3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

gidene yol yakışır de arkadaşım.. arkana bakma ..öyle adamdan koca moca olmaz...

Kocanı önceden nasıl tanımadın canım ya ben anlamıyorum belki başıma böyle birşey gelmediğindendir ama evlenmeden önce bir insan belli olmaz mı
önceden bilmiyor muydun bunun annesine bu derece bağlılığını
ama artık şunu kabullenki böyle bir adamdan eş olmaz
Allah yardımcın olsun
daha çok gençsin hayat sana bundan sonra hep mutluluklar getirsin Şeniz

bende 3 ay evli kaldım inan hiç değmiyor değişmez benim salak eşim gibi
ayrılman en doğrusu bence
bende ağlaya ağlaya boşanma dilekçesi verdim
ama acına zamanla tuz basıyorsun
inan senin onu sevdiğin kadar o senisevse şu anda sen bu durumda olmazdın
ve bende olmazdım
en iyi si canım ayrılmak
seni istemeyeni sende isteme
benim konularımı bul oku hak vereceksin canım öpdüm seni

sen ne kölesin nede esirisin onların
kendi hayatını yaşa hiç üzülme inan değmez tek taraflı sevgide olmaz zamanla unutursun canım
paşa paşa okuluna git arkadaşlarınla kafa dağıt hiç düşünme yaşadıklarını kötü bir rüyaydı ve sende uyandın artık oldu mu

Canım eğer eşini seviyorsan,ayrı eve çıkın ve ailesiyle ya resmi olarak görüş yada hiç görüsme...

okurken bıle sınırlendım ben sen o evde neler yasamıssın ya boyle kocalar nıye evlenırler bılmem esıne sahıp cıkamıycaksan onun hakkını savunamıycaksan nıye evlenırsın be adam ALLAH kurtarmıs senı canım onların elınden

eğer sana tekrar gelip barışmak isterse tek bir şart koş ailesinden çok uzak bir yerde oturmak böyle adamlara yani annesinden kopamayan adamlara yapılacak tek şey bu olabildiğince uzaklaştırmak inşallah sorunlarınızı halledersiniz vemutlu olursunuz eğer dönmezsede hiçç üzülme uğraşmada ondan önceki hayatını hatırla ve o hayata geri dön mutlaka birgün mutlu olacaksın sevgilerimle

CANIM seni çok iyi anlıyorum....ben senin bu yaşadıkları şuan 23 ayşındayım tüm bunları 18 yaşımda yaşadım.evlendim ve aynı şeyleri yaşadım...eş diyemeceyeceğim.o şahısda aynen öyleydi annesine ablasına anlatırdı herşeyi benim dedikodumu yapardı onların yanında artistlik erkeklik yapardı bana onlarda sanki kendi denkleriymişim gibi benimle çatır çatır kavga ederlerdi..ben hep sessiz kaldım saygısızlık yapmak istemedim..her kavgada sadece o şahsın ağzına bakıyordum ne zaman allahım ne zaman aklı başına gelecek de susturacak bunları diye...ve inan bana ben daha bir aylık evliydim..evet bende bu böyle çekilmez bu hayat böyle yaşanmaz dedim bende intihar ettim...belkide kendime bir ders belkide onlara bir ders vermek istemiştim bilemiyorum şimdi ama yapmıştım işde bir cahillik...ben aileme hiç birşey anlatmıyordum çünkü bileyordumki beni çeker alırlar...çok denedim onu çok şans verdim ama yok canım yaaa yokk ve 40 günlük evliyken kaçdım geldim babın evine..evet kaçtım çünkü bir an yalnız bırakmıyorlardı ki...hizmet etmekden belim kopuyor bulaşık yıkamakdanda ellerim çatlamışdı sabah saat 7 den gece 12 kadar hizmetçiydim..sabah gelir gece giderlerdi..benim evimde evimi yaşatmadılar bana haa bide gelir burası bizim evimiz derlerdi...bende garibim tabikiiiide oğlunuz evi sizin eviniz derdim...ay ne cahilmişim ya...şimdi olsa saçları yolar ellerine verririm oğullarını çıktığı yere s.....rım ah ah ne istemişler ya vallaha şimdi daha çok üzülüyorum o hallerime acıyorum hatta o zamanlardaki saf cahil hallerime..ne istemişler ya o saf cahil küçük bayandan..neyse geldim annemlere anlattım annem seni geri asla vermem ben seni tanırım sen benim canımsın..sen sabırlısındır dayanırsın ama seni mutsuz eden biryerdede yaşayamazsın kızım dedi ve ailem bana dört kolla sarıldı...geldiler özür dilemeye ablam annem abim eniştem babam hepsi yüzlerine tükürdü biz kızımızı verdik gülümüzü verdik siz köle etmişsinizzz soldurmuşsunuz gülümüzü size artık günahımızı varmeyiz dediler..gittim açtım davayı annem çok konuştu benimle pişman oldum mu acaba diye ama inan insan hiç pişman olmuyor hatta gün geçdikçe nefretle doluyor...sen öyle bi insanı sevemezsin..SEVMEK SAHİPLENMEKTİR...o seni sevmiyor ne olur çok geç olmadan daha fazla ona veailesine o değerli zamanını verme...İNAN HAYAT OKADAR GÜZEL Kİ....SEVMEK DEĞİL SEVİLMEK ÇOK GÜZEL...herşey geçiyor onlara sabır edeceğine bitir herşeyin güzel olmasını beklemeye sabır et..lütfen ama lütfen yakma daha fazla kendini...YAKMA NE OLUR...anlıyorum şuan o kadar zor geliyor ki saana herşey ama yok cnm herşey insanın kendi elinde..mutlulukda mutsuzlukda...ben mutlu olmayı tercih ettim..ve ŞUAN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ÇOK MUTLUYUM HAYAT ÇOK GÜZEL...VE AŞK ÇOK GÜZEL...AŞIĞIM VE KISA BİR ZAMANDA İKİNCİ EVLİLİĞİMİ YAPICAM AMA ADAM GİBİ ADAMLA.......sadece bize verilen bu az zamanı doğru değerlendirmek lazımmmmm kendini SEVVV....

