- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
Benim annemde kiziyor bana gozlerin pörtledi diye bugunde aramiş durum cigkofte istiyomusun diyorvalla bir arkadasim gunde bir ogun yiyerek 34 kg verdi ve iki senedir koruyor ustelik yasida 32 biraz nefis terbiyeside onemli bence
merhabalar yazdıklrınız bana cesaret verdi. Bende 3 gündür karatay + pilates yapıyorum. 64 kiloyum 10 kilo kadar fazlam var. Umarım hep beraber zayıflarız
Bencede hemen toparlan giden kilolarini duşün birde 1 litre suya 1 sise maden suyu dok iki tane demledigin yesil cayi dok (toplam 1 litre olacak) gun icinde bitir 15 gun yap bunu inan cok ise yariyor benim 4. Gunumhemen toparlamam lazım canım kendimi bugün tartıldım 66.7 çıktım çok şükür bu süreçte kilo almamışım ama kendimi toparlamazsam eski halime dönerimbugün bütün eski giysilerimi çöpe attım. tekrar 48 beden olmak istemiyorum
Hala ayni besleniyor zaten mide kucucuk hemen doyuyoracaba korumak için ne yapıyor.. korumak kilo vermekten daha zor.. sırf bunun için diyetisyene gitmeyi planlıyorum..
Bencede hemen toparlan giden kilolarini duşün birde 1 litre suya 1 sise maden suyu dok iki tane demledigin yesil cayi dok (toplam 1 litre olacak) gun icinde bitir 15 gun yap bunu inan cok ise yariyor benim 4. Gunum
Carpediem sizi cani gonulden kutluyorum bende 5-6 aydan beri anca 10 kg verdim ama daha devam etmm lazim bu azmi goremiyorum kendimde 80 kgyum 1 kizim var 14 aylik emzirdigim icin kati diyet yapamiyorum devam etseydim 60 kg olucaktim simdi;(
Evet bir litrelik sise yada surahiye dok geri kalan bosluguda suyla doldur :)tamam canım bunu deneyim bugün başlayım bakalım 1 şişe maden suyu 2 bardak yeşilçay mı dökücem
Evet bir litrelik sise yada surahiye dok geri kalan bosluguda suyla doldur :)
Ne demektmm cnm çok teşekkür ederim
Sabrınıza hayran kaldım gerçekten! 60'lara girince kilo verme biraz daha yavaşlıyor diye biliyorum, sizde böyle bir şey oldu mu?bugün sabah tartıldım ve çok şükür 66.3 çıktım...
Benimle birlikte bu yolda yürümek isteyen varsa, seve seve yol arkadaşı olurum