurta
Bir Parça peynir
3 zeytin
1 kaşık salça
Yarın dilim ekmek
Öğlen
İki kaşık tavuk sote
Çeyrek bazlama içine peynir
Akşam
Ispanak yumurtalı
Fırında karnabahar
Salata

Aralarda
Şekersiz kahve 1 hurma
Sütlü neskafe şekersiz
3 mantı pişmişmi diye arada bakmıştım

Spor
1 saat 10 dk leslie yaptım
Su da 2 litreye yakındır

Kurusunu derken içinde çekirdeği olan öğütülmemişten mi bahsediyorsun.
Aynen oyle onu suya isla geceden sebzeleri haslayip suzdukten sonra onuda sık suz suyunu buyuk bir kaba koy haslanmis sebzeleri ekle nane de atabilirsin ustune kucuk kasede dene sade mi naneli mi hangisi hosuna giderse

Bu arada bir animi anlatayim iilk defa eskili tursu vurdugumda somak in cekirdekli kismi lazim sanip suyunu dokmustum
Sonra tekrar su koyup eskisinin cikmasini beklemistim

Sakin bu hataya dusme

Bende çekirdekli halini ilk ağzıma atmıştım tadını merak edip neredeyse dişimi kırcaktı.

günaydın hanımlar benim menüm gene aynıydı kahvaltıda.. + gundur 0 kaçamak ki regli oluyorum bugun ve eşim gece 2 kocaman ütülü tost yemesinee rağmen:) havada kapalı benimde pek iştahım yok hedefim ilk 15 gun hiç ödül bile yok 15 gun sonra ödül var bakalım 11 gun sonra belki bir ldilim pizza yada 2 ekler yerim..
Onun hayalini kuruyorum şimdiden
sporda yapıcam dedim ama hiç yapamıyorum bu ara gunde 11-12 bin adım ancak 500-1000 arası ip atlamaya çalışıyorum

ben de katılabilir miyim
güncelim 64.9
hedefim 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…