- Konu Sahibi KubraSultan
-
size birsey daha anlatacagim bakalim buna ne diyeceksiniz
dügünde takilan altinlarimi bankada kasaya koymustuk
kocam anahtari bana hic vermedi sakladi
babamin evine döndügüm gün bankaya gittim ve ordaki bayana anlattim durumu oda kasaya engel koydu yani kocam bensiz o kasadan birsey alamicak anahtar onda olsa dahi. dün bankayi aradim ordaki bayan esiniz geldi altinlari almak istedi dedi..engeli duyunca sinirlenmis benim nasil haberim olmaz demis.soruyorum peki beni seven erkek altinlarin pesindemi olurdu yoksa yuvayi kurtarmak icin cabami harcardi...tabi altinlari kesin annesi al demistir bu maglum
kendimi hıyar gibi hissettim:)
düğünde takılan altınlar ne kadar onu bile bilmiyorum
eşimin ailesi evleri için harcadı ki benden izin alarak eşim verdi,ailenin böyle bir talebi olmadı.
tek bildiğim bu helal hoş olsun
geçenlerde de geri ödemeye başlamışlar
eşime neden alıyorsun die kızdım
o da annem zorla yolluyo dedi,
sonuçta allah korusun onlara bişey olsa
öbür tarafta ev lazım olmuyo bize kalıcak,
siz sorualrak yapılan v ilk fırsatta ödemeye başlanıaln bu alatınalrda ve size gayet kibar davrana bir kayınvaldie ve koca varken hiçe sayılan ne altınını görmüş ne duymuş.kapıda bir köpeğe biel daha çok hoşgörü gösterilen bir evde adam yerine konmamak benden değil annemden izin alacaksın diyen bir grup insanın içinde kocanızla olan tüm özel haytaınız mercek altına alınıyorsa.
başınıda 4 tane görümce ve bir anne ile birlikte olupr ya dediğimi yapacaksın yada defolup gideceksin diyen aileye sizn kayınvalienize duyduğunzu sevignin aynısnı duymayı beklemek konu sahibi arkadaşa çok yazık olur.
üzgünüm ama kendiniz gib düşünümüşsünüz ama siz e ki olumlu şartlar altında dşünmüşsünüz.
birde anneye düşükünlük kötü bir şey değil diyen arkadaşlar, elbette bende ailesine düşkün olsun ki erkek evelenice evine düşkün olsun isterdim ve hala öyle derim.
ama karısını hiçe sayan hiç şekilde adam yerine koymayan bana değil annem sor diyen bir erkek de düşkünlük değil hastalıktır.
arkadaşım allah yarıdmcın olsunç
hepimzi belli badirelr atlattık.
ama çöüzlmeyecekse hayatını en baştan yeniden kur ve kurtul.
geçmiş olsun
Altın meselesinin sevgi yada aşla hiç alakası yok bence...:Tamamen güvence ile alakalı. Ayrıca saygının bittiği yerde bence altın akla gelir. Sevgi daha başkadır. Zaten saygı olmadımı hiç bişeyde olmaz...
Bu ne demek Allah aşkına .. neden çeksin gerçekten bukadar mağdur durumdaysa neden katlanmak zoruda olsun..ah ahh sen 21sen kocan da ancak akranın işte erkegın karakterı geç oturuyor hele de Türk erkegi geç olgunlaşıyor onun için erken evlilige karşıyım cücük kardeşim dur hele nereye boşanıyorsun daha ne kadar olmuş aynı eve gelın inmeyi kabul ettigine göre çekeceksin aşk sevgi kolay bulunmuyor
saygının da kalmadığı yerde
ben napim akıl verin die topik açmanında bence bi mantığı yoktur
biten bitmiştir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?