- Konu Sahibi KubraSultan
-
bazi arkadaslar yazmislar eger kocan seni sevseydi haksiz olsan bile senin yaninda olurdu evet ben bunu dogru buluyorum cünkü acirdi bana..kocam o evden cikamaz cikartmazlar kendi iradesi yok benim cesedimi cignersinde öyle cikarsin dedi kaynanam...beni görmek bile istemiyor dün okulda yüzünü cevirdi ben nesi icin konusacamki daha... o ben babamlara döndügümde ertesi gün altinlarin pesine gitti yani maddiyati kurtarmaya calisti ailesini degil...teslim olmus annesine nekadar cabaladiysamsa olmadi bundan sonra kendi bilir ama öyle pisman olsun istiyorumki..hepsi benim ahim aldi..
katlan diyorsundua benim bir kaynanam ve 4 tane evde görümcem var ikisi evli ikisi benim yasimda sayilir..hepside ayni cati altinda..hangi birine katlanayim..birinin gönlünü etsem digeri vardi..kocam koca degilki katlanayim....
inanin bana imkansiz gibi geliyor...kesin benden nefret ediyordur öyle hissediyorum...
bugün cok agladim inanin icim öyle aciyorki....acaba diyorum oda özlüyormudur beni düsünüyormudur..yoklugumu hissediyormudur....
belkide hic düsünmüyordur annesinin etkisiyle....
ama o üc ayda 3 günümüz güzel gectiyse elbette oda özlüyordur haksizmiyim?
cok dua edin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?