- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Afiyet olsun canım seninle boyumuz ve güncel kilolarımızda aynı bakalım ne kadar verebileceğizGunaydinlar baslangic 69.2. Fotograf cekmeyi unuttum maalesef, simdi de sade turk kahvesi iciyorum. Burada 2 saat gerideyiz, daha yeni kahvalti edecegiz.
Hedefim 58Günaydınlar kızlar hedeflerinizi de yazarmısınız
Super iste yarisirizAfiyet olsun canım seninle boyumuz ve güncel kilolarımızda aynı bakalım ne kadar verebileceğiz
Tam denk gelmişizSuper iste yarisiriz
Bende hamilelik öncesi 62 dim şimdilik 65 olsam ve orda kalsam yeterli ramazan da 66 olmuştum tekrar 71 oldum.Bu arada ilk hedef 62 yani pandemi baslamadan once gecen bahar basindaki kilom. 2. Hedefim 55, olmam gereken ideal kilo.
Gayet iyi bence canım çok kaçırmamışsın.Sabah büyük bir bardak su
Kahvaltı beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, bir çorba kaşığı tahin pekmez karışımı, limonlu roka ve 2 dilim ekmek, çay
Öğle ıspanak yemeği, haşlama tavuk, 1 çorba kaşığı acılı sos, kibrit kutusu kadar kabak tatlısı ( bağırsağım için )
Akşam deniz börülcesi salatası
Şuan bir tane çay içtim yanında yarım mandalina yedim.
Bugün öğünlerim diyet usulü değil farkındayım kızlar kusura bakmayın.
1 litre naneli su içicem yatana kadar
Ben de iştahımı kontrol edemiyorum. Sürekli bir şey yeme ihtiyacı duyuyorum. Ama bu durumu roka, maydanoz, salatalık bu şekilde atlatmayı planlıyorum. Ekmek konusunda haklısın ne kadar az yersek o kadar iyi.Gayet iyi bence canım çok kaçırmamışsın.
Ben tam diyet usulü yapamıyorum. Normal yediklerimi ekmeği azaltıp akşam çay yanına bişey yememek benim için yaterli şimdilik
Senin yoğurdunu okurken aklıma geldi. Deniz börülcesi yanında yarım kase yoğurt yemiştim.İyi akşamlar
Menüm
Sabah 1 kaşık keçiboynuz pekmezi
Yarım mandalina kan ilacı kullanıyorum sabah
Kahvaltı
Tambuğday ekmek tost yarım
4 zeytin
Bir parça peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara birkaç tane üzüm
Öğlen
Soğanlı mantar sote
2 kaşık yoğur
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
Ara sade kahve
Akşam
çorba
hamsi
salata
Beraber kurtulacagiz insallah, Ben 5 li rakamlari en son 15 yil once gormustum bakalim olacak mi yenidenTam denk gelmişiz
Bende hamilelik öncesi 62 dim şimdilik 65 olsam ve orda kalsam yeterli ramazan da 66 olmuştum tekrar 71 oldum.
Gayet iyi hamsi yagli unlu ve cok miktarda degilse, afiyet olsun.İyi akşamlar
Menüm
Sabah 1 kaşık keçiboynuz pekmezi
Yarım mandalina kan ilacı kullanıyorum sabah
Kahvaltı
Tambuğday ekmek tost yarım
4 zeytin
Bir parça peynir
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara birkaç tane üzüm
Öğlen
Soğanlı mantar sote
2 kaşık yoğur
2 kaşık kuru fasülye
2 kaşık pilav
Ara sade kahve
Akşam
çorba
hamsi
salata
Afiyet olsun bence gayet iyi ozellikle de aksam hafif olmus.Sabah büyük bir bardak su
Kahvaltı beyaz peynir, 3 yeşil zeytin, bir çorba kaşığı tahin pekmez karışımı, limonlu roka ve 2 dilim ekmek, çay
Öğle ıspanak yemeği, haşlama tavuk, 1 çorba kaşığı acılı sos, kibrit kutusu kadar kabak tatlısı ( bağırsağım için )
Akşam deniz börülcesi salatası
Şuan bir tane çay içtim yanında yarım mandalina yedim.
Bugün öğünlerim diyet usulü değil farkındayım kızlar kusura bakmayın.
1 litre naneli su içicem yatana kadar
Elmalı keki sporla yaktığını düşünüyorum, canım.Bugunku menum,
Sabah 10.00 gibi
2 kk beyaz peynir, tereyaginda mantarli omlet 1 yumurtali, domates, cay.
Ogle 14.30
1 porsiyon sote mantar ve haslanmis bruksel lahanasi, 1 kase yogurt
Ara 17. 30
Yarim dilim elmali kek
Aksam 19.00
1 dilim firinda somon
Su 1lt den biraz fazla
Spor yarim saat kadar yuruyus, 1 saate yakin bisiklet surme.