- 23 Mayıs 2009
- 14.317
- 15.635
- 823
- Konu Sahibi mehlika nur
-
küçük bebek sevme özlemi bendede var, benimde içim kaynıyo çocuğumda olmuyo. senin 2 evladın varYani kızkardeşimin birinin 4 aylık bir kızı diğer iki kızkardeşimin ise 1,5 yaşında oğulları var onları çok seviyorum,görünce içim kaynıyor, küçük bebek sevme özlemi var, 15 tatilde memleketime gittim,orda sevdim onları
yarışa girmedim zaten evlenmeden öncede çok çocuk isteyen biriydim, eğer çevremdekilere bakarak karar veriyor olsaydım 1 çocukla kalmış olurdum,çünkü işyerimde 3 çocuğu olan çok az kişi var,yakın arkadaşlarımın hep 1 çocuğu var
küçük bebek sevme özlemi bendede var, benimde içim kaynıyo çocuğumda olmuyo. senin 2 evladın var
kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizdeÇevrenize bakmadığını söylüyorsun ama
Sürekli kardeşlerini örnek veriyorsun ??
Eşine zaman ver bence isterse olur istemezse de zorlama çünkü bu tişört almadı gönül koyayım gibi bir durum değil
Hakkında hayırlısı olsun..
amin Allah razı olsunRabbim en kısa zamanda hayırla evlat nasip etsin ❤❤❤
kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
biraz onlarla yarışıyorsunuz gibi geldi kusura bakmayın ama kıyaslama var hep onun eşi böyle yapıyor benimki yapmıyor fln..kardeşlerimle genç kızken konuşurduk kaç çocuk istediğimizi, ayrıca onların eşleri maşaallah subhanallah eşlerine değer veriyorlar, tek maaş olmalarına rağmen 4. düşünüyoruz dediklerinde eşleri istemiyorum demiyor, ama be 2 senedir eşime söylememe rağmen beni dalgaya alıyor, ben ona eğer sen bir şeyi bu kadar çok isteseydin emin ol seni bu kadar söylettirmeden kabul ederdim diyorum, ki hep öyle oldu 11 yıllık evliliğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?