- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi mehlika nur
-
kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
Şu an bile çocukları onların isteklerine göre kurs,etkinlik vb.faaliyetlere götürseler hafta sonu eve giremezler inanın.Biz çocukları bolusuyoruz ben bebekle ilgileniyorum eşim büyük kızın faaliyetleri ile,anca yetişiyoruzeşiniz haklı çocuklarınız hala çok küçük gelin birde üniversite okurlarken bu masraflardan konuşalım bakalım o zaman bütçeniz yetiyormu?
2. Hamileliğiniz sıkıntılı geçmiş. 39 yaşındasınız ve 3. kez hamilelik düşünüyorsunuz. Bende ne cesaret diyorum...
evin yükünü çeken ikimiziziz, hatta ben bir tık daha öndeyim, çünkü evin tüm temizliği yemek bulaşık çamaşır işleri de bana ait, çalışan bayan olmama rağmen even bütün işlerini de ben yapıyorum, eşimden daha çok yorulduğuma emin olabilirsiniz, ben eve gelince hiç oturmuyorum, üstümü soyunup elimi yüzümü yıkayıp hemen mutfağa geçiyorum, yemek faslından sonra yine mutfak temizliği, 2 güne bir süpürge, wc temizliği vs, çoğu zaman 1 bardak çay içmeye fırsat bulamıyorumBaskalarin eslerine bakarak evliliginizi yürütemezsiniz. Ayrica bu esinize hakaraet. Adam elinden geleni yapiyor sizi rahat ettirmek icin. Siz halen baskalari ile kiyasliyorsunuz. Esiniz sizi baskalarla kiyaslarsa hosunuza gider mi? Maddiyat hersey degildir ama evin yükü de tasimak kolay degil. Herkes de ayni degildir.
kardeşlerimin çocuklarını severken niye üzüleyim siz de okurken dikkatli okusanız keşke kardeşlerimin çocuklarını çok seviyorum gittiğimde kucağımdan düşürmüyorum neredeyseBazı cümleleri kurarken dikkat etseniz keşke.
Burda yıllarca bebeği olmayan insanlar okuyor konuları. Siz 2 çocuklu bş kadın olark kardeşlerimin çocuğunu severken üzülüyorum diyorsunuz.
Geçen günde 3 aydır ikinci çocuğum olmuyor diye feryat eden bi üye vardı.
Herkesin derdi kendine tabiki ama çocuğu olmayanlara küfür gibi oluyor bu sözler.
benim babam 1 emekli öğretmen maaşıyla 6 çocuğunu okuttu, kardeşimle aynı anda ünv. okuduk, tutumlu olup ayağını yorganına göre uzatınca Allah bereketini veriyor emin oluneşiniz haklı çocuklarınız hala çok küçük gelin birde üniversite okurlarken bu masraflardan konuşalım bakalım o zaman bütçeniz yetiyormu?
evin yükünü çeken ikimiziziz, hatta ben bir tık daha öndeyim, çünkü evin tüm temizliği yemek bulaşık çamaşır işleri de bana ait, çalışan bayan olmama rağmen even bütün işlerini de ben yapıyorum, eşimden daha çok yorulduğuma emin olabilirsiniz, ben eve gelince hiç oturmuyorum, üstümü soyunup elimi yüzümü yıkayıp hemen mutfağa geçiyorum, yemek faslından sonra yine mutfak temizliği, 2 güne bir süpürge, wc temizliği vs, çoğu zaman 1 bardak çay içmeye fırsat bulamıyorum
İyi de yapacağınız bebek te iki üç seneye büyüyüp çocuk olacak.İki üç sene de bir çocuk mu yapacaksınız.Bebek özledim çocuk yapayım,hiç doğru bir mantık değil.arkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,
İçim gidiyor demişsiniz dha sonra düzeltme yapmışsınız parantez içinde :)kardeşlerimin çocuklarını severken niye üzüleyim siz de okurken dikkatli okusanız keşke kardeşlerimin çocuklarını çok seviyorum gittiğimde kucağımdan düşürmüyorum neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?