- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
Tebrik ederim.Bugün sabah tartıda 66,6 rakamını gördüm çok mutluyumm
Tebrik ederim.
Valla cok tebrik ederim banada ilham verdin inş senin gibi zayiflamayi başarabilirim iki gundur basladim karataya hadi hayirlisi bu kez bırakmak yok yuruyuste yapiyorum yarinda pilatese yazilmayi planlıyorum
benimde geçen yaz başladıgım bi diyet sıkıntım var doğumdan sonra 96 kiloyu gördüm cok kararlı bir şekilde başladım saglıksız biliyorum ama cok az yedim hatta yemek yemedim bile diyebilirim 4 5 ay givi bir sürede 96 kilodan 76 ya kadar düştüm tabi sonra sıkılıp kendimi saldım 82 ye kadar cıktım 2 haftadır yine kararlı bi şekilde dikkat ediyorum 78 im hedefim 65 62 inşallah ulaşıcam
inşallah hedefine ulaşırsın.. istedikten sonra imkansız diye bişe yok
İnşallah zaten kendimi bildim bileli hiç zayıf bi insan olmadım gördüğüm kilo 65 tir en zayıf halim cok kafama takar oldum 96 yı gördüğümde bi şok geçirdim hiç tartılmıyodum kendimi kandırıyodum en fazla ne kadar almış olabilirim ki diye 78e ulaştım ama hala cok kiloluyum 15 kilo kadar fazlam var yaz sonuna kadar hedefime ulaşmayı istiyorum dua edinn :)))inşallah hedefine ulaşırsın.. istedikten sonra imkansız diye bişe yok
İnşallah zaten kendimi bildim bileli hiç zayıf bi insan olmadım gördüğüm kilo 65 tir en zayıf halim cok kafama takar oldum 96 yı gördüğümde bi şok geçirdim hiç tartılmıyodum kendimi kandırıyodum en fazla ne kadar almış olabilirim ki diye 78e ulaştım ama hala cok kiloluyum 15 kilo kadar fazlam var yaz sonuna kadar hedefime ulaşmayı istiyorum dua edinn :)))
Tebrikler bayagi iyi kilo vermişsiniz bende gecen persembeden beri iki ogun besleniyorum kacamagim kayisi yada seftali olmustur carsamba tartildigimda 99kg dim simdi nedir kactir bilmiyorum bayrama kadar da tartilmayi düşünmüyorumtartilinca moralim bozulur biliyorum yarindan itibaren de kosu bandinda 20 dakikayla spora start vericem Ay sonu buraya kilomu yazmak nasip olur inşaAllah
Ahh ahh insaallahçok teşekkür ederim canım.. inşallah devamı gelir ve istediğin rakamları görürsün.. ben eskisi kadar azimli değilim artık... bi an önce kendime gelmem lazım
bi kismi iyide karpuz ve misir olmamis sankiBugun kaçırdım baya kizlar birsürü meyve almıştım pazardan hepsinden yedim dut cilek kavun karpuz ve misir ayy cosmusum
Benim annemde kiziyor bana gozlerin pörtledi diye bugunde aramiş durum cigkofte istiyomusun diyorafiyet olsun çok iyi canım. ama ben bunların hepsini yiyemezdim.. benim yaptığım ne kadar doğru tartışılır biraz yavaşlamaya karar verdim bende. çevremdekiler çok baskı yaptılar yok hasta olursun yok çok hızlı veriyosun.. birine 40 kere deli dersen deli olurmuş benimkide o hesap
Gu
Ahh ahh insaallahGuncel 66 ve azimli degilsin aman ha kendini acil toparla ben dukanla 18 kg verdim boyum 176 yanlis hatirlamiyorsam baslangicim 96 idi 78 e inmistim tabi boydan dolayi 40 beden giyer olunca biraz saldim veee bir dahada toparlayamadim tam 99 kg oldum bir hedefine ulasmadan sarsildin mi bir daha toparlanmiyor malesef