haa bide sen onun dönmesinimi bekliyorsun yaaaa allahım bana sabır ver...ne beklicen ya saçmalama o seni ilgilendirmesin sakın..o yok öldü diye düşün yada onu bile düşünme ya çünkü O İNSAN SENİ SEVMİYORRR VE SEN O İNSANLA YAPAMAZSIN İKİNİZ ÇOK FARKLISIN BİR ÖMRÜ BEN BÖYLE GEÇİRİRİM DİYORSAN TMM GELSİN VE GİT...AMA ASLA OLUR ADAM OLUR ZAMANI VAR DÜZELİR DEME....İMKANSIZZZZZZ....

canim alla yardimcin olsun.bu kaynanalar yokmu.hep ortaligi karistirip duruyorlar.ogullarinin mutlulugunu engelliyorlar.oyle yapinca ne geciyor sanki eline.oglunun huzuru bozuluyor.

ahhh ahhhh kaynanamin bana bir lafi vardi kocandan önce beni seveceksin kocanin isinden önce bizim hizmetimizi yapacaksin böyle bir insan yani....

kocamda o yürek yok o ayri ev felan tutamaz annesinden korkar....

cnm allah yardımcın olsun bence uzakta bir yerlere taşınsanız durum değişebilir..ama değişmeyedebilir..seviyorum diyorsun denemeye değer baktın değişen birşey yok; seni bu kadar üzdüğünü söylediğin insanlardan uzak durman en hayırlısı derim..ayrıca allahın verdiği cana lütfen iyi bak..hiçbir şey senin canından kıymetli değil..

eğer tazecik evliliğiniz bu aşamaya geldiyse;
sebep kesinlikle kayınvaliden veya görümcelerin değil.
sebep seni onlara kabullendirmeyi, sana değer verip, onların da vermelerini sağlayacağına, seni ezmeyi, sindirmeyi ve onların sindirmesine izin vermeyi seçen EŞİN olmuş.
ben akla hayale gelmeyecek şeyler yaşadım eşimin ailesiyle.
ama o hep önümde zırh gibi durdu.
ne bana ne evliliğimize ellerini süremediler.
kayınbabam 13 sene önce, kaynanam 9 sene önce vefat etti.
yani bu dünya kimseye kalmaz. ah şu büyükler biraz gençlere kol kanat gerseler........

Geçmiş olsun eminim canın acıyordur inan devam etseydin bu evliliğe daha çok canın yanacaktı.Birde çocukların olacaktı kendini bile savunamazken bu kişilere birde yavrunu savunmak zorunda kalacaktın. Peki bu mücadele ne için olacaktı son belli zaten şimdi değilse bile birgün ama MUTLAKA ....!Senin gibi eğitimli bir hanımın üzülmekten ce hayıflanmaktan daha önemli şeyler yapması gerekiyor. Şimdi kalk ve yürü.......Çok gençsin durmak yok.Farkındamısın aslında kazanan olmuşsun........Sen çok önemli ve çok özelsin sadece ve sadece kendin yetersin..........

cnm cogu yorumlari okudum sana diyecek iki lafim var sedece
o kadinda o cene varken, kocanda ana kuzusu olamaya devam ettikce sadece sen degil zor kari bulur o kendine ona kimse durmaz.kari bulsada kalici olmaz.aklini kullan uzak dur o insanlardan.kocan senin sevgini haketmiyo.Allah yardimcin olsuna cnm.s.

insan ne hayaller kuruyo sonunda neler oluyo dimi...Buarada eşinin tarafı evlenmeden önce nsl sana karşı bianda mı değiştiler.Sen herşeye rağmen içini ferah tut herşey olacağına varır...

kaynanam nisanliyken zaten cok kiskaniyordu cikip gezmemizi hatta esimin babamlarla icli disli olmasini istemiyordu ...öyle seyler yaptiki nisanliyken pek gelmezdi kocam hep disarda bulusurduk...yani nisanliyken az cok belliydi ama cok seviyordum ozaman ayrilamazdim

Canim ya, bence sen hic mi hic geri dönmeyi düsünme.
Bak ne güzel gelecegin var , okuyorsun, ailen arkanda,
seni sevecek ve arkanda duracak adam bulursun, bosver at bu kocani gitsin, hangi birinle ugrasacaksin ki?
Kocan psiman olup degisse, digerlerin agizini kapatamasin, bosver izin verme baskalarinin seni üzmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…