- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.241
- 698
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
2 erkek annesi olarak, kızdan sonra erkek oh nooo
Siz evde insanca yaşamaya alışmışsınızdır, olmaz size.
Ne istediğinize dikkat edin bence.
Samantha farklı bakış açın ve yorumlarınla dikkat çekiyorsun kuzumTaktin elitligeben elitlikle ilgili tek bi laf etmedim. Pelinsu lafını bos beles yorum yaptigi icin soyledim.
Allah iyiliğinizi versin2 erkek annesi olarak, kızdan sonra erkek oh nooo
Siz evde insanca yaşamaya alışmışsınızdır, olmaz size.
Ne istediğinize dikkat edin bence.
Telaş yapmayın hemen yapmıyoruz zatenEski zamanla şimdiki zaman bir değil ama. Eskiden KPSS ile çalışan atanırdı şimdi mülakat da aranıyor.
Mezun sayısı bizdekinden kat kat fazla.
Diyelim orta karar çalışkanlıkta oldular o zaman b planınız olması gerekmiyor mu? Ne yapacaksınız mesela?
İleriyi hesaplamıyorum diyorsunuz da on sene dediğiniz nedir ki? Su gibi akar gider.
Mesela çok Başarılı olup yüzde 75 burs kazansa çok iyi bir kolejde kalan ücreti diğer çocukların masrafı yüzünden ödeyemeseniz üzülmeyecek misiniz?
Eşimin arkadaşının üç kızı var sizin gibi erkek aradılar onlar da karı koca öğretmen. Bebekten sonra sıkıştıkları için burslu çocuğu devlete almak zorunda kaldılar. Bursu yandı çocupun.
Çünkü biri hastalansa hepsine geçtiği için hastane masrafları bile üçe katladı. Onlar çok pişmanlar.
Dilerim siz de pişman olmazsınız.
Erkek çocukları ile ilgili okuduklarimdan sonra kendi oğlum adeta bir melek gibi göründü gözüme.
Gelecekteki damatlarımı yetiştiren annelere kolaylıklar diliyorumHanım hanımmm sen benim oğluma laf mı söylüyorsun
Estağfurullah hanımefendi laf demeyelim de bir miktar şaşkınlık diyelimmHanım hanımmm sen benim oğluma laf mı söylüyorsun
Canım anneMaddi probleminiz yok diyorsunuz.Manevi olarak yetebilecek misiniz onu düşünmeniz lazım.Bir de tabi kız olursa eğer hisleriniz ne olacak.İcten içe pişmanlık yaşar misiniz ?
Benim kucağımda yaklaşık 4 aylık bebeğim var şu an,uzun uzadıya emiyor,uyurken asla bırakmıyor.Birakinca ağlıyor.Simdiki aklım olsa tüplerimi baglatirdim.Simdi de spiral taktırıp,üstüne geri çekilme uygulamaya karar verdim.Belki bir üçüncü korunma yöntemi bile uygulayabilirim.Kabus görüyorum ,yine hamile kalmışım.Korkumdan uyanıyorum.
Kızımı herşeyden herkesten çok seviyorum orası ayrı.İyi ki doğurmuşum kuzumu.Ama uyusa iyiydi.
Çok teşekkür ederimCanım annegeçiyor bu günelr,hepimiz yasadık ben 2 defa yaşadım atlattım.O anlardaki pişmanlıklar son vermeyip güzellikleri kalmasaydı 3.çocuk düşünürmüydüm hiç
Oysa ki ne kadar naif ne kadar özenle yetiştirmeye çalıştımEstağfurullah hanımefendi laf demeyelim de bir miktar şaşkınlık diyelimm
Yüksek alıyor demek istedi herhalde.Eşi nasıl iki memur maaşı alıyor anlamadım?
Diyebilir elbette,ben alınmıyorum böyle durumlarda ama herkes alınıyor maalesef.Standartlar herkes için farklıdır.
Mesela gelir durumu sizden daha yüksek biri de , sizin için "aaa nasıl çocuk yaptı ? Ben olsam o gelir düzeyi ile tek çocuk bile yapmam" diyebilir.
Aslında çok çok ilerisi denilebilir mi bilemiyorum ama bence üniversite dönemlerini düşünmemiz lazım. Siz eğitimin halini iyi bilirsiniz,devir sizin çocukluğunuzdaki gibi değil,hem eğitim kalitesi açısından,hem de ekonomik açıdan. Eskiden asgari ücretli babalar 4-5 çocuğunu okutuyordu, ama artık tek çocuğu bile okutamazlar.Emin olun bizde çok alışveriş yapıyoruz.
İhtiyaçlar hiç bitmiyor.
Açıkçası çok çok ilerisini düşünmüyorum.Yakın gelecekte gayette yetebilcegimize inanıyorum.
Mesela 10 öncesi yaşam şartları ile şimdiki yaşam sartlarimkz arasında epey fark var.Sartlar sürekli değişiyor Olasılık düşünürsek hiç birşey yapılmaz ki.
babam biz 5 kardeş tek kazanarak okuttu etti.Hepimizde iyi yerlere geldik.
Genlerinde okuma isteği varsa okurlar.
Bizde her konuda destek olacağız tabi.
2. Çocukla minumum giderimiz 40 bin tl. Üstü oluyor altı olmuyor. Daha bu çocuklar okula gitmiyor.Muhtemelen mühendis kadroya geçiş yapmış eşi. Mühendis yada uzmandır. Mühendisse 18 bin civarında alıyorlar uzmansa 20. Konu sahibi de öğretmense 13 alıyordur. Ek derslerden de 3 bin gelse 16 da konu sahibi alıyor. İki maaş 35 civarında gelirleri
Ensest ilişkiyi bile burda gayet normal bir konuymus gibi yazan Samantha forum mantigini kafasında tam oturtmuş oluyorsa hepimiz oyleyizdir sen tasalanma. Tek derdin insan aşagilamak.Gerçekten muazzam yorum. Hic bu açıdan dusunmememistik. Forum mantigini kafasinda oturtamamis kendini parlatmaya çalışan pelinsu sana da teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?