• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. çocuk

Yani kızkardeşimin birinin 4 aylık bir kızı diğer iki kızkardeşimin ise 1,5 yaşında oğulları var onları çok seviyorum,görünce içim kaynıyor, küçük bebek sevme özlemi var, 15 tatilde memleketime gittim,orda sevdim onları

arkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,

Küçük bebekleri sevmeyen yok canim herkes seviyor esinde seviyordur ki 2 çocuk olmuş ama seviyoruz diye habire hamile kalacağız anlamına gelmez ki..

arkadaşlar yanlış anlaşılmış, kardeşlerimin çocuğunu ben severken içim gidiyor,içime sokasım geliyor onları,küçük bebekleri çok seviyorum anlamında yazdım,
3. yü büyütünce de 4. için içiniz gidecek, bu işin sonu yok.
Eşinizi haklı buldum ben. Kalan enerjinizi çocuklarınız için harcamak istiyor. Yorulmuş belli. Eve koltuk almıyorsunuz ki gönül koyuyorsunuz. Drama yaratmışsınız biraz.

Yıllarca tek çocuk düşündüm ama sonrasında ikinci çocuğu istemeye başladım ve nasip oldu kucağıma aldım.Allah nasip etmiş kuzularinizi dunyaya getirmiş bu güne getirmişsiniz.Onlarla ilgilenmek ,fiziksel duygusal ihtiyaclariniza yetişmek yeterince zorken ve aynı anda çalışıyorken 3.hamilelik bence tüm aileden götürüleri de olacak bir süreç.Yine aynı şeyleri yasamayacaginiz ,bu sefer farklı gelisen bir çocuğunuzun olmayacağının garantisi de yok. Yine de sizin için hayirlisi olsun

Çocuk ortak karardır, eşlerden biri kesinlikle istemiyorsa yapacak bir şey yok. Siz değil de eşiniz istese ne yapardınız, bu herhangi bir şey değil ki, insanın hayatını tamamiyle etkiliyor. Ayrıca güzel hamilelik geçireceğiniz de belli değil sonuçta.
Bu arada merak ettim, niye eşiniz sizi bırakıyor, ehliyetiniz yok mu?
evet güzel bir hamilelik geçireceğim garanti değil, ama ben güzel bir hamilelik geçireceğimi umut ediyorum, ehliyetim yok biraz da eşimin etkisiyle yok, bir kaç sene önce rapor vs aldım ehliyete yazılma işi kaldı yazdırmadı beni,sen öğrenemessin falan dedi ama bu sefer azmettim öğrenecem inşaallah

Yani Allah vermis cok sukur 1 tane de degil 2 taneler.Kardesimin cocuklarini seviyorum filan demeniz de sacma olmus bu cumleyi hic cocugu olmayan evlat hasreti ceken biri kurabilir ancak. Evlatlarimiz kac yasina gelirlerse gelsinler bizim bebeklerimiz sonucta.Bence siz kardeslerinizle yarisa girmissiniz onlar ucledi 4.ye gidiyor ben iki de kaldim diye hayiflaniyorsunuz.Bunun icin esinizle aranizi aciyorsunuz yazik adam cok hakli,Allah olmayanlara versin gercekten

"Biz 6 kardeşiz en büyük benim, benden küçük 2 kız kardeşimin 3 er tane çocukları var ve 4. yü düşünüyorlar." Ben bu cümleye takıldım. Sanki kardeşlerle çocuk yarışına girmişiniz gibi... Eşiniz doğru söylemiş. 2 çocuğunuz var onlara iyi bir gelecek sağlayın. Vatana ve millete hayırlı bir evlat yetiştirin
genç kızlığımdan beri hep çok cocuğumun olmasını isteyen biriyim, kardeşlerim çok cocuk yapıyorlar ve imkanları bizden çok iyi değil, çok çocuklu ailelere imrendiğimi konuda yazmıştım.

Eşiniz neden sizi bırakıyor ki çok uzak hakkı adam. Siz kullanın arabayı ya da yakına taşının ya da benzer bir çocuk bulun. Yorgunluğu azalıp düzene girince belki ister. İstemezse de zorlayamazsiniz ki

evet güzel bir hamilelik geçireceğim garanti değil, ama ben güzel bir hamilelik geçireceğimi umut ediyorum, ehliyetim yok biraz da eşimin etkisiyle yok, bir kaç sene önce rapor vs aldım ehliyete yazılma işi kaldı yazdırmadı beni,sen öğrenemessin falan dedi ama bu sefer azmettim öğrenecem inşaallah

Kesinlikle alın, yapamazsınız diye bir şey yok, alışınca neden daha önce almadım dersiniz. Çocuklu kadınların, üstelik araba da varsa, sahip olması gerek ehliyete bence.

Yani kızkardeşimin birinin 4 aylık bir kızı diğer iki kızkardeşimin ise 1,5 yaşında oğulları var onları çok seviyorum,görünce içim kaynıyor, küçük bebek sevme özlemi var, 15 tatilde memleketime gittim,orda sevdim onları

iyide bebe görünce bende seviyorum hele kokularına bayılıyorum.
2 çocuğum var 3 de bu şekilde ısrar edilse sonu boşanmaya kadar gider.
adam düzende zaten zorlanıyor. rahat edeceği zamanı bekliyor siz sil baştan diyorsunuz.

genç kızlığımdan beri hep çok cocuğumun olmasını isteyen biriyim, kardeşlerim çok cocuk yapıyorlar ve imkanları bizden çok iyi değil, çok çocuklu ailelere imrendiğimi konuda yazmıştım.

Bence sen kardeşlerinle yarışa girmissin..
Durumları bizden iyi değil ama çok çocuk yapıyorlar..
"Ben istiyordum onların oldu"
Cümlenin aslı bu sanki?

İkinci çocuk için bu ısrar olsa haklısınız derdim bende eşimi ikinci çocuk için zor ikna ettim şimdi o benden çok ısrar ediyor nasip olmadı daha

Üçüncü çocuk için iki tarafında istemesi gerek eşinizi ve kendinizi uzmeyin Allah evladlariniza sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasipet etsin

Çocuk için iki tarafın da enrrjisi olmalı.
Ne şartlarda üçüncü çocuğu düşünür, yoksa tamamen kapalı mı bu fikre?
Şu şu şöyle olsa diyorsa ona yönelik iyileştirme yapılır, hiç istemiyorsa saygı duymak zorundasınız.

Bence sen kardeşlerinle yarışa girmissin..
Durumları bizden iyi değil ama çok çocuk yapıyorlar..
"Ben istiyordum onların oldu"
Cümlenin aslı bu sanki?
yarışa girmedim zaten evlenmeden öncede çok çocuk isteyen biriydim, eğer çevremdekilere bakarak karar veriyor olsaydım 1 çocukla kalmış olurdum,çünkü işyerimde 3 çocuğu olan çok az kişi var,yakın arkadaşlarımın hep 1 çocuğu var

Back