3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

bende 86.7 kilo ile baslamis olayim bu sabah tartilinca kilo verdigimi gordum ama dune gore baslayayim. Bende dukan karatay isvec hepsini denedim hepside belli olcude kilo verdirdi bana ama sorun bu diyetlerde degil bendeydi hic kacamaksiz yaptigim ve cok guzel kilo verdigim halde cok cabuk sıkılıp hic sebebsiz biraktim.her biraktigimda da ayni yeme duzenine dondum malesef.guldemirin basari hikayesinden cok etkilendim anladim ki diyet yaptigimizda beynimiz surekli yedirmeye calisiyor bize.Normalde ne yiyorsam ayni seyleri yiyerek ama seker ve beyaz ekmegi cikarip birazda hareketi artirarak zayiflayacagima inandim 2 gundur yapiyorum 2 kilo vermis gozukuyorum giden ödemdir biliyorum tabi yavas olsun ama geri gelmesin bi daha insallah

Merhaba carpediem435
Baslangic hikayemiz neredeyse ayni, bu bana bir cesaret veriyor dogrusu :kk77:
Boyum 1.69 ve kilom 90.9. Bir suredir is nedeniyle yurtdisinda yasiyoruz esimle ve buradaki beslenme tarzi benim zaten olan kilolarim uzerine bir kilo daha eklemisti.
Gectigimiz hafta sonu, Cumartesi gunu isyerinden bir arkadasimin gittigi diyetisyene gittim. Korkunc diyebilecegim bir diyet listesi ile basladik diyete ama ayna karsisina gectigim zaman kendimden ve esimden o kadar utanir haldeyim ki bu kilolari ne kadar ac kalmam gerekirse gereksin verecegim dedim kendime ve 3 gundur listeyi aksatmadan uyguluyorum. Gun asiri yuruyus yapip eliptik bisiklet kullaniyorum.
Umuyorum ki 3-4 aya kadar 15 kilo kadar vermis olacagim ve hic degilse obez sinif yerine fazla kilolu sinifa dahil olacagim.

Azmini tebrik ediyorum, devamliligini diliyorum.

Darisi basimiza.

PARDON SU DAMLASI SENİDE TEBRİK EDİYORUM BEN CARPEDİEM ABLAYA YAZIYORUM SANDIM YALNIŞ YERE YAZDIM CARPEDİEM ABLA SÜERSİN TEBRKLER

BAŞLANGIÇ 83.200
DİĞER HAFTA :79.600
BU HAFTA :79.600 MAHLESEF SABİT KALDIM OF ÇOK SİNİR BOZUCU BİR DURUM
HEDEF :60

gunaydin arkadaslar.bu sabah ilk defa limonlu bergamut aromali yesil cay icmeye basladim insallah faydasi olur. bende yediklerimi paylaşayım.
sabah
kahvaltıdan önce 1 fincan kahve yada yeşil çay
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
zeytin,peynir, rafadan yumurta, bal 1 sürümlük tereyağı domates
bunlardan doyuncaya kadar
öğlen
1 kase mercimek corbası
bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ikindi
1 kase corba
fırında tavuk
birkaç kaşık bulgur pilavı
salata
akşam 8 gibi yarım elma,yarım portakal
yârim saat dışarıda normal tempo yürüyüş
bugun arkadaşa kahvaltıya davetliyim şimdiden kahvaltımı yaptım orada yediklerim öğlen yemeği yerine geçsin dedim:kk77:

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim. bence başarı kilo almamakta... acelemiz yok gitsin kilocuklar yavaşşşş yavaşşş... kızlar bu aralar bende sürekli bi göz kararması var sanırım tansiyonum düşüyo. ne yapmam gerekiyo bilmiyorum

Merhaba carpediem435
Baslangic hikayemiz neredeyse ayni, bu bana bir cesaret veriyor dogrusu :kk77:
Boyum 1.69 ve kilom 90.9. Bir suredir is nedeniyle yurtdisinda yasiyoruz esimle ve buradaki beslenme tarzi benim zaten olan kilolarim uzerine bir kilo daha eklemisti.
Gectigimiz hafta sonu, Cumartesi gunu isyerinden bir arkadasimin gittigi diyetisyene gittim. Korkunc diyebilecegim bir diyet listesi ile basladik diyete ama ayna karsisina gectigim zaman kendimden ve esimden o kadar utanir haldeyim ki bu kilolari ne kadar ac kalmam gerekirse gereksin verecegim dedim kendime ve 3 gundur listeyi aksatmadan uyguluyorum. Gun asiri yuruyus yapip eliptik bisiklet kullaniyorum.
Umuyorum ki 3-4 aya kadar 15 kilo kadar vermis olacagim ve hic degilse obez sinif yerine fazla kilolu sinifa dahil olacagim.

Azmini tebrik ediyorum, devamliligini diliyorum.

Darisi basimiza.

çok teşekkürler tatlım. inşallah hiç sıkıntı yaşamadan hedefine ulaşırsın

yaparim tabiki seve seve :) masallah 67 ye kadar dusmussun tebrik ederim 90 kilo olan resmin benim suan ki halimden daha zayif duruyo kilon orantili dagilmis o yuzdendir belki .suan bile cok guzel duruyosun hic kilolu degilsin.

çok teşekkür ederim canım 67 kiloyu gördüm şükür ama yinede mutlu değilim. 50li rakamları bi görsem... liseden beri hiç görmedim :KK70:

gunaydin arkadaslar.bu sabah ilk defa limonlu bergamut aromali yesil cay icmeye basladim insallah faydasi olur. bende yediklerimi paylaşayım.
sabah
kahvaltıdan önce 1 fincan kahve yada yeşil çay
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
zeytin,peynir, rafadan yumurta, bal 1 sürümlük tereyağı domates
bunlardan doyuncaya kadar
öğlen
1 kase mercimek corbası
bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
ikindi
1 kase corba
fırında tavuk
birkaç kaşık bulgur pilavı
salata
akşam 8 gibi yarım elma,yarım portakal
yârim saat dışarıda normal tempo yürüyüş
bugun arkadaşa kahvaltıya davetliyim şimdiden kahvaltımı yaptım orada yediklerim öğlen yemeği yerine geçsin dedim:kk77:

afiyet olsun çok iyi canım. ama ben bunların hepsini yiyemezdim.. benim yaptığım ne kadar doğru tartışılır biraz yavaşlamaya karar verdim bende. çevremdekiler çok baskı yaptılar yok hasta olursun yok çok hızlı veriyosun.. birine 40 kere deli dersen deli olurmuş benimkide o hesap :KK70:

X