- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Siz ortaogretim edebiyat derslerinde münazara işlendiğinde gülmekten kendini olaya verememiş kesimsinizEnsest ilişkiyi bile burda gayet normal bir konuymus gibi yazan Samantha forum mantigini kafasında tam oturtmuş oluyorsa hepimiz oyleyizdir sen tasalanma. Tek derdin insan aşagilamak.
Muhtemelen mühendis kadroya geçiş yapmış eşi. Mühendis yada uzmandır. Mühendisse 18 bin civarında alıyorlar uzmansa 20. Konu sahibi de öğretmense 13 alıyordur. Ek derslerden de 3 bin gelse 16 da konu sahibi alıyor. İki maaş 35 civarında gelirler
Valla pes oturup aylık gelirime kafa yormuşsunuzMuhtemelen mühendis kadroya geçiş yapmış eşi. Mühendis yada uzmandır. Mühendisse 18 bin civarında alıyorlar uzmansa 20. Konu sahibi de öğretmense 13 alıyordur. Ek derslerden de 3 bin gelse 16 da konu sahibi alıyor. İki maaş 35 civarında gelirleri
Ben de üçüncünün kız olacağını bilsem düşünürdüm ama Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah...iyi düşünün derimErkek çocuk olacağını bilsem ikna olacağım sanki:))
10 yılda evler bahçe arsa kira geliri araba sahibi olduysanız düşünmeyin zaten. Tutarsınız yatılı bakıcı rahat büyütürsünüz. Yanınızda sürekli yardımcı olduktan sonra 3 çocukta büyür 5çocuktaValla pes oturup aylık gelirime kafa yormuşsunuzEşim mühendis değil.Müdür olduğu için maaşı arttı.Birkac ay sonra nasipse kendi şehrimize geçeceğiz.İyi bir konumda güzel bir gelirde şükür daha da önü açık.
Bunlar dışında kira gelirlerimizde var.
Bahçe ve arsalarimizda var.
Kendimize güvenmesek düşünmeyiz zaten merak etmeyin
40 bine yakın mı alıyor?Üst düzeye yükseldi,2 senedir çabalıyordu bunun için oldu diyelim.
İki memur maaşı demeyelim de yaklaşık diyelim.
Neden bu kadar sorguluyorsunuz onu anlamadım nedir yani defalardir soruyorsunuz.konunuz bu mu? Size ne benim gelirimden40 bine yakın mı alıyor?
Ne meraklı milletiz .Konu nerelere geldi.10 yılda evler bahçe arsa kira geliri araba sahibi olduysanız düşünmeyin zaten. Tutarsınız yatılı bakıcı rahat büyütürsünüz. Yanınızda sürekli yardımcı olduktan sonra 3 çocukta büyür 5çocukta
İki memur maaşı denince merak ettim sadece. Neden bu şekilde çıkışıyorsunuz? Kadınlar kulübünde yazılan çizilen hiçbir şey bizi ilgilendirmiyor o zaman.Neden bu kadar sorguluyorsunuz onu anlamadım nedir yani defalardir soruyorsunuz.konunuz bu mu? Size ne benim gelirimden
Ensesi ilişkiyi savunma olayını merak ettim.Siz ortaogretim edebiyat derslerinde münazara işlendiğinde gülmekten kendini olaya verememiş kesimsinizTeneke gibi tın tın. Tartışmak bile anlamsız kıçından anlamış gelmissin falanca bi yerde yazdığımı, baska konunun içinde sacmaliyorsun hicbir alakasi yokken, tasalanmayip ne yapayim. Hem de cok tasalaniyorum hoşgörüsüz, kendi görüşünden olmayana tahammülsüz, taraf olmaya megilli ve bomboş tipleri gördükçe.
Merakla ne ilgisi var siz malvarlığınızı yazdınız. Bu kadar malın mülkün içinde neden düşünüyorsunuz. Maddi durumunuz iyi zaten öğretmensiniz haftada 15 saat çalışsanız yetiyor maaş almak için. Tutarsanız yatılı bakıcı tamam işte . Zaten çocuk istiyorsunuz konu neden açtınız o zaman.10 yılda evler bahçe arsa kira geliri araba sahibi olduysanız düşünmeyin zaten. Tutarsınız yatılı bakıcı rahat büyütürsünüz. Yanınızda sürekli yardımcı olduktan sonra 3 çocukta büyür 5çocukta
Ben de ettim doğrusu. Kim niye savunsun diye düşünerek.Ensesi ilişkiyi savunma olayını merak ettim.
Kız da olabilirThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
Off zorluklar unutuluyor güzellikleri kalıyor işte.
2 tane 5 ve 3 yaş olmak üzere kızlarım var.
ilk kızım çok zor büyüdü.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Aman Allah'ım böyle çocuk büyütmeye ne varmış dedim (masalalh diyelim lütfen)
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Henüz tam rahatlamış sayılmayız.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Ama tabi cinsiyetin önemi yok.
Kızda olabilir bunu bilemeyiz.
ilerde pişman olur muyum?
eşim 40 ben 35 yaşındayım.
Maddi sorunumuz yok.
Birde erkek bebek isteme sebeplerinden biride eşim tek erkek
Sülale de tek erkek çocuk.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Şu konuyu açtığımı görse hayrete düşer
Ögretmenim bu arada.
3.çocuk olursa ilk 2 sene ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum.
kızlarımı bu anlamda büyütürken çok zorlandım.
Ama şuan bu imkanimiz var çok şükür.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Çok zorlansam da hayatımdan şikayetçi olmadım hiç.
Çocuk büyütmeyi ciddi anlamda seviyorum zorlukları olsada.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?
Çocuk yetiştirmek gelirle alakalı. Size göre yeterli olan başkasına yetersiz olur. Benim için planlarım başka. En az benim yaşadığım şartlara sahip olsunlar istiyorum. İlerde de Amerika’ya yerleşeceğim. İnsan çocuğu olunca sadece onlar için yaşıyor.Neden bu kadar sorguluyorsunuz onu anlamadım nedir yani defalardir soruyorsunuz.konunuz bu mu? Size ne benim gelirimden
Herkesin ulaşabildiği forma gelirimi yazmak istemedim.Kaldiki geçinmek herkes için ayrı bir olgu.Siz Amerika diyorsunuz benim hayallerim hedeflerim bambaşka.Çocuk yetiştirmek gelirle alakalı. Size göre yeterli olan başkasına yetersiz olur. Benim için planlarım başka. En az benim yaşadığım şartlara sahip olsunlar istiyorum. İlerde de Amerika’ya yerleşeceğim. İnsan çocuğu olunca sadece onlar için yaşıyor.
Sizde konunun en başından beri net bir rakam söylemiyorsunuz. Yoksa kim ne yapsın sizin kazancınızı?
Ben 2. Çocuğuma hamile kalınca büyük kızımız bakıcı elinde büyümesin diye eşim işini bıraktı. Zaten kaç çocuk sahibi olacağınıza karar vermek karı-koca arasındaki bir mesele. Burda kamuoyu yoklaması ile olacak bir iş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?