- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
arkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,
3. yü büyütünce de 4. için içiniz gidecek, bu işin sonu yok.arkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,
evet güzel bir hamilelik geçireceğim garanti değil, ama ben güzel bir hamilelik geçireceğimi umut ediyorum, ehliyetim yok biraz da eşimin etkisiyle yok, bir kaç sene önce rapor vs aldım ehliyete yazılma işi kaldı yazdırmadı beni,sen öğrenemessin falan dedi ama bu sefer azmettim öğrenecem inşaallahÇocuk ortak karardır, eşlerden biri kesinlikle istemiyorsa yapacak bir şey yok. Siz değil de eşiniz istese ne yapardınız, bu herhangi bir şey değil ki, insanın hayatını tamamiyle etkiliyor. Ayrıca güzel hamilelik geçireceğiniz de belli değil sonuçta.
Bu arada merak ettim, niye eşiniz sizi bırakıyor, ehliyetiniz yok mu?
İyide hep küçük bebek kalmayacak kiarkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,
genç kızlığımdan beri hep çok cocuğumun olmasını isteyen biriyim, kardeşlerim çok cocuk yapıyorlar ve imkanları bizden çok iyi değil, çok çocuklu ailelere imrendiğimi konuda yazmıştım."Biz 6 kardeşiz en büyük benim, benden küçük 2 kız kardeşimin 3 er tane çocukları var ve 4. yü düşünüyorlar." Ben bu cümleye takıldım. Sanki kardeşlerle çocuk yarışına girmişiniz gibi... Eşiniz doğru söylemiş. 2 çocuğunuz var onlara iyi bir gelecek sağlayın. Vatana ve millete hayırlı bir evlat yetiştirin
evet güzel bir hamilelik geçireceğim garanti değil, ama ben güzel bir hamilelik geçireceğimi umut ediyorum, ehliyetim yok biraz da eşimin etkisiyle yok, bir kaç sene önce rapor vs aldım ehliyete yazılma işi kaldı yazdırmadı beni,sen öğrenemessin falan dedi ama bu sefer azmettim öğrenecem inşaallah
Yani kızkardeşimin birinin 4 aylık bir kızı diğer iki kızkardeşimin ise 1,5 yaşında oğulları var onları çok seviyorum,görünce içim kaynıyor, küçük bebek sevme özlemi var, 15 tatilde memleketime gittim,orda sevdim onları
evet bebek kalmıcaklar ama ben her hallerini seviyorum, 4,5 yaşındaki oğlumu bebek gibi seviyorum, büyüyemedi o yüzdenİyide hep küçük bebek kalmayacak ki
Annem "çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor" der hep
genç kızlığımdan beri hep çok cocuğumun olmasını isteyen biriyim, kardeşlerim çok cocuk yapıyorlar ve imkanları bizden çok iyi değil, çok çocuklu ailelere imrendiğimi konuda yazmıştım.
yarışa girmedim zaten evlenmeden öncede çok çocuk isteyen biriydim, eğer çevremdekilere bakarak karar veriyor olsaydım 1 çocukla kalmış olurdum,çünkü işyerimde 3 çocuğu olan çok az kişi var,yakın arkadaşlarımın hep 1 çocuğu varBence sen kardeşlerinle yarışa girmissin..
Durumları bizden iyi değil ama çok çocuk yapıyorlar..
"Ben istiyordum onların oldu"
Cümlenin aslı bu sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